Unilever

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG


În fiecare zi, 2,5 miliarde de persoane folosesc produsele Unilever pentru a arăta bine, pentru a se simți bine și pentru a se bucura cât mai mult de viață. Cu peste 400 de mărci cumpărate în 190 de țări, avem oportunitatea unică de a colabora cu consumatori pentru a asigura un stil de viață sustenabil pentru toată lumea.

Șapte din zece gospodării din lumea întreagă dețin cel puțin un produs Unilever, iar gama noastră de mărci pentru produse de uz casnic, lider pe piața mondială, include Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s, Omo. Mărcile locale de încredere, concepute pentru a îndeplini nevoile specifice ale consumatorilor pe piața locală, cum ar fi, în România, Dero, Delikat, Napoca.Dorim să ne asigurăm că, indiferent de brand sau de locul de unde a fost achiziționat, produsul nostru contribuie la îndeplinirea obiectivului nostru de afaceri - asigurarea unui stil de viață sustenabil pentru toată lumea.

Unilever, este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața bunurilor de larg consum din România și este prezent pe piata românească din anul 1995. Principalele două companii care operează în România sunt Unilever South Central Europe - care coordonează operațiunile în regiunea Europei Centrale și de Sud - și Unilever România – compania care gestionează capacitățile de producție locale. Unilever South Central Europe coordonează din București operațiunile din 8 țări din zonă: România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Kosovo și Moldova. 

Producția locală a Unilever este concentrată pe platforma industrială de la Ploiești, inaugurată în decembrie 2006, în urma unei investiții de 4 milioane de euro. Platforma industrială din Ploiești cuprinde două fabrici: cea în care sunt produși detergenți și fabrica de alimente (supe, condimente, muștar, margarină), atât pentru piața din România, cât și pentru export.

Unilever în cifre:

 • 52.7 miliarde EUR cifra de afaceri în 2016 
 • 57% din business este generat de piețele în curs de dezvoltare 
 • 13 branduri au vânzări de peste 1 miliard de EUR pe an
 • 168,000 oameni lucreaza pentru Unilever
 • 45% dintre manageri sunt femei 
 • Până în 2016, peste 600 de fabrici Unilever generau zero deșeuri nepericuloase la groapa de gunoi
Despre Unilever Future Leadership Program - Management Trainee

Unilever lanseaza programul de management trainee! Anul acesta avem roluri deschise in Bucuresti in departamentele Sales, Marketing, Finance, HR si Supply Chain.

UFLP este un program ce dureaza 3 ani care ofera o dezvoltare accelerata, mentoring cu senior management, rotatii relevante pentru destinatia aleasa si un pachet de beneficii foarte atractiv, care se adreseaza studentilor din ultimul an al studiilor de licenta si master sau absolventilor de cel mult 1 an.

Perioada de aplicare este 15 martie- 30 aprilie, iar startul programului il dam in Septembrie!

Poti sa afli mai multe detalii, accesand linkurile de mai jos:
 

Despre procesul de selectie

In 2018 UNILEVER FUTURE LEADERSHIP PROGRAM devine digital si mai flexibil!
Verifica pasii de mai jos si alatura-te programului nostru de Management Trainee!

1. Aplicarea online 

Finalizeaza pasul intial prin completarea datelor personale. Poti folosi varianta rapida a preluarii informatiilor profilului de LinkedIn. Vezi mai sus linkurile de aplicare pentru pozitiile care ar putea fi de interes pentru tine. 

2. Vrem sa te cunoastem mai bine!

Finalizeaza pasul 2, cele 12 jocuri online care vizeaza diferite aspect cognitive, emotionale si sociale. La final vei primi un feedback personalizat si detaliat pe fiecare componenta in parte.

3. Interviul video

Vei fi rugat sa rezolvi problem reale, prin intermediul unor scenarii Unilever. Interviul va consta in 3 intrebari scurte, ipotetice, urmate de un studiu de caz. Vei filma raspunurile cu ajutorul unei camere web si cu o conexiune buna la internet vei putea finaliza interviul in orice locatie si in orice moment convenabil pentru tine.

4. Te invitam sa ne descoperi: Centrul de evaluare!

In ultima etapa vei fi invitat la un centru de evaluare unde vei petrece intreaga zi alaturi de noi, la biroul Unilever din Bucuresti! Vei descoperi ce inseamna o zi la Unilever, unde vei experimenta un numar de activitati si proiecte care iti vor starni interesul si curiozitatea pentru mai mult:
 • Intalniri cu colegii din senior management cu care vei impartasi parerea ta despre studiile de caz
 • Intalniri de echipa cu ‘colegii’
 • Intalnire individuala cu ‘managerul direct’
UNILEVER FUTURE LEADERS PROGRAM - PROGRAMUL DE MANAGEMENT TRAINEE

Unilever lanseaza primavara aceasta programul de management trainee!
UFLP este un program care dureaza 3 ani, ofera o dezvoltare accelerata, mentoring cu senior management si rotatii relevante pentru destinatia aleasa.


Anul acesta avem roluri deschise in Bucuresti in departamentele Sales, Marketing, Finance. HR si Supply Chain.

Poti sa afli mai multe detalii, accesand linkurile de mai jos:

Programul nostru de management trainee se adreseaza studentilor din ultimul an al studiilor de licenta si master sau absolventilor de cel mult 1 an si ofera un pachet de beneficii foarte atractiv. 

Perioada de aplicare este 15 martie - 30 aprilie, iar startul programului il dam in Septembrie!
Afla mai multe informatii despre programul Unilever de Management Trainee in urmatorul tab si aplica folosind linkurile de mai sus.  


“UNILEVER INTENSHIP PROGRAM”
PROGRAMUL DE INTRENSHIP


Cauti o provocare pentru vara lui 2017? Unilever lanseaza programul de internshipuri pe durata verii in Bucuresti, pentru departamentele Marketing, Sales, Trade Marketing, Supply Chain, Finance. Programul are o durata de de 3 luni in perioada iulie-septembrie si se adreseaza studentilor din anii 2-4 de studiu. Ce oferim? Un mediu de lucru foarte prietenos format din oameni cu experienta, un job pe bune in care vezi in fiecare zi lucruri noi, ne cunosti echipele si primesti un pachet de beneficii competitiv! Studentii care finalizeaza cu success programul de internship sunt cei care ne devin colegi pe rolurile imediat deschise. 
Afla mai multe pe pagina noastra de facebook la Unilever Careers si hipo.ro. 
Unilever – lider recunoscut în domeniul sustenabilității

Ne dorim ca afacerea Unilever în lume să se dezvolte, dar recunoaștem că o dezvoltare în detrimentul consumatorilor sau al mediului este inacceptabilă și nesustenabilă din punct de vedere comercial. Creșterea sustenabilă este singura modalitate acceptabilă pentru afacerea noastră. 

În 2010 am lansat Planul Unilever pentru un stil de viață sustenabil, care reprezintă modelul nostru pentru o activitate sustenabilă. Astfel, am decis ca dezvoltarea de business să fie disociată de impactul pe care îl avem asupra mediului, simultan cu creșterea impactului social pozitiv al brandurilor noastre. Astfel, vom accelera dezvoltarea profitabilă a brandurilor, reducând costurile și stimulând inovația. 

Pentru 15 din ultimii 16 ani, Unilever a condus grupul din domeniul alimentar, al băuturilor și al produselor din tutun care figurează în indicele de sustenabilitate Dow Jones (Dow Jones Sustainability Index - DJSI). În 2015, compania noastră a fost numită lider al grupului din domeniul industrial cu un punctaj de 92 din 100 și a primit o distincție Gold Class pentru performanțele noastre privind sustenabilitatea din partea RobecoSAM în Anuarul privind sustenabilitatea din 2016.

În 2015, Unilever și-a păstrat poziția de vârf în cel mai recent sondaj privind liderii în domeniul sustenabilității din partea GlobeScan/SustainAbility pentru al șaselea an consecutiv.

Unilever a fost una dintre cele 113 companii la nivel global care au primit un calificativ „A” pentru performanțe în domeniul climei în „The A List: The CDP Climate Performance Leadership Index Report 2015”, raport realizat de către ONG-ul internațional CDP (denumit formal Carbon Disclosure Project).


Obiectivul nostru este să determinăm adoptarea pe scară largă a unui stil de viață sustenabil

Concepem noi practici de afaceri care ne dezvoltă compania și comunitățile, satisfăcând cerința tot mai crescută a oamenilor pentru produse mai sustenabile, pentru un viitor mai bun pentru planeta noastră.  
Contribuim la crearea unei lumi în care toți trăiesc bine și în limitele resurselor naturale ale planetei, prin:
 • Mărci care oferă o nutriție echilibrată, o igienă bună și încrederea care vine din purtarea hainelor curate, a părului curat și a pielii sănătoase.
 • Produse care sunt achiziționate în mod sustenabil și utilizate într-un mod care protejează resursele naturale ale planetei.
 • Respect pentru drepturile oamenilor și ale comunităților în care lucrăm în întreaga lume.


Planul Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil (USLP) este esențial pentru modelul nostru de afacere. Am stabilit obiective pe termen lung, inclusiv modul în care procurăm materii prime și modul în care consumatorii utilizează produsele noastre. Ambițiile noastre conduc la găsirea unor noi modalități de parteneriat cu alte entități din mediul de afaceri, din autoritățile guvernamentale și din societate.

Planul nostru USLP are trei obiective principale:
 • Îmbunătățirea sănătății și a bunăstării: Până în 2020 vom ajuta mai mult de un miliard de persoane să ia măsuri pentru a-și îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.
 • Reducerea impactului asupra mediului: Până în 2020 obiectivul nostru este să înjumătățim amprenta asupra mediului în urma fabricării și a utilizării produselor noastre pe măsură ce ne dezvoltăm afacerile.
 • Îmbunătățirea mijloacelor de trai: Până în 2020 vom îmbunătăți mijloacele de trai pentru milioane de persoane pe măsură ce ne dezvoltăm afacerile.
Știm că produsele noastre trebuie să fie sustenabile în fiecare etapă a ciclului lor de viață, nu doar în fabricile noastre. Aceasta înseamnă colaborarea cu ceilalți, inclusiv cu furnizorii și clienții noștri, cu guverne, ONG-uri și alte entități, pentru a realiza modificările majore necesare depășirii celor mai mari provocări cu care se confruntă lumea noastră.

Brandurile noastre sustenabile s-au dezvoltat rapid în ultimii ani. Acestea au asigurat aproape jumătate din creșterea companiei și s-au dezvoltat semnificativ mai rapid, cu 30%, decât celelalte branduri ale companiei.

 

Un loc de munca la Unilever inseamna o cariera asa cum iti doresti, cu oportunitati de dezvoltare, beneficii si un mediu de lucru in care este apreciata diversitatea. Astfel, daca iti doresti un internship, un loc de munca dedicat tinerilor absolventi sau vrei sa te dezvolti in cariera, la Unilever poti sa decizi cum vrei sa evoluezi, alaturi de branduri si oameni care contribuie la cresterea sustenabila a business-ului.

Pentru a vedea lista completa de oportunitati, intra pe platforma noastra de cariere. 
Mai mult decat atat, avem un sediu foarte primitor unde ne desfasuram activitatea zi de zi.

Locuri de munca Unilever

Companie Oras(e) Data
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Oradea
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Satu-Mare
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Baia Mare
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Timisoara
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Galati
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Braila
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Focsani
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Iasi
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Miercurea-Ciuc
19.02.2019
Agent Vanzari Ice Cream

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza targetele privind volumul/valoarea vanzarilor si targetele de distributie in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de Unilever. - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea clientilor noi. - Identificarea de noi oportunitati de crestere in zona[..]

Unilever Targu Mures
19.02.2019
Finance Business Partner

full-time 1 - 5 ani experienta

•Drive development of Innovation Business Cases (perform business case modelling or facilitate self service); •Support new brand innovation launches and new customer strategies; •Embed the rigour, discipline and continuous improvement around Post-Launch Evaluations in partnership with Market[..]

Unilever BUCURESTI
19.02.2019
Marketing Assistant

full-time 0 - 1 an experienta

You’ll be constantly helping our brands and the people who use them. You’ll use this level of insight to   develop our products’ personalities and bring them to life. That could mean working on to develop the labels of our products, undertaking research on the latest trends in the market, doi[..]

Unilever BUCURESTI
19.02.2019
Demand Planner

full-time 1 - 5 ani experienta

Key Accountabilities: • Takes overall responsibility for the demand plan figures within the Demand Planning system, ensuring they are representative of the agreed “most likely outcome” consensus plan • Understand past and future assumptions, risks and opportunities, challenging where neces[..]

Unilever BUCURESTI
Job national
19.02.2019
Area Sales Supervisor - Oltenia

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsabilitati CLIENTII Cunoaste bine zona si clientii alocati : activi si potentiali ; Cunoaşte informaţii despre fiecare client important : potential vanzare, maniera de plata, date de contact, etc ; Formeaza rutele de distributie pentru agenti si decide asupra modificarilor de iti[..]

Unilever Drobeta Turnu-Severin
Ramnicu Valcea
Targu Jiu
Job national
19.02.2019
Planning Specialist

full-time 1 - 5 ani experienta

As Planning Specialist you will be working with Demand Planners and Planning Manager helping them with running Root Cause Analysis aiming at diminishing losses, errors and waste. You will be involved in supply coordination via linkage with Supply colleagues as well as coordinating replenishments bet[..]

Unilever BUCURESTI
Job national
19.02.2019
Marketing Deployment Executive with Russian

full-time 1 - 5 ani experienta

Activities : List of main job outputs – accountabilities. They are not activities or duties, but few descriptions of the role the job plays in the organizational structure. Marketing: Take full responsibility of cascading and delivering the marketing plans for several brands in Moldova[..]

Unilever BUCURESTI
19.02.2019
Inginer electronist

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsibilitati: Asigurarea suportului tehnic pentru mentinerea in stare de functionare a echipamentelor din fabrica Pregatirea procedurilor tehnice pentru operarea si mentinerea in stare buna de functionare a echipamentelor. Supervizarea interventiilor contractorilor. Asigurarea integrarii [..]

Unilever Ploiesti
Job national
19.02.2019
Financial Controller - Brand & Marketing

full-time 1 - 5 ani experienta

Key responsibilities: • Fulfil standard reporting needs around Brand & Marketing Investments • Provide support to the business partners to track spending against their budget; • Prepare and post judgemental BMI-related journal entries and accruals on a monthly basis, including cross-charges[..]

Unilever BUCURESTI
Job national
19.02.2019
Process Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsibilities Analysis of losses & waste and propose technical improvement solutions to eliminate those Project leading for reduction of non-value-added activities Optimizes raw & pack material flow and the logistics of the factory Supervises improvement projects implementation Maintain co[..]

Unilever Ploiesti
Job national
19.02.2019
Key Account Executive

full-time 1 - 5 ani experienta

• Realizarea Planului de Afaceri lunar, trimestrial si anual pentru dezvoltarea activitatii companiei in locatiile IKA si in filialele distribuitorilor din zona de care raspunde • Preluarea si prelucrarea comenzilor de la clientii care sunt serviti direct:  verificarea stocurilor existente [..]

Unilever Brasov
Job national
19.02.2019
Finance Business Partner - Sales

full-time > 5 ani experienta

We are looking for a person with financial knowledge, number savvy, that by partnering with CD department will drive continuously improvement in all CD finance controlling processes.[..]

Unilever BUCURESTI
19.02.2019
HR Admin & Payroll Specialist

full-time 1 - 5 ani experienta

• Manage Employee lifecycle queries, preparing the necessary documents starting from hiring, job changes, until termination of individual labour contract - monitoring the entire process for compliance with local laws and company policies and standards • Responsible for maintaining the employee [..]

Unilever Ploiesti
19.02.2019

Joburi Unilever

Companie Oras(e) Data