Unilever

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG

În fiecare zi, 2,5 miliarde de persoane folosesc produsele Unilever pentru a arăta bine, pentru a se simți bine și pentru a se bucura cât mai mult de viață. Cu peste 400 de mărci cumpărate în 190 de țări, avem oportunitatea unică de a colabora cu consumatori pentru a asigura un stil de viață sustenabil pentru toată lumea.

Șapte din zece gospodării din lumea întreagă dețin cel puțin un produs Unilever, iar gama noastră de mărci pentru produse de uz casnic, lider pe piața mondială, include Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s, Omo. Mărcile locale de încredere, concepute pentru a îndeplini nevoile specifice ale consumatorilor pe piața locală, cum ar fi, în România, Dero, Delikat, Napoca.Dorim să ne asigurăm că, indiferent de brand sau de locul de unde a fost achiziționat, produsul nostru contribuie la îndeplinirea obiectivului nostru de afaceri - asigurarea unui stil de viață sustenabil pentru toată lumea.

Unilever, este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața bunurilor de larg consum din România și este prezent pe piata românească din anul 1995. Principalele două companii care operează în România sunt Unilever South Central Europe - care coordonează operațiunile în regiunea Europei Centrale și de Sud - și Unilever România – compania care gestionează capacitățile de producție locale. Unilever South Central Europe coordonează din București operațiunile din 8 țări din zonă: România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Kosovo și Moldova. 

Producția locală a Unilever este concentrată pe platforma industrială de la Ploiești, inaugurată în decembrie 2006, în urma unei investiții de 4 milioane de euro. Platforma industrială din Ploiești cuprinde două fabrici: cea în care sunt produși detergenți și fabrica de alimente (supe, condimente, muștar, margarină), atât pentru piața din România, cât și pentru export.

Unilever în cifre:

  • 52.7 miliarde EUR cifra de afaceri în 2016 
  • 57% din business este generat de piețele în curs de dezvoltare 
  • 13 branduri au vânzări de peste 1 miliard de EUR pe an
  • 168,000 oameni lucreaza pentru Unilever
  • 45% dintre manageri sunt femei 
  • Până în 2016, peste 600 de fabrici Unilever generau zero deșeuri nepericuloase la groapa de gunoi
Job Companie Oras(e) Data
Distributive Sales Representative

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsabilitati principale: Realizarea targetelor privind columul/valoarea si a targetelor de distributie in zona alocata; Urmarirea comenzilor plasate la distribuitor pana in momentul livrarii; Trimiterea de feedback catre Distributive Manager; Organizarea si sustinerea de prezentari[..]

Unilever Craiova
Ramnicu Valcea
Targu Jiu
Job national
23.06.2018
Office Manager and Board Assistant

full-time 1 - 5 ani experienta

• Responsible for Financial administration of the Fixed Assets in Head Office; • Responsible for the good Administration the Head Office: good relationship with the landlord; cleaning services and office maintenance. Order office supplies, stationary, maintenance and interior design of the Offi[..]

Unilever BUCURESTI
Job national
23.06.2018