AEGEE-Bucuresti te asteapta la #Social Media!

 
AEGEE-Bucuresti te asteapta la #Social Media !
 
Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Bucuresti te invita pe 20 si 21 mai la cea de-a doua editie a #SocialMedia- Blogging versus Vlogging.

In cadrul acestui proiect, tinerii pasionati de social media si de online vor putea sa interactioneze cu cei care lucreaza deja in domeniu si sa invete tactici noi, non-conformiste de promovare in mediul online, atat pentru dezvoltarea lor personala, cat si profesionala.
Accentul va fi pus pe doua modalitati de comunicare in mediul online: blogging si vlogging. Clarificarea si intelegerea celor doua notiuni, avantajele si dezavantajele lor, precum si aplicabilitatea lor in diferite domenii reprezinta obiectivele principale ale evenimentului.

Pe parcursul intregului eveniment, vor avea loc  patru conferinte pe teme legate de domeniul bloggingului si al vloggingului, urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri, adresate speakerilor de catre public.

In prima zi, 20 mai, dedicata bloggingului, incepand cu ora 13 :30, participantii vor asista la doua conferinte. Prima conferinta, Tendinte actuale in blogging, il va avea ca speaker pe bloggerul Alexandru Ciuca, detinator al blogului hoinaru.ro. In cadrul celei de-a doua conferinte, Cristian Ghinghes,  kristofer.ro, ne va vorbi despre  Impactul blogging-ului aspura mass-mediei traditionale.

Conferintele zilei doi, 21 mai, vor debuta cu conferinta prezidata de Vali Dobrogeanu, Rezumatul zilei, Captarea si fidelizarea audientelor. In continuare, Matei Dima, detinator al BRomania, le va vorbi participantilor despre asemanarile si deosebirile dintre vloggingul american si cel romanesc in cea de-a patra conferinta, Vlog american vs vlog romanesc- asemanari si deosebiri. Evenimentul se va incheia cu o tombola pentru participanti.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Calea Plevnei, numarul 61. Accesul la eveniment se va face in baza unui formular, iar mai multe detalii gasesti pe pagina de Facebook a proiectului.

Asociatia Studentilor Europeni AEGEE- Bucuresti reprezinta una dintre cele 204 filiale ale AEGEE-Europe existente in 40 de tari din Europa si a fost infiintata in 1997 de catre Andrei Popescu. AEGEE-Bucuresti promoveaza valorile europene si isi propune sa imbunatateasca gradul de informare si activitatea de cercetare a studentilor, intr-un cadru bazat pe cooperare, toleranta si respect reciproc. Dorim sa stimulam comunicarea, difuzarea informatiei si sa incurajam spiritul de initiativa, intr-un mediu multidisciplinar, cu impact atat la nivel local, cat si european.
 
Pentru mai multe informatii, va rugam contactati :
Cosmina Ghibaldan, Project Manager #SocialMedia - e-mail: ghibaldan.cosmina@gmail.com
Andreea Iosef, PR,Coordinator - e-mail: iosef.andreea1994@gmail.com

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI