METRO Cash & Carry Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail


Compania METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti,  fiind totodată și prima companie care a introdus pe piața locală sistemul de vânzare cash & carry, cea mai moderna formă de comerț angro, cu plata la ridicarea mărfii.
 
În anii următori, datorită succesului noului sistem pe piața românească, compania și-a extins rețeaua cu rapiditate, ajungând acum își deservească clienții din toată țara prin 30 de magazine, cu o suprafață totală de vânzare de aproximativ 190.000 de metri pătrați. În anul financiar 2014/2015, METRO Cash & Carry România a avut aproximativ 4.931 angajati, înregistrând o cifră de afaceri de 887 milioane Euro.
 
Astăzi, reţeaua numără magazine în 23 de oraşe. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro. 

Job Companie Oras(e) Data
International Management Trainee Program - METRO Potentials Ready2Lead

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

METRO Cash & Carry Romania BUCURESTI
Strainatate
16.01.2018
Specialist Marketing DTP

full-time 1 - 5 ani experienta

- Creatie publicitara (bannere, mesh-uri, printuri autocolante, etc.) - Creare logotip-uri si/ sau alte elemente de identitate vizuala - Prelucrare/ajustare imagini pentru design promotional - Optimizarea fisierelor si pregatirea lor pentru tipar ( efectuarea corectiilor si a eventualelor modific[..]

METRO Cash & Carry Romania BUCURESTI
16.01.2018
Economist General

full-time 1 - 5 ani experienta

Înregistrarea facturilor de costuri Pregătirea şi verificarea formularelor necesare pentru crearea de furnizori si clienti noi Calcularea şi previzionarea lunară a cheltuielilor Reconcilierea soldurilor aferente furnizorilor de costuri şi reevaluarea soldurilor în valută Activităţi spe[..]

METRO Cash & Carry Romania BUCURESTI
16.01.2018