Inscrie-te la cea de-a patra editie 1stEP!

Inscrie-te la cea de-a patra editie 1stEP!
 
Misiunea 1stEP: Ia-ti doza de creativitate in antreprenoriat!
 
Data: 06-07.04.2015
 
Locatia: BCR (Bucuresti, Bulevardul Regina Elisabeta 5)
 
 
Vrei sa-ti incepi o afacere sau ai deja una si nu stii cum sa o promovezi? In acest an, tema principala abordata este “Marketing-ul in antreprenoriat“, aceasta referindu-se la modalitatile in care poti sa iti construiesti singur o campanie de promovare. Proiectul se va desfasura sub forma unor sesiuni de case study pe campanii de promovare de succes. De asemenea, structura proiectului se bazeaza si pe ghidarea pentru gasirea conceptului campaniei, dar si pe o sesiune stimulata de pitching a campaniei.
 
Ne propunem ca prin intermediul acestui eveniment sa largim orizonturile participantilor cu privire la doua concepte de actualitate: antreprenoriatul si marketingul, dar si derivate precum advertising sau personal branding. Vrem sa insuflam tinerilor convingerea ca reusita in afaceri nu este imposibil de atins si ca obstacolele pe care le intampina un atreprenor in formare sunt usor de depasit daca actioneaza cu entuziasm si determinare si, mai ales, daca stie prin ce metode de promovare poate sa castige atentia publicurilor tinta.  Vino la 1stEP, editia cu numarul patru, si ia-ti doza de creativitate in antreprenoriat.

Business Organization for Students si 1stEP au gasit solutia pentru a-ti promova afacerea si o vor comunica pe parcursul a doua zile, in perioada 6-7 aprilie 2015.

Incepand de luni, 6 aprilie, intre orele 10:00-12:00 si 13:00-15:00 antreprenori ce au cunoscut succesul iti vor impartasi din experienta lor, iti vor raspunde la intrebari si iti vor prezenta importanta campanilor de promovare, dar si cum se realizeaza aceastea de la A la Z.  Acest lucru se va desfasura sub forma unor workshopuri antrenante, unde vei avea sansa sa inveti de la specialisti in domeniu precum: Valentin Preda , Cristian China Birta ,Vlad Fiscutean si Sorin Axinte.

In a doua zi a evenimentului, pe 7 aprilie, vor avea loc doua workshopuri, intre orele 10:00-12:00 si 16:00-18:00, in care iti vei satisface nevoia de cunoastere alaturi de Matei Dima, Stefan Stroe, compania EY si Ionut Munteanu. Pentru ca vrem ca ideea ta sa ajunga departe, NU ne oprim aici! Intre workshopuri, de la ora 13:00 pana la ora15:00, vei putea lua parte la sesiunea de pitching, unde vei avea sansa sa-ti spui in practica creativitatea si originalitatea prezentand viziunea ta pentru promovarea unei afaceri si sa primesti feedback de la antreprenori de succes si specialisti in branding.
 
Accepta provocarea, ia-ti doza de creativitate si aplica aici
 
 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI