Vodafone Shared Services: In prezent, avem peste 100 de pozitii deschise in zonele de Customer Operations si IT

Vodafone Shared Services organizeaza pe 28 aprilie, un eveniment de cariera pentru vorbitorii de limba germana - Open Doors Day - la noul sediu Vodafone Shared Services din Bucuresti. 

Daca esti cunoscator de limba germana te asteptam la acest eveniment. Vei afla mai multe despre companie si oportunitatile de cariera si dezvoltare iar daca iti place ceea ce afli, poti participa la un interviu, in cadrul evenimentului, la finalul caruia vei primi si feedback. Printre oportunitatile pentru care compania va recruta in cadrul evenimentului este si pozitia de International Account Advisor with German (full time, part time 6h sau part time 4h).
 

Inscrie-te aici pentru a putea participa la Open Day!  

Cu aceasta ocazie am stat de vorba cu echipa Vodafone Shared Services despre planurile lor de recrutare:



Cum ati descrie Vodafone Shared Services in cifre?

Suntem un Centru Global de Servicii care ofera clientilor Vodafone din intreaga lume servicii performante de IT, relatii cu clientii, servicii financiare, administrarea retelelor, resurse umane, business intelligence & analytics și servicii pentru gestionarea lantului de aprovizionare.
  • Avem operatiuni in 4 tari din intreaga lume (Romania, Ungaria, Egipt si India);
  • Suntem peste 14.000 de profesionisti de 30 de nationalitati;
  • Sprijinim peste 90.000 de utilizatori din 26 de tari.

Care sunt ariile in care activeaza Vodafone Shared Services in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

Vodafone Shared Services Romania ofera servicii IT și de Relații cu Clienții pentru operațiunile Vodafone din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania și Irlanda.
 
Pentru pozitiile de Customer Operations cautam candidati fara experienta cu nivel avansat de limbi straine (italiana si germana).
 
Pe zona de IT, recrutam in mod activ atat specialisti entry-level (Service Desk Level 1) sau mid-level, cat si pentru pozitii de nisa precum Oracle Specialist, Quality Assurance Specialist. Storage Administrator, Software developers. Toti angajații Vodafone Shared Services România beneficiază de training-uri dedicate și oportunități de a învăța mai multe despre particularitățile culturale ale țărilor deservite de către centrul nostru.

Care sunt atributele care definesc cultura organizationala Vodafone Shared Services?

Vodafone Shared Services ofera echipei sale oportunitatea de a crea valoare pentru Vodafone, de a face parte dintr-o companie globala de top, recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie si creativitate.
 
Misiunea noastra este de a fi admirati pentru excelenta operationala, simplitate si agilitate, transformate in realitate printr-un set de procese comune si cu ajutorul unei echipe performante.


Care sunt pozitiile (nr. de pozitii, departamente, profile) pentru care veti recruta in perioada urmatoare?

Vodafone Shared Services este un centru global de servicii ce ofera echipei sale oportunitatea de a face parte dintr-o companie globala de top, recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie si creativitate. In prezent, avem peste 100 de pozitii deschise in zonele de Customer Operations si IT atat pentru candidati entry-level cu cunostinte avansate de limbi straine cat si pentru specialisti cu experienta.

In ce consta procesul de selectie la Vodafone Shared Services si cum se pot pregati pregati candidatii?

Candidatii pot aplica pentru pozitiile noastre pe Hipo.ro, pe site-ul nostru sau pe LinkedIn. Dupa selectia CV-urilor, pentru pozitiile care presupun o alta limba straina decat engleza, prima proba consta in testarea nivelului limbii straine necesare printr-un interviu telefonic/ in cadrul unei discutii cu specialistii nostri in recrutare. Pentru pozitiile de IT, prima proba este un test tehnic, urmat de un interviu cu specialistii nostri in recrutare, cu managerul direct si, in anumite cazuri si in functie de complexitatea rolului, cu un reprezentant din partea entitatii Vodafone ce urmeaza a fi deservita.

Care sunt cateva motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la Vodafone Shared Services?

  • Pentru ca Vodafone Shared Services Romania este un centru tanar, infiintat anul trecut, oferim echipelor noastre oportunitatea de a contribui la constructia si cresterea unei companii.
  • Le oferim puterea de a-si valorifica know-how-ul si ambitia pentru a ne transforma intr-o echipa recunoscuta si admirata.
  • Le punem la dispozitie instrumentele si trainingurile de care au nevoie pentru a deveni cei mai buni.Ii rasplatim cu un pachet competitiv pentru efortul lor si le promitem ca vor fi mandri sa faca parte din lumea Vodafone.
Echipa Vodafone Shared Services Romania

Va recomandam si:

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On