AEGEE-Bucuresti te asteapta la Training 4 Trainers!

AEGEE-Bucuresti te asteapta la Training 4 Trainers!


Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Bucuresti te invita pe 18 martie la Universitatea Europei de  Sud-Est Lumina in Bucuresti la Training 4 Trainers sa descoperi alaturi de traineri internationali arta de a vorbi in public, secretele unei bune dezvoltari personale, cum sa-ti gestionezi timpul in mod eficient, dar si eficace, managementul personal si nu in ultimul rand, arta si tehnica leadership-ului. Nu numai ca vei invata de la traineri lucruri noi, dar la final vei putea sa le oferi feedback constructiv cu privire la traininguri. Acestia vor fi mai mult decat nerabdatori sa afle parerea ta, asa ca nu ezita, exprima-ti punctul de vedere!

In plus, vom acorda premii participantilor. Vei pleca atat cu informatii noi, cat si cu premii pe masura. Vino, te asteptam! Intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Aplica aici pana pe 10 martie! (Formular de inscriere) Singura conditie de participare este sa cunosti limba engleza, pentru ca trainingurile se vor desfasura numai in limba engleza, acestea fiind tinute de traineri straini.
 
Training  for Trainers este un eveniment de tipul Scoala Europeana, organizat in fiecare an de una din localele AEGEE Europe, cu ajutorul AEGEE Academy. Structura sa implica 6 zile de traininguri specializate, sustinute de traineri profesionisti din Europa, alesi de AEGEE Academy, pentru cei 15-20 participanti, iar in cea de-a 7-a si ultima zi a proiectului, fiecare participant va tine cate un training unui public format din studenti, punand in practica ceea ce a invatat in urma proiectului. Prin acest proiect, dorim sa contribuim la formarea unei echipe de traineri profesionisti, motivati si activi, ce vor inspira si alti membri din localele AEGEE, cat si alti tineri interesati de educatia non-formala.
 
Asociatia Studentilor Europeni AEGEE- Bucuresti reprezinta una dintre cele 188 de filiale ale AEGEE-Europe existente in 40 de tari din Europa si a fost infiintata in 1997 de catre Andrei Popescu. AEGEE-Bucuresti promoveaza valorile europene si isi propune sa imbunatateasca gradul de informare si activitatea de cercetare a studentilor, intr-un cadru bazat pe cooperare, toleranta si respect reciproc. Dorim sa stimulam comunicarea, difuzarea informatiei si sa incurajam spiritul de initiativa, intr-un mediu multidisciplinar, cu impact atat la nivel local, cat si european.
 

Persoana de contact: Gabriela Geana                            
e-mail: elena.gabriela.geana@gmail.com

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania