BRD - Groupe Societe Generale

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

BRD - Groupe Société Générale

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am cosntruit brandul sunt :

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 7.700 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si  colaboram  eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,2 milioane de clienti pe care ii avem.

Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor.  

Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate.

Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt :

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup : Responsabilitate, Angajament, Inovare, Spirit de echipa.

7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.
 

Job Companie Oras(e) Data
Ofiter Relatii Clienti

full-time Student/Absolvent

Super echipa BRD Contact Center se extinde! Vino alaturi de noi si iti vom oferi un job care iti va permite sa evoluezi continuu si sa inveti multe lucruri noi! [..]

BRD - Groupe Societe Generale BUCURESTI
16.01.2018
Manager clientela intreprinderi medii

full-time Student/Absolvent

[..]

BRD - Groupe Societe Generale Constanta
16.01.2018
Mindcraft Academy by BRD

eveniment Student/Absolvent

Aflat în al doilea an de implementare, Mindcraft Academy ofera oportunitatea studenţilor cu profile diferite de a învăţa în mod practic, alături de mentori din BRD, dar şi prin intermediul internship-urilor dobândite.[..]

BRD - Groupe Societe Generale BUCURESTI
16.01.2018
Analist junior corporate si investment banking @BRD

full-time 0 - 1 an experienta

Nimic complicat, insa plin de raspundere si motivatie pentru banca si echipa din care vei face parte![..]

BRD - Groupe Societe Generale BUCURESTI
16.01.2018