Vineri si sambata, poti aplica la peste 2000 de joburi la Angajatori de TOP Timisoara 2015

Editia cu numarul 6 Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 13-14 martie 2015 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Vizitatorii vor avea sansa sa aplice la peste 2000 de oportunitati de cariera, 21 programe de internship & trainee, vor putea participa la 15 conferinte si workshop-uri si vor putea sa discute cu 200 de specialisti in recrutare.Pentru cele 2150 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE pe care il pot descarca de pe Hipo.ro Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe Hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja) si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la toate pozitiile de interes pentru ei. Este o metoda simpla, inovativa si eficienta lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

Cei care vor fi prezenti in cele doua zile Angajatori de TOP Timisoara se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane. Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite la standul CV Experts. In urma discutiei de la standul CV Experts, candidatii vor afla cum sa isi redacteze corect CV-ul si vor primi sfaturi despre cum il pot imbunatati, ce aspecte ar trebui sa evidentieze in functie de pozitia pe care isi doresc sa o obtina.

In urma informatiilor primite din partea companiilor prezente la editiile anterioare Angajatori de TOP a reiesit ca aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite in urma participarii la eveniment. Alexandru Sulan este unul dintre cei care si-au gasit job in urma participarii la Angajatori de TOP Timisoara.

Am participat la Angajatori de TOP si am aplicat pentru postul de Quality Engineer SP in cadrul firmei Valeo, la 2 saptamani dupa eveniment am fost sunat sa particip la primul interviu, iar dupa cateva zile de la interviu mi s-a facut oferta de agajare. Experienta de la Angajatori de TOP a fost una foarte placuta pentru mine deoarece am avut ocazia sa discut cu angajatorii fata in fata si sa aud direct de la ei, care le sunt cerintele pentru diferitele posturi pentru care as vrea sa aplic. Unul din motivele, care cred eu, ca m-au scos in evidenta fata de ceilalti candidati a fost faptul ca in CV am incercat sa pun accent pe scurta dar intensa mea experienta din firma la care lucram anterior- Alexandru Sulan, Quality Engineer (Special Product), Valeo Lighting Injection.

In cele doua zile ale targului de joburi Angajatori de TOP sunt asteptati peste 5 000 de vizitatori, persoane cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat la joburile deschise de cele peste 50 de companii, dar si la programele de internship si management trainee. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe sunt: Alcatel-Lucent, Atos IT, ATOSS Software, Beespeed, Continental, Flextronics, Hartl Connect, Huawei Technologies, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lidl, Microsoft, Plexus, P&G, Sustainalytics, Visma Software.
 
Companie Denumirea Programului Domeniu
Alcatel-Lucent Alcatel-Lucent Internship Program IT Software & Telecom
Atos IT WSDS Academy IT Software
SAP Academy IT Software
ATOSS Software Internship Java Developer IT Software
Beespeed Internship IT Software
Continental Practica de Vara Automotive, Inginerie
Flextronics Engineering Trainee Inginerie
Hartl Connect Transport Sales Manager Transport si Logistica
Huawei Technologies Global Technical Services Engineer – Fresh Graduated IT si Telecom
Infobest Software Testing Internship IT Software
Software Development Internships IT Software
IT Vizion IT Vizion InternShip in Web Applications Development IT Software
KFC Manager Trainee Management trainee
KPMG Audit Internship/ Tax Internship Audit&Taxe
Lidl Campionatul de Management Trainee Vanzari
Microsoft Microsoft Academy for College Hires IT Software
Plexus Internship Summer Opportunity Inginerie & Calitate, Materiale, IT, HR, Finante
P&G Manufacturing Internship Process Engineer Inginerie
Sustainalytics Intern Data Analyst, ICT IT Software
Visma Software Visma Trainee Program IT Software


Cei prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara pot participa la 15 conferinte si workshop-uri unde vor avea sansa sa interactioneze cu angajatorii prezenti. Participarea la conferinte si workshop-uri este gratuita in baza rezervarii unui loc in cadrul sesiunii de interes. In cadrul editiei din aceasta primavara, vizitatorii pot opta pentru:
  • TechTalks - o serie de conferinte pentru pasionatii de tehnologie. Cei care sunt interesati de ultimele inovatii in materie de tehnologie se pot inscrie la conferintele sustinute de Digital Education (Tema: Performance with Agile) si ATOSS Software (Tema: Java Innovation);
  • SkillShops - o serie de workshop-uri care le ofera celor prezenti oportunitatea sa-si imbunatateasca competentele si abilitatile personale. Cativa dintre cei mai activi angajatori de pe piata vor impartasi din expertiza lor: Groupe Monnoyeur (Tema: Tehnologiile viitorului in agricultura de precizie si generarea energiei),  Continental  (Tema: Masina Viitorului), Visma Software (Tema: Case Study about Visma Software Projects), Valeo Lightning Injection  (Tema: 5S - Calitate si Eficienta), Alcatel-Lucent (Tema: Transport Networks, TX and IP - Configurare, operare si mentenanta), Microsoft (Tema: Talent development programs inside Microsoft), Atos IT  (Tema: Canopy - the Atos cloud).
Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe site-ul evenimentului.
 

Va recomandam si:

Cariera de top in Finante-Contabilitate? Afla sfaturi practice de la Catalin Iorgulescu – General Manager Samsung SSCE...

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?