Peste 20 de companii te asteapta la RAU JOB FAIR 2014

Peste 20 de companii de top din domeniile turism, finanțe-bănci, IT și juridic te așteaptă pe 13 MAI între 10:00-17:00 în holul principal al Universității Româno-Americane la RAU JOB FAIR 2014.

 

Participarea este GRATUITĂ!

 

WORKSHOP-URI – RAU JOB FAIR 2014

Evenimentul presupune și desfășurarea în paralel a unor workshop-uri tematice. Astfel, te poți înscrie la adresa jobfair@rau.ro pentru a participa la:

ORA 11:00

- ”Audit is an art” (EY, Alina Gheorghe, Manager Assurance Department ; Laura Mazilu, Senior Assurance Department)

- ”Business Intelligence” (HP, Adina Drăgulin, Manager BI Customer Insights & Innovation ; Irina Dima, Manager Global Operations & Support ; Cristian Baba, Team Leader User Experience & Mobile BI)

- ”Promovarea turismului pe blog” (drumliber.ro, Florin Arjocu, blogger)

ORA 12:30

- ”Dezvoltare IT în turism” (Online Marketing Consult SRL, Giani Holban, Consultant turism online pentru dezvoltare și marketing)

- ”Blue Internship Experience” (IBM, Cristina Secu, Specialist recrutări)

- ”O carieră de succes începe cu voluntariat” (AIESEC, Ștefania Diaconu, Vicepreședinte stagii de practică)

ORA 14:00

- ”Where I Belong! – the new generation (Y) of employees” (JW Marriott, Cristina Drăgan, Training Coordinator)

- ”5 AVANTAJe pentru a-ți construi o carieră în Web Design!” (AVANTAJ Consulting, Ionuț Boicu, trainer)

- ”Microsoft Innovation Center” (Microsoft, Andreea Popescu, Talent Sourcer)

- ”Primii pași în carieră” (APT, Ioan Poclitaru, Marketing Manager ; Tiberiu Focica, Sales Manager  ; Slavita Carmazan, Developer Manager ; Veronica Stoica, Recruitment Manager)

ORA 15:30

- ”Importanța brand-ului personal în procesul de recrutare și selecție: sfaturi practice pentru candidați” (Complete Training, Adela Marin, General Manager)

- ”Welcome to our world!” (G2Travel, Elena Gamulea, HR Manager ; Andrew Dixon, General Manager)

- ”Doing Business with Japan” (DSA, Șerban Georgescu, Director)

 

COMPANII PARTICIPANTE - RAU JOB FAIR 2014

 

 

MAI MULTE DETALII ȘI INFORMAȚII:

-        Website: http://rjf.rau.ro/

-        Email: jobfair@rau.ro

-        Event FB: http://bit.ly/RAU-JOB-FAIR

-        Spot TV: http://youtu.be/iMigMSSUrTo

 

Evenimentul este organizat de către masteranzii anului II AAT (Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional), în colaborare cu Clubul Studenților din Universitatea Româno-Americană (CS-URA), Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (C.C.O.C.) și Departamentul de Comunicare și PR din URA.

 

Vă așteptăm la Universitatea Româno-Americană cu CV-urile printate!

 

DESCRIERE RAU JOB FAIR 2014

 

Universitatea Româno-Americană Bucureşti este o instituţie de învăţământ superior cu o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa serviciilor educaţionale din România, experienţă bazată pe responsabilitate şi parteneriat în raport cu nivelul cerinţelor şi exigenţelor existente la nivelul angajatorilor naţionali şi europeni.

Creşterea gradului de angajabilitate şi importanţa consolidării competenţelor şi abilităţilor profesionale utile în cariera viitoare a studenţilor şi masteranzilor au generat necesitatea organizării a numeroase evenimente având ca scop principal integrarea rapidă a acestora pe piaţa muncii.

În scopul corelării permanente a ofertei educaţionale cu cerinţele pieţei muncii, precum şi a creării unui mediu de interacţiune concret, Universitatea Româno-Americană organizează evenimentul “RAU JOB FAIR”, în cadrul căruia ne propunem dezvoltarea de parteneriate pentru viitorii absolvenţi, atât din punct de vedere al inserţiei lor pe piaţa muncii, dar şi din punct de vedere al dezvoltării carierei acestora.

Evenimentul, ce va avea loc pe data de 13 mai 2014, în intervalul 10:00-17:00, va cuprinde pe lângă activităţile clasice de recrutare şi selecţie, desfăşurarea în paralel a unor workshop-uri tematice, menite să crească vizibilitatea evenimentului în raport cu aşteptările studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor, dar şi a potenţialilor angajatori.

“RAU JOB FAIR” va fi organizat în incinta Universităţii Româno-Americane, cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Expoziţiei, nr. 1B, sector 1. Menţionăm că participarea la eveniment a expozanţilor, dar și a tuturor persoanelor interesate de oportunitățile de carieră este gratuită.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI