Angajatori de TOP Timisoara – mai mult decat un targ de joburi


Cel mai mare targ de cariera revine cu o noua editie! Pe 17 si 18 martie, la Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.) Timisoara, pornesti pe cel mai scurt drum de la candidat la angajat! Primavara aceasta este perioada ideala de a gasi o oportunitate de dezvoltare a carierei.

Vestul tarii este regiunea in care vor fi cele mai mari oportunitati de angajare la inceputul anului 2017, arata studiul ManpowerGroup privind perspectivele fortei de munca in Romania. In perioada ianuarie – martie 2017 este de asteptat ca in regiune sa existe un ritm de angajare alert, angajatorii raportand o Previziune Neta de Angajare de +22%. Intentiile lor de angajare se imbunatatesc atat de la trimestru la trimestru, cat si de la an la an, cu 12, respectiv 11 puncte procentuale.

Conform Raportului Hipo „Piata fortei de munca in Banat 2017”, in topul domeniilor in care poti gasi cele mai multe joburi in zona de Vest se afla Vanzarile, Customer-Support - Client Service, Marketing, Transporturi si Achizitii-Logistica, Inginerie, IT Software, Telecomunicatii, Productie si Bancar-Servicii Financiare.

 

Angajatori de TOP Timisoara este mai mult decat un targ de joburi, este o intreaga experienta concentrata in jurul carierei tale.
 

1. Iti pregatim mediul ideal pentru a interactiona cu cele mai mari companii care recruteaza in Banat in 2017, dar si pentru a invata – participand la workshopurile de cariera oferite de angajatori. Workshopurile se impart in SkillShopuri (abordand teme pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor) si TechTalks (Techlab-uri care acopera aspecte legate de Software Development, Telecommunications, IT Support, IT Consultanta si Software in Automotive Industry si conferinte de specialitate).

2. In cadrul TechTalks iti pregatim si un Innovation Corner unde poti vizita zona de gadget-uri (drone, robotei, imprimante 3D, dar si alte dispozitive care vor schimba viitorul tech) si zona de startup-uri (unde poti afla care sunt ideile de la care au pornit cateva dintre cele mai de succes afaceri in Timisoara si cum au trecut acestea la nivelul bet).

3. Dintre companiile care pregatesc SkillShop-uri se numara Coca-Cola HBC Romania, Valeo Lighting Injection, Flex , Azur, AIESEC Timisoara, ZTE Services Romania, Kimball Electronics, Adient sau portalul Hipo.ro. Daca esti pasionat de tehnologie, poti alege dintre conferintele si Techlab-urile oferite de Continental, Nokia, Huawei, Microsoft, DRAXLMAIER Group, Visma Software, BearingPoint , Elektrobit Automotive Romania sau ACI Wordlwide.

4. In acelasi timp, te ajutam sa excelezi in procesul de selectie, prin beneficierea de consiliere in cariera, pe care o oferim gratuit in zona CV Experts din cadrul targului. Tu adu-ti CV-ul,iar noi iti punem la dispozitie specialisti cu vasta experienta in resurse umane, pentru a te ghida spre un proces de recrutare reusit.
 

5. Ne-am gandit ca ai nevoie de pregatire si inainte de targ, asa ca am lucrat la ghidul “230 de specialisti HR iti spun cum sa iei job-ul in 2017” pe care ti-l oferim gratuit dupa INSCRIERE.

6. Standurile companiilor iti ofera si ele o experienta frumoasa si te surprind cu elemente interactive (photo booth, gadget-uri, concursuri, momente speciale etc.). Bineinteles, la fiecare stand vei intalni o echipa plina de energie, gata sa stea de vorba cu tine si sa iti raspunda la intrebari legate de locurile de munca disponibile, procesul de recrutare, competentele cautate, beneficiile oferite etc. Din fiecare echipa vor face parte specialisti in resurse umane implicati direct in procesul de selectie, manageri ai departamentelor in care ai putea sa lucrezi, dar si profesionisti care iti pot oferi detalii despre activitatea pe care o desfasoara.

7. Pentru cei la inceput de drum, mai avem o veste buna: la Angajatori de TOP Timisoara, companiile participante lanseaza in premiera programe de practica si internship & trainee. Vino la targ si aplica la cele care ti se potrivesc cel mia bine!

8. Daca vrei sa iti testezi nivelul de limbi straine pe parcursul celor doua zile, la standul Active Learning Timisoara esti invitat sa sustii teste de apreciere a nivelului pentru urmatoarele limbi straine: engleza, germana, franceza, spaniola si italiana.

9. Suna bine pana acum? Stai, ca nu am terminat! Ti-am pregatit si un super concurs prin care poti sa castigi un iPhone 7!

Vorbind de companii, cine recruteaza primavara aceasta la Angajatori de TOP?

La aceasta editie, au confirmat deja prezenta 80 de companii care ofera 3000 de joburi. Fie ca esti student sau proaspat absolvent si iti doresti sa faci primul pas in cariera, fie ca esti un profesionist cu experienta relevanta de lucru si convingerea ca a venit momentul sa cresti din punct de vedere profesional sau sa iti schimbi domeniul de activitate, Angajatori de TOP Timisoara este evenimentul perfect pentru tine.

6 companii din top 10 cei mai doriti angajatori din Banat (conform raportului Hipo „Piata fortei de munca in Banat 2017”) si-au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Timisoara. Printre acestea se numara Bosch, Continental, Atoss Software, Microsoft, Valeo sau Hella. <<Vezi toti cei 80 de angajatori>>
 

Asadar, te asteptam la Angajatori de TOP Timisoara
 

Din declaratiile reprezentantilor companiilor prezente la editiile anterioare, Angajatori de TOP Timisoara este momentul potrivit pentru a-si anunta planurile de recrutare, lansand o varietate de oportunitati. Numarul generos de participanti, aproximativ 4 500 persoane, le permite sa avanseze rapid in procesul de selectie. Asadar, daca nu reusesti sa ajungi la targul de joburi, spun ei, sansele de angajare iti vor scadea considerabil si risti sa astepti deschiderea altor pozitii sau evaluarea aplicatiilor trimise.

Ramai la curent cu detaliile celei de-a 10-a editie a targului de joburi, inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara, viziteaza sectiunea dedicata si vezi lista intreaga de companii care si-au confirmat prezenta si tematicile conferintelor pregatite.

Nu uita ca cel mai important targ de cariera, Angajatori de TOP, se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri pe 17 si 18 martie.

Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara