Valeo Innovation Challenge 2016 - Competitie pentru studentii pasionati de domeniul AutoValeo Innovation Challenge este o competitie lansata la nivel de Grup Valeo ce a ajuns la cea de-a treia editie. Aceasta presupune formarea unor echipe de 2-5 studenti care sa propuna o solutie legata de urmatoarele doua teme:
 
  • Cea mai buna inovatie in domeniul automotive;
  • Cea mai buna idee de a utiliza masina intr-un nou mod.
 
Competitia este structurata pe 3 faze. Prima faza presupune prezentarea proiectului sub forma scrisa, cu poze si diagrame, termenul limita de inscriere pentru prima etapa fiind 31 ianuarie 2016. A doua faza presupune crearea unei dovezi a conceptului, a unui prototip. Cele 24 de echipe selectate au la dispozitie 4 luni si 5.000 de Euro pentru implementarea ideii. In ultima faza echipele vor prezenta in fata unui juriu proiectul final si se va acorda marele premiu, in valoare de 100.000 de Euro, pentru fiecare dintre cele doua categorii. Echipa castigatoare va fi anuntata in timpul Paris Motor Show, eveniment ce va avea loc in octombrie 2016.
 
Cei care se inscriu in aceasta competitie au ocazia de a-si pune in practica ideile legate de masina viitorului, de a primi sprijin pentru implementarea lor si de a concura alaturi de alti studenti din peste 80 de tari si 1000 de universitati. De asemenea, la nivel de Romania, una dintre echipele cu aplicatie valida va castiga o consola PlayStation 4.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul competitiei!

Va recomandam si:

Angajatii au fost mai rentabili în 2016, dar numărul demisiilor a crescut

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?