In octombrie 2015, Bucuresti gazduieste cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul EuropeiPe 3 si 4 octombrie, Sala Palatului din Bucuresti devine locul de intalnire al celor mai importante universitati internationale si a tinerilor interesati de programe de studiu in strainatate, cu ocazia celei de-a XVII-a editii a RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 80 de universitati si institutii de invatamant din Europa si America s-au pregatit de intalnirea cu tinerii romani, dornici sa afle informatii despre cele mai bune programe de studiu din Romania si din strainatate.

Peste 6.000 de programe de studiu la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat

Vizitatorii care vor trece pragul RIUF au oportunitatea de a afla informatii despre taxele de scolarizare, posibilitatile de finantare, bursele, procedurile de aplicatie si oportunitatile de internship puse la dispozitie de cele peste 80 de universitati din 14 tari prezente la Targul International de Universitati RIUF.

Tot ce trebuie sa stii despre costurile si posibilitatile de finantare ale studiilor in strainatate

Pe parcursul celor doua zile de targ, participantii se pot inscrie la sesiuni de prezentări si workshopuri sustinute de catre universitatile invitate, cu scopul de a afla direct de la sursa informatii practice si de actualitate despre programele oferite si experientele altor studenti internationali, precum si despre perspectivele profesionale oferite dupa absolvirea unui program de licenta sau master in Romania sau in strainatate.

Consiliere educationala si de orientare in cariera

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Astfel, pe langa consilierea educationala, Targul International de Universitati ofera tinerilor romani o experienta completa si o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Peste 22.000 de elevi si studenti trec anual pragul RIUF

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Europa de Sud Est. Anual, RIUF aduce in acelasi loc peste 200 de expozanti din 20 de tari si peste 22.000 de vizitatori. De 11 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate (licenta, masterat, MBA, doctorat), dar si oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

Iar daca inceputul lui octombrie nu te prinde in Bucuresti, atunci poti participa pe 6 octombrie la RIUF Iasi sau pe 8 octombrie la editia RIUF din Timisoara.
 
Despre Grupul EDUCATIVA
EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.
 
Persoana de contact
Ruxandra ZAHARIA
Marketing & PR Manager EDUCATIVA
ruxandra.zaharia[at]educativa.ro
0758 818 152
 

Va recomandam si:

GWiT lanseaza Code Diversity, primul program care sustine accesul femeilor la meserii din domeniul STEM (stiintelor exacte)

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?