Athenee Palace Hilton Bucharest anunta lansarea editiei 2014 a evenimentului Careers@Hilton Live

Athenee Palace Hilton Bucharest anunta lansarea editiei 2014 a evenimentului Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month.

“Careers@Hilton Live: Tineri in domeniul Ospitalitatii” joaca un rol important in Hilton Worldwide. Ne-am propus ca pana in anul 2019 sa cream oportunitati pentru 1 milion de tineri.

Astfel, toate cele 4.000 de hoteluri din lantul Hilton Worldwide vor organiza si anul acesta evenimente care sa sprijine dezvoltarea in cariera a tinerilor, in luna mai.

La Athenee Palace Hilton Bucharest, in luna Carierei, vom selecta 50 de elevi si studenti de la scoli profesionale, licee si universitati, care vor participa la evenimentele noastre. Ne adresam asadar tinerilor care prezinta un interes in dezvoltarea profesionala si care vor sa afle despre oportunitatile pe care le poate oferi o cariera in industria hoteliera. Pentru ei am pregatit:

Deschiderea Programului - 19 mai, 2014

Tinerii vor cunoaste cultura, departamentele si hotelul nostru. Ei vor auzi povestile de succes ale profesionistilor nostri, vor participa la targul departamentelor si vor avea parte de un tur al hotelului. La sfarsitul zilei, ei pot aplica pentru activitati de “job shadow” si workshop-uri.

Job Shadow- 21-25 mai, 2014

Tinerii pot petrece o jumatate de zi intr-unul dintre departamentele noastre pentru a observa si intelege operatiunile de zi cu zi. Ei pot sa-si aleaga departamentul despre care doresc sa invete mai multe. Printre ele se numara Bucataria, Resurse Umane, Vanzari, Receptie, Contabilitate, Securitate & Clubul de Sanatate.

Workshop-uri - 21-25 mai, 2014

Workshop-uri pentru competente transferabile organizate de formatorii nostri departamentali. Temele abordate sunt “Finante pentru non-finantisti”, “Responsabilitate Sociala” si “Despre CV si Interviu”.

Pentru informatii suplimentare si depuneri de aplicatii va rugam sa verificati periodic pagina noastra dedicata de Facebook:  http://fb.com/careersAPHilton. Aplicatiile pot fi trimise pana la data de 14 mai, 2014.

CONTACT

Calina Mircea: +40 (0) 731 305 793/  calina.mircea@hilton.com

Carmen Stoica: +40 (0) 734 306 585/  carmen.stoica@mail.com

Hilton Worldwide

Hilton Worldwide este o companie hoteliera globala de top, detinand atat hoteluri si statiuni luxoase, cu servicii complete, cat si apartamente pentru sejururi prelungite si hoteluri cu preturi medii. De 93 de ani, Hilton Worldwide ofera oaspetilor care ne viziteaza in interes de serviciu sau in scopuri personale cele mai bune servicii de cazare, facilitati si servicii de valoare. Compania este recunoscuta prin traditia sa de a oferi experiente exceptionale oaspetilor din toate unitatile din intreaga lume. Marcile sale includ peste 750 de hoteluri si multiproprietati, cu peste 615.000 de camere in 86 de tari si regiuni, printre care Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton si Hilton Grand Vacations. De asemenea, compania detine programul mondial pentru clienti fideli, Hilton HHonors®. Pentru informatii suplimentare despre companie, vizitati  www.HiltonWorldwide.com sau accesati Hilton Worldwide la  www.HiltonWorldwide.com/Media.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania