IT will be FUN! Tabara de IT si Dezvoltare Personala – Busteni 23 – 27 Septembrie 2015



Cele 5 zile pe care le vom petrece in tabara IT Will be Fun sunt organizate in conferinte tematice pe zile dedicate tehnologiile propriu-zise: cloud, virtualizare, mobilitate, retelele sociale si businessul, big data, Internet of things (IoT) etc dar completate de un program complementar care sa raspunda provocarilor complexe cu care fiecare tinar (a) se confrunta la inceput de drum in cariera, fie aceasta in IT sau in orice alt domeniu. Practic, acesta este locul in care poti invata, face schimb de experienta, afla concret si practic, intr-un context informal, multe trucuri ale meseriei.

Pentru ca la noi in tabara totul este fun, vino sa fii un mic cercetator si mergi cu noi pe teren, pe trasee prestabilite unde vom colecta cu ajutorul aplicatiilor mobile o serie de date spatiale si informaiti. Aplicatiile mobile vor consuma imaginile colectate anterior cu drona.

Sau poti  invata de la specialisti autorizati cum sa iti faci un site de web, ce inseamna realitatea augmentata si cum o poti folosi, care sunt pasii si ce inseamna Internet of Things (IoT) si multe altele. Va vom oferi un curs intensiv de WordPress, avand ca finalitate realizarea unui site (avand la baza o tema predefinita) si, fireste, vom da premii! Si un alt curs intensiv de Augmented Reality, avand ca finalitate o aplicatie realizata cu Aurasma (ex.: recunoasterea vizuala, cu ajutorul telefonului mobil, a unei imagini si „declansarea” unui filmulet pe ecranul mobilului.)

Mai mult decat atat il vom avea alaturi de noi pe binecunoscutul tuturor: Silviu Hotaran ce ne va onora cu o prezentare de exceptie despre cum poti devenii un lider, ce ar trebui sa stii despre tine, care sunt pasii ce ar trebui sa ii urmezi ca sa te cunosti si sa te valorifici si multe alte subiecte ce iti vor fi de folos cu siguranta.

Lasa-te condus de imaginatie si curiozitate si alatura-te Taberei - IT will be fun!

Pentru inscrieri sau mai multe detalii: trimite un mail la adresa ioana.groseanu [at] ibusiness.com.ro, cauta-ne pe site sau pe pagina de facebook a evenimentului.

Locurile sunt limitate, asa incat va asteptam!

Echipa “IT will be fun”
 
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania