PRIME te vrea rapid si creativ la The QUEST Awakens!


Bucuresti, 20 mai 2015 - PRIME Romania, (Asociatia studentilor la Relatii Publice si Comunicare), lanseaza o noua provocare pasionatilor de PR si Advertising. Miercuri, 20 mai 2015, incepand cu ora 10:00, va avea loc a V-a editie PRIME Quest, cursa prin agentii de PR sau Advertising.

PRIME Quest este evenimentul care ofera studentilor ocazia de a-si forma o viziune de ansamblu asupra modului in care functioneaza o agentie de comunicare, intr-o maniera cu totul originala. Astfel, timp de 7 ore, 28 de studenti din cadrul facultatilor de profil vor intra intr-un joc al creativitatii, al indemanarii si al perseverentei, calitati de care acestia trebuie sa dea dovada atat in rezolvarea ghicitorilor si a indiciilor care ii vor directiona catre sediile agentiilor, cat si in indeplinirea cu succes a briefurilor si a taskurilor cu care se vor confrunta in departamentele fiecarei agentii.
Cursa se va desfasura pe doua coordonate: una destinata pasionatilor de PR, iar cealalta entuziastilor publicitari. Spre deosebire de editia anterioara, cele doua trasee nu se vor mai reuni la final, iar invataceii intr-ale PR-ului si Padawanii publicitari isi vor urma fiecare calea. Cu alte cuvinte, “we stay on target!”.

In fiecare etapa a cursei, participantilor li se va prezenta cate un departament dintr-o agentie de PR sau Advertising, in functie de specificul traseului. Timpul alocat fiecarei agentii in parte este de o ora, timp in care participantii vor rezolva un brief. Castigatorii cursei vor fi acei doi Padawani care reusesc sa treaca cu brio de brieful ultimei agentii de pe traseul ales.

Pentru a te inscrie la eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail pe adresa quest@primeromania.ro in care sa specifici pe care dintre trasee vrei sa participi, PR sau Advertising, insotit de nume, numarul de telefon, programul de studii pe care il urmezi si raspunsul la intrebarea „Darth Vader ar fi mai bun pe PR sau pe Advertising? De ce?”. Deadline-ul pentru inscrieri este 18 mai, ora 23:59. Pretul biletului este de 10 lei.
 
Despre PRIME Romania
PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de Relatii Publice si Comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 18 ani de evenimente pentru studentii pasionati de Comunicare.
PRIME este o organizatie prezenta in mai multe tari europene, printre care: Romania, Slovenia, Italia si Spania. Asociatia studenteasca PRIME Romania are sediul central in Bucuresti si doua filiale nationale in Brasov si Iasi.
Contact:
 
LUIZA DUMEA
Project manager
luiza.dumea@primeromania.ro
(+40) 752 838 408
 

Va recomandam si:

Incepe cariera cu Discover – programul global creat de Vodafone!

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?