Agenda Think Leadership - Ziua 1

« Vezi Agenda Ziua 2
9:30 10:00 Opening & Welcome Coffee
10:00 11:30 Leadership Journey - Go slow to go fast! - Alexandra Olteanu, All To Know
11:30 12:00 Coffee break
12:00 13:00 Panel discussion - Humanification: Put People First!
Magdalena Porowska - HR Director Romania, Moldova si Bulgaria, JTI Romania
Adina Vidroiu - HR Manager, Microsoft
Mihai Zant - Senior International Trainer & Management Consultant - Leverage People
13:00 14:00 Lunch
14:00 15:30 Workshop Self Leadership – Elena Marineci, Human Invest  Workshop SpeaKING - Andrei Dunuta, SELFTRUST Academy Workshop Servant Leadership - Catalin Dogaru, TSP (smartprojects.ro)
15:30 16:00 Closing
 

Leadership Journey - Go slow to go fast!

Guest Speaker – Alexandra Olteanu

All To Know este materializarea pasiunii reale de a imbraca oamenii cu emotii frumoase si idei utile. Dupa mai bine de 20 de ani de activitate in banking, servicii financiare, industrie farmaceutica si BPO/SSC, in special in management HR, comunicare, business process management, dar si in achizitii, logistica sau control intern, adunand povesti interesante despre organizatii, oameni, relatii si procese, am construit All To Know ca un izvor aducator de energie si invatare. Sunt Alexandra Olteanu si am 22 de ani de activitate in diverse companii, carora le multumesc pentru tot ceea ce m-au invatat pentru ca astazi sa fiu pregatita, impreuna cu echipa cu care colaborez, sa aduc experienta, expertiza si daruirea mea pentru a genera vointa de a sti si puterea de a pune in practica.

Workshop - Self Leadership

Human Invest – Self Leadership

Elena este Consulting Associate si colaboreaza cu Human Invest in facilitarea sesiunilor de leadership development.Cu o experienta bogata in psihologie si coaching Elena aduce o abordare structurata si inovativa in sesiunile ei de training pe subiecte legate de comunicare, self leadership si dinamica echipelor. Prin atitudinea ei provoaca participantii si ii ajuta sa iasa din zona lor de confort pentru a-si depasi limitarile si a-si dezvolta competente noi.

Workshop - SpeaKING

Selftrust Academy – SpeaKING

Pentru orice leader, discursul in public este una dintre cele mai puternice strategii de promovare si este un foarte puternic instrument de convingere. Exista o singura reteta pentru un discurs extraordinar ? Sigur ca nu. Dar exista cateva ingrediente esentiale pe care Andrei Dunuța ni le va impartasi din experienta de 9 ani de vorbit in public in care a sustinut sute de discursuri si prezentari, inclusiv la TEDx. De asemenea, Andrei este creatorul singurului concurs de vorbit in public din Romania: Who's King in Public SpeaKING ? Practic, in acest workshop, vom invata ce sa facem si ce sa nu facem atunci cand vorbim in public, cum sa ne construim un discurs captivant si cum sa avem mindset-ul potrivit inaintea unei prezentari.

Workshop - Servant Leadership

Tsp (smartprojects.ro) – Servant Leadership

Introducem conceptul de Servant Leadership - ce inseamna de fapt, elementele care contribuie la o astfel de abordare, caracteristicile unui servant leader si, impreuna experimentam 1 sau 2 dintre aceste caracteristici (ce presupune ea, de ce e nevoie, ce ar trebui sa schimbam sau ce ar trebui sa facem pentru a incuraja dezvoltarea acestei caracteristici)