Ce trebuie sa stii pentru un salariu intre 3.000-6.700 lei in Romania

Stii ca vrei sa castigi un salariu bun, dar nu esti inca hotarat de ce ar trebui sa te apuci? Iata o lista cu joburile care sunt la mare cautare de catre angajatori si care ofera salarii cuprinse intre 3.000 si 6.700 de lei pe luna.

Programatori PHP: salariu cuprins intre 4.000 de lei si 9.000 de lei
Sunt cautati programatori PHP care stapanesc PHP 5 (OOP) si au cunostinte de HTML, XHTML, XML, AJAX, REST, Javascript, jQuery si CSS. Acestia trebuie sa posede si cunostinte de MsSQL 5, algoritmi si stucturi de date. La nivel de soft skills, programatorii ar trebui sa lucreze bine in echipa, sa fie organizati, creativi si atenti la detalii. Acestia ar trebui, de asemenea, sa aiba abilitati analitice, sa fie comunicativi si permanent orientati catre rezolvarea problemelor. Daca te potivesti profilului ai ocazia sa castigi intre 4.000 si 9.000 de lei pe luna.

Pe un job de PHP/Mysql Developer te potrivesti daca ai experienta de 2-3 ani intr-o pozitie asemanatoare si experienta in OOP. La nivel de cunostinte teoretice, trebuie sa stapenesti bine PHP/HTML/JavaScript / CSS si sa ai experienta in MySQL, WHM sau cPanel.

Programatori jocuri pentru telefoane mobile: salariu cuprins intre 1.000 de euro si 1.500 euro
Sunt din ce in ce mai cautati programatorii pentru dispozitivele mobile. In general, candidatii cautati trebuie sa cunoasca la nivel avansat limba engleza si  sa aiba cunostine de C++, OO Design, Objective-C/XCode. La nivel de experienta, in general se cauta candidati cu minim 2 ani experienta pe programare si cel putin un an experienta in industria dezvoltarii de jocuri si aplicatii mobile. Pe langa aceste cunostinte tehnice, acestia ar trebui sa demonstreze ca sunt proactivi si orientati catre rezolvarea problemelor.

Account manager: salariu cuprins intre 3.000 de lei net si 4.000 de lei
In general, pentru un astfel de job este necesara o experienta de minim cinci ani intr-un post de vanzari de produse si servici IT&C. Te potrivesti pentru acest loc de munca daca, pe langa experienta, ai bune abilitati de relationare, comunicare si negociere. Este recomandat ca CV-ul sa fie prezentat altaturi de recomandari primite din partea fostilor angajatori. De asemenea, sunt cautati candidatii care au absolvit cursuri de specialitate si care pot dovedi responsabilitate si perseverenta in parcursul profesional. Pentru astfel de pozitii exista, de regula, o perioada de proba, timp in care candidatul are de atins un anumit target de vanzari.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI