Se cauta Specialisti in Marketing la inceput de an

Cei care isi cauta un loc de munca sau un program de internship in domeniul marketingului au sansa, la inceput de 2014, sa lucreze in cadrul unora dintre cele mai cunoscute companii din Romania si din lume.

Daca vrei sa inveti bazele marketingului participand la diverse proiecte de marketing intr-o companie multinationala, poti sa aplici pentru postul de Marketing Intern in cadrul Reckitt Benckiser. Pentru mai multe detalii despre job, activitati intreprinse si cerinte, intra aici.

Cei care vor sa lucreze in retail, au minimum 3 ani exprienta si studii superioare de marketing sau economice, pot sa devina Brand Manager la Il Passo. Mai multe detalii si cerinte despre job aici.

Tot pe postul de Brand Manager te poti angaja si in cadrul Noriel Group. Trebuie sa o intelegere solida a conceptelor de marketing si intre 1 si 3 ani experienta in acest domeniu. Experienta in retail este un plus. Afla cum poti sa aplici.

Gameloft Romania are nevoie de un Group Marketing Manager cu multe aptitudini si competente si o experienta vasta in domeniu. Daca esti pasionat de tehnologie si de jocuri video, acum este sansa ta. Aplica aici

Si in mediul digital se fac angajazi la inceput de an. IBM Romania angajeaza Digital Marketing Specialist cu o experienta minima de 2 ani in domeniu. Daca esti pasioant de mediul online si ai experienta necesara, poti aplica aici. De asemenea, IBM Global Marketing Center cauta un Marketing Manager cu o experienta de minimum 8 an pentru biroul din Romania.

Orice persoana interesata de mediul online si de tehnologie si-ar dori sa lucreze in cadrul Google, cea mai mare si mai apreciata companie din lume. Daca esti absolvent de studii superioare, vorbesti Engleza fluent si ai cunostinte solide despre produsele Google (precum AdWords sau AdSense), acum ai sansa de a te angaja la Google pe postul de Industry Manager

Bonus: birourile Google din Bucuresti.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI