Inscrie-te la Avira Securithon!



Pasionat de Programare ?

Alatura-te primului Hackathon pe teme de securitate din Romania! Avira premiaza cele mai bune aplicatii de securitate in cadrul unui maraton de programare de 24 de ore, pe 14-15 noiembrie la Connect Hub, in Bucuresti.

Este acceptata orice aplicatie desktop, mobile, extensie de browser, aplicatie web, dezvoltata in orice limbaj de programare (C, C++, .Net, C#, Java, PHP, Javascript, Python), care ajuta la rezolvarea sau identificarea unei probleme legate de navigarea in siguranta pe Internet.
Orice alta solutie care ajuta utilizatorul de internet sa se simta in siguranta in momentul in care navigheaza, se joaca online, face tranzactii online, foloseste chatul online este de asemenea valida.

Despre eveniment

Evenimentul are o structura aparte: timp de 24 de ore, participantii vor sta in fata calculatoarelor, singuri sau in echipe de pana la 4 membri, pentru a dezvolta cele mai interesante aplicatii de securitate. Acestia vor avea la dispozitie cafea, fructe si pizza precum si spatii de relaxare, atmosfera fiind cat se poate de destinsa.

Inregistrarea la eveniment este obligatorie si se face prin intermediul Eventbrite pana pe data de 12 noiembrie 2015. Participarea este gratuita si se face pe baza unei preselectii.

Despre premii

Premiile sunt oferite de Avira:
  • 2000 Euro pentru aplicatia castigatoare a locului intai
  • 700 Euro pentru aplicatia clasata pe locul doi
  • bean bags pentru fiecare membru al echipei de pe locul trei.
Pentru a afla mai multe detalii despre hackathon (criterii de jurizare, agenda evenimentului), cat si pentru a te inregistra, click aici. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca modele pregatite de specialisti dn care merita sa te inspiri