Conferinta Career Choices & Professional Sales

Cum ne alegem cariera? Cum ne punem in valoare cunostintele si competentele pentru a dobandi locul de munca dorit?
 
Pornind de la imaginea de sine a fiecaruia dintre voi, va ajutam sa constientizati importanta insusirii unor tehnici de prezentare si scoatere in evidenta a competentelor de valoare, elemente cheie in succesul procesului de angajare.

 
Conferinta este adresata studentilor si masteranzilor, precum si altor categorii interesate de integrarea cu succes pe piata muncii si va avea loc in data de 
25.02.2015, ora 15:00, in AULA MAGNA a Facultatii de Drept din Bucuresti. 

Vor lua parte in calitate de vorbitori: Silviu Hotaran (Training Leader, Managing Director, GKTI Semper Human), Stefan Stavrositu (Director de Vanzari, ING Asigurari de Viata), Madalina Pascu (Director General, Sales Trust Romania), Tibi Uriasu (Lifesuccess Consultants) si Cristian Cuciureanu (Antreprenor, Coach, Speaker, Trainer, John Maxwell Team Romania).
 
Pentru mai multe informatii si inscrieri contactati echipa Tineri de Succes
 
Email: tineridesucces1@gmail.com
Web page: www.tineridesucces.org/conferinta/
 www.careerchoices.ro/inscrieri/ 

Asociatia TINERI DE SUCCES este o organizatie non-profit, apolitica, non-guvernamentala, infiintata in anul 2012, care are ca scop orientarea educationala, profesionala si formarea competentelor necesare pentru integrarea in piata muncii a elevilor, studentilor si tinerilor.

Va recomandam si:

Cariera de top in Finante-Contabilitate? Afla sfaturi practice de la Catalin Iorgulescu – General Manager Samsung SSCE...

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?