Telekom Romania angajeaza in mai multe orase din tara in 2015 (VIDEO)

Operatorul Telekom Romania a anuntat ca va face angajari in mai multe orase din tara in urmatoare perioada. Prin procesul de recrutare si selectie, compania isi doreste sa atraga cel mai valoros capital uman de pe piata pentru a se mentine competitivi pe piata din Romania pe termen lung.

Valorile brandului Telekom sunt simplitate, inovatie si competenta.- a declarat Anca-Georgescu-Aladgem, director executiv resurse umane la Telekom Romania in cadrul unui interviu acordat Wall-Street. Ne intereseaza oameni cu o foarte buna pregatire tehnica pe zona lor. Ne intereseaza oameni care sunt pasionati de ceea ce fac si care se regasesc in valorile pe care noi le propunem ca organizatie si ca si cultura organizationala – a continuat Anca Georgescu-Aladgem.

Oportunitatile de cariera disponibile pe principalele site-uri de recrutare la momentul actual sunt in departamente diverse, pentru toate nivelurile de experienta. Printre job-urile Telekom care se adreseaza profesionistilor cu experienta, se numara si cel de Analist de Afaceri - Market Research & Geo-Marketing pentru care candidatul trebuie sa aiba minimum 2 ani de experienta intr-o pozitie similara in domeniul telecomunicatiilor / retail / banking sau intr-o companie multinationala de consultanta.

Organizatia are peste 7000 de angajati si cele mai multe pozitii vacante sunt in zona comerciala si, in particular, pe partea de Retail – a adaugat directorul executiv resurse umane Telekom Romania.

Un alt loc de munca inedit pentru candidatii cu experienta este cel de Analist de Afaceri - Proprietati Imobiliare. Experienta de munca necesara este de minimum 5 ani, in activitati de analiza si modelare financiara.

In ceea ce priveste job-urile pentru studenti, Telekom Romania are deschise atat pozitii entry-level, cat si programe de internship in domenii diverse ca Financiar, Tehnic, Resurse Umane, IT Software sau Juridic.

Cele mai multe dificultati in recrutare le avem in zona de IT. Cate un rol specializat este foarte greu de gasit. Pe de alta parte, competitia pentru acel set de competente este foarte mare de multe ori: atat numarul de firme care sunt in cautarea aceluiasi set de competente, cat si banii pe care oamenii sunt dispusi sa ii plateasca pentru acele pozitii. - a declarat Anca Georgescu-Aladgem pentru Wall-Street.

Vrei sa afli in ce alte domenii se mai fac angajari in 2015, cum vor evolua salariile in urmatoare 12 luni si care sunt criteriile care conteaza cel mai mult in selectia si recrutarea de candidati?

Descarca GRATUIT Raportul Hipo “Piata fortei de munca 2015”.

 


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania