Targul de joburi “ACTIV pe Piata Muncii” - 20 mai 2015, Sala PalatuluiInvesteşte în oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară: 5. Promovarea măsurilor active de ocupare
Domeniul major de intervenţie: 5.1. Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare
Titlul proiectului:„ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii”
Cod Contract: POSDRU/125/5.1/S/125723
Beneficiar: Universitatea Politehnica din Bucureşti


Vino pe 20 mai 2015, la Sala Palatului si participa gratuit la targul de job-uri din cadrul proiectului “ACTIV pe Piata Muncii - Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii”.

Intalneste reprezentanti ai unor companii ce isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile si profita de pachetul integrat de servicii de orientare profesionala care include urmatoarele:
  • Orientare si consiliere profesionala;
  • Formare profesionala;
  • Medierea muncii. 
Evenimentul va avea loc in intervalul orar 12:00-18:00 iar pentru informatii suplimentare poti vizita site-ul evenimentului.
 
In cadrul proiectului poti accesa cursuri de formare profesionala ce furnizeaza absolventilor sai competente si calificari profesionale in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicarii (TIC) precum:
  • Operator calculator electronic si retele;
  • Operator procesare text, imagini;
  • Designer pagini web;
  • Specialist in domeniul proiectarii asistate de calculator; 
Daca esti o persoana aflata in cautarea unui loc de munca - fie ca esti somer inregistrat sau neinregistrat - poti beneficia gratuit de serviciile programului ACTIV pe Piata Muncii.
 
Alaturi de Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, la implementarea proiectului participa universitati din marile orase din Romania, dar si Compania de consultanta TIC si management PYTHIA International si Institutul pentru Politici Sociale.
 
Proiectul ACTIV (POSDRU/125/5.1/S/125723) este realizat în parteneriat, alaturi de lider - Universitatea “POLITEHNICA” din Bucuresti, participand la implementarea proiectului: Universitatea “POLITEHNICA” din Timisoara, Universitatea Tehnica “GHEORGHE ASACHI" din Iasi, Universitatea “PETRU MAIOR” din Targu Mures, PYTHIA International - companie de consultanta TIC si management si Institutul pentru Politici Sociale - furnizor de servicii de informare, consiliere profesionala si medierea muncii.
 

Va recomandam si:

Cariera in finante-contabilitate? Afla sfaturi practice de la Florina Voevod - CFO pentru Grey Worldwide Romania si Geometry...

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?