Participa la conferinta Pasiunea, noua mea cariera

Dream Big 2015 – Dream. Connect. Upgrade.
 
 
Asociatia Studentilor Economisti din Romania - ASER deruleaza incepand cu luna februarie proiectul Dream Big, aflat anul acesta la cea de a V-a editie. Dream Big este un proiect destinat studentilor ambitiosi din ASE, SNSPA si Universitatea Bucuresti, ce au un vis indraznet pe baza caruia au conturat un plan de carieră pe care vor sa il duca pe culmi cat mai inalte. Scopul proiectului este de a le oferi participantilor cadrul oportun pentru parcurgerea primilor pasi in vederea realizarii visurilor lor, sub indrumarea unor oameni de succes.

Prima oprire este conferinta motivationala de tip TED-Talks „Pasiunea, noua mea cariera”, unde participantii vor asculta povestile unor oameni electrizanti, care iubesc ceea ce fac. Wargha Enayati, Dragos Anastasiu, Dragos Nicolaescu, Cristian Hossu si Monica Dobroiu  vor dezvalui  momentul „A-HA!”, care le-a transformat pasiunea intr-o cariera de succes, dar si partile buclucase, care au reprezentat provocarile de depasit. Conferinta va avea loc joi, 27 februarie 2015, la ora 15:30 in sala 0602 a cladirii Ion N. Angelescu din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Aventurosii se opresc dupa aceea pe 4 martie, la Coffee Talk-uri, unde vor interactiona cu viitorii coachi Mihaela Feodorof, Dan Berteanu, Andrei Rosu, Wargha Enayati, Melania Medeleanu, Anne Plesuvescu, Adelina Badea, Ana Silivas, Mihai Zant, Alexandru Molea, Anda Luiza Stefan, Anca Petrescu, Adrian Miu, Robert Blaga.

Urmatoarea etapa pe care o vor strabate participantii va avea loc in perioada 9-18 martie si va fi constituita dintr-o sesiune de traininguri ce ii vor ajuta in dezvoltarea personala si in transformarea visului lor intr-o viitoare cariera. Astfel, Paul Olteanu, Anne Plesuvescu, Dan Berteanu, Monica Dobroiu si Romeo Cretu  ne vor decodifica tainele brandingului personal, ale inteligentei emotionale, ale leadershipului personal, ale time managementului, dar si ale managementului schimbarii.        

Pe 20 si 23 martie, participantii isi vor defini idealurile si pasiunile, in cadrul workshop-ului sustinut de catre Dragos Nicolaescu „Cum sa iti gasesti pasiunile si sa traiesti toata viata facand ceea ce iti place” si isi vor stabili obiective clare prin care se vor ghida in drumul lor spre success in workshop-ul „Misiune, Viziune, Valori si Obiective Personale” din data de 24 martie.

In data de 26 martie, obiectivele stabilite vor fi supuse unei analize prin tehnica Disney, aceasta fiind o metoda de analiza complexa a obiectivelor setate si a ideilor ce urmeaza a fi implementate. Maniera in care o face permite amplificarea punctelor forte si identificarea mecanismelor de diminuare a riscurilor.

Proiectul  se finalizeaza cu o perioada de coaching one-to-one, care consta in minim opt intalniri ce se vor desfasura pe parcursul a doua luni de zile, incepand cu 27 martie 2015, unde participantul va invata din experienta coach-ului si se vor fundamenta elemente de hard skill si soft skill. De aceasta etapa vor beneficia 14 dintre cei mai implicati participanti. Ceilalti 11 vor avea ocazia sa participe la coaching de grup - sesiuni de dezvoltare personala sustinute de catre Anda Luiza Stefan.

Studentii vor avea ocazia sa faca parte din Comunitatea Dream Big, unde se vor alatura participantilor editiei trecute, pentru a fi asigurata continuitatea proiectului.

Inscrie-te pe www.dreambig.aser.ro pana pe 27 februarie!
Mai multe informatii pe www.dreambig.aser.ro sau pe www.facebook.com/dreambigaser
 
Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER
ASER este un ONG studentesc infiintat acum 17 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc. Mai multe informatii pe www.aser.ro sau www.facebook.com/ASERomania

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI