Targul de cariera Angajatori de TOP revine in 2017 in Bucuresti




Angajatori de TOP
revine primavara aceasta cu si mai multe companii si joburi pentru ca ne dorim sa te ajutam sa faci alegerile corecte in cariera. Iar noi iti promitem cel mai scurt drum de la candidat la angajat la Angajatori de TOP. 

Astfel ca iti dam intalnire la:
 
  • Angajatori de TOP Bucuresti - pe 24 si 25 martie 2017, Sala Palatului

Angajatori de TOP Bucuresti

Pe 24 si 25 martie 2017 - vineri si sambata - Sala Palatului va fi decorata cu standuri la care poti gasi angajatori dornici sa te cunoasca si sa iti prezinte oferta de job-uri a companiei. Salile vor gazdui si workshop-uri de cariera - atat pe teme de cariera sau prezentare de companie, cat si pe subiecte tehnice - care iti vor spori sansele de a obtine job-ul visat. Fie ca iti doresti un job full-time sau part-time, in domeniul in care ai studiat si lucrat sau intr-un domeniu conex, vino in cele doua zile la Angajatori de TOP Bucuresti si ai acces la mii de oportunitati gandite special pentru tine.
 
Peste 100 de companii si-au confirmat deja prezenta la targul din aceasta primavara si se pregatesc sa discute cu candidati determinati sa isi construiasca o cariera. Dintre acestea mentionam Accenture, BCR, Bitdefender, Coca-Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, Ericsson, Hewlett Packard Enterprise si multe altele.

In 2017, numarul ofertelor de angajare pentru juniori ajunge la 45% - conform raspunsurilor companiilor in Raportul Hipo Piata fortei de munca. Acesta este, deci, momentul perfect sa transformi cunostintele teoretice dobandite in perioada anilor de studiu in abilitati si competente practice si sa iti construiesti cariera la care ai visat. De asemenea, este important si faptul ca programele de Internship si Trainee, precum si toate celelalte activitati extracurriculare conteaza din ce in ce mai mult pentru angajatori, iar la cel mai mare targ de joburi poti gasi peste 500 de astfel de programe!

Pentru a vedea oferta completa de oportunitati de cariera si pentru a reusi sa intri in contact cu angajatorii tai preferati direct la stand si sa ii convingi ca tu esti candidatul perfect pentru companie, vino pe 24 si 25 martie 2017 la Sala Palatului cu CV-ul tau Barcode!
 

6 Motive sa participi la Angajatori de TOP in 2017

Si daca inca mai e nevoie sa te convingem ca primavara aceasta alegerile in cariera se iau la Angajatori de TOP, ti-am pregatit o lista cu 6 motive pentru care cel mai mare targ de job-uri este evenimentul potrivit pentru candidatii determinati:
  • Peste 180 de companii din cele mai ravnite industrii;
  • Peste 8000 de job-uri atat pentru stundeti/absolventi cat si profesionisti;
  • Peste 50 de Conferinte si SkillShop-uri unde poti sa-ti formezi competente;
  • Consiliere in cariera din partea specialistilor in HR in zona de CV Experts;
  • Sansa de a intalni la stand profesionisti din domeniul tau de interes;
  • Oportunitatea de a face parte dintr-una din cele mai mari comunitati IT din Romania, TechTalks.

   Ti-am pregatit un video cu parerile candidatilor participanti la Angajatori de TOP Bucuresti in 2016
 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara