Agenda

       

        

 

Internal talent management systems - Descopera resursele pe care le poti accesa in marile companii din Romania pentru a-ti maximiza cunostintele si potentialul:

  • Sisteme de management al talentelor – parte a strategiei de business;
  • Programe pentru “High Potentials”
  • Cum isi sustin companiile angajatii in demersul lor de a acceda la o pozitie de leadership

Workshops

Passion for Leadership - Diana Popescu, Organizational Development Coordinator Coca-Cola HBC
Workshop interactiv in care vom discuta despre primul moment de cotitura din cariera de leader: transferul de pe pozitia de contributor individual pe pozitia de coordonator al echipei. Vom cauta solutii pentru schimbarile survenite: ce fel de activitati au prioritate in noul rol, precum si ce fel de atitudine afisezi. Astfel, vom identifica impreuna profilul unui leader de succes.
 

Practical Leadership – Philippe Guillouet, GM Hilti Romania
We will analyze and debate together on a concrete example from the real life of a team leader and his/her team. The aim is to step into the shoes of a sales manager, experience the tasks and responsibilities that go along….and learn!

Comunicare si Potential - Petrus Stuparu, Trend Consult

In experienta Comunicare si Potential participantii invata cum sa descopere potentialul ascuns in informatia neimpartasita aflata la clienti, colegi si furnizori. Echipele intra in competitie pentru a construi o solutie prin integrarea unor puncte de vedere diferite. Participantii discuta despre cele mai bune moduri de ascultare si se gandesc care sunt “cartonasele-valoare” pe care le ofera si care sunt cele pe care nu le impartasesc. Cartonasele-valoare reprezinta resursele interne pe care oamenii le aduc intr-o organizatie. Sunt evidentiate consecintele dezastruoase pe care le are faptul de a nu face oamenii sa se simta apreciati. Participantii identifica moduri de a-i face pe ceilalti sa se simta apreciati si isi iau un angajament de a actiona in acest sens. De asemenea, ei se asigura ca este construita increderea, ca au castigat loialitate si au eliberat potentialul.

Liderul secolului 21 - Diana Rosetka, Achieve Global

Acest workshop este dedicat rezultatelor celei mai recente cercetari internationale despre leadership realizate de AchieveGlobal.
- Cum s-a schimbat leadership-ul pentru a tine pasul ?
- Ce este inca important pentru lideri?
- Ce este important acum si nu a fost inainte?
Raspunsurile la aceste intrebari au conturat imaginea finala a leadership-ului in secolul 21.
Am identificat 42 de practici de leadership, unele comportamentale, altele cognitive, care raspund provocarilor din prezent, si am impartit aceste practici in 6 Zone de Leadership.
Evenimentul se va desfasura sub forma unui  workshop interactiv, pe parcursul caruia participantii vor aborda pe fiecare zona de leadership in parte: Afaceri, Oameni, Ingeniozitate, Diversitate, Societate, Reflectie.
 

"Dezvoltarea Echipelor Exceptionale - omul potrivit la locul potrivit - Mihai Moghior, SPHR, CPP
(1) GRI - Profilul Comportamental - sesiune de feedback live pentru 1 sau 2 participanti
(2) Aplicatii ale GRI:
•    - Cum se definesc Cerintele Comportamentale ale unui Job
•    - Cum se evalueaza eforturile de adaptare la job (comportamentul individual vs. cerintele comportamentale ale job-ului)
•    - Aplicatii ale evaluarii comportamentale in Dezvoltare Personala, Recrutare, Management si Organizare
(3) Oferirea accesului participantilor la propriile lor profile comportamentale din platforma GRI."


Click aici pentru a citi mai multe despre speakerii evenimentului.