Conferinta Make Open Source Software


Conferinta Make Open Source Software 
 

Brian King, Mozilla: “Ce se intampla dincolo de cod - provocarile si succesele care apar atunci cand dezvolti open source”, la MOSS 2015.

Pe 4 martie 2015, pasionatii de tehnologii open source vor face schimb de experienta si vor relationa in cadrul unei conferinte tehnice dedicate
 
Brian King, European Community Manager al Mozilla, este cap de afis la conferinta Make Open Source Software (MOSS) organizata de ANIS – Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, in colaborare cu Intel Romania Software Development Center. Evenimentul are loc la Biblioteca Centrala din Universitatea Politehnica Bucuresti, pe 4 martie.

Timp de o zi, dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenti si profesori interesati de tehnologiile open source sunt asteptati sa ia parte la prezentari si discutii tehnice aprofundate despre masini virtuale, Internet of Things, implementari la scara larga prin Puppet Labs, studii de caz concrete despre scalabilitatea in Azure Cloud si demonstratii live. Agenda detaliata este disponibila pe site-ul evenimentului - http://mossconf.ro/agenda/.

"Suntem bucurosi sa organizam conferinta Make Open Source Software, in parteneriat cu Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii. Va fi un prilej bun de a-i aduce laolalta pe profesionistii din sfera Open Source din Romania", a declarat Mihai Constantin-Pau, Engineering Manager, Intel Open Source Technology Center din cadrul Intel Romania Software Development Center. 

La eveniment va sustine o prezentare despre debutul open source in Romania si dezvoltarea GNU Interactive Tools - Andrei Pitis, Presedinte ANIS si unul dintre primii contribuitori open source din Romania, acum 20 de ani.
Studentii beneficiaza de o reducere de 50%, fiind incurajati sa interactioneze in comunitate, iar pentru companiile care doresc inscrierea mai multor persoane sunt disponibile pachete de grup cu discount. Biletele se pot achizitiona online, direct de pe site: http://mossconf.ro/register/.
 
 
Pentru mai multe informatii:
Iulia Pascu
iulia.pascu@anis.ro
http://mossconf.ro
 
Contact presa:
prSTEPS – Iuliana Butuc-Cerchez
iuliana@prsteps.com
0744492953
 
***  
Despre ANIS
ANIS reprezinta interesele companiilor IT romanesti si sprijina dezvoltarea industriei romanesti de software si servicii si cresterea atat a companiilor implicate in proiecte de externalizare, cat si a celor care genereaza proprietate intelectuala, prin crearea de produse.

Asociatia a fost infiintata in 1998 si numara in prezent peste 120 de membri, care includ companii cu capital romanesc sau strain, mici sau multinationale, cu sedii in toate marile centre IT din tara, ceea ce asigura asociatiei reprezentativitate la nivel national. Pentru mai multe informatii accesati pagina Asociatiei - www.anis.ro.
 
Despre Intel
Intel este lider mondial in inovatia din industria computerelor. Compania proiecteaza si dezvolta tehnologii esentiale, ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de computing din lume. Ca lider in responsabilitate sociala si sustenabilitate, Intel produce primele microprocesoare cu materiale provenite din afara zonelor de conflict. Pentru informatii suplimentare despre Intel, accesati newsroom.intel.com si blogs.intel.com, iar pentru eforturile legate de zonele de conflict - conflictfree.intel.com.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania