BCR

BCR

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. 

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. 

BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.
 


 

Cautam oameni fresh in toate ariile de business, indiferent de nivelul de experienta, pentru a ne dezvolta impreuna.

Daca esti un om de echipa caruia ii place sa invete tot timpul lucruri noi si sa vina cu idei inovative, inseamna ca ne impartasesti valorile si te asteptam alaturi de noi.


Să ai o carieră însemnă mai mult decât să muncești. Te așteptăm într-o echipă unită, într-o atmosferă plăcută în care te vei integra ușor și vei învăța de la cei mai buni profesioniști.

 

“Acum mai puțin de o lună, birourile și sucursalele pe care le vedeți în aceste imagini erau pline de energie. Colegii mei învățau, interacționau cu clienții, se ocupau de tranzacțiile lor sau creau noi funcționalități pentru George. Astăzi, mai sunt aici doar cei a căror activitate nu se poate desfășura din altă locație. Restul s-au mutat online sau în call center. 

În tot acest timp, ne-am mobilizat și am creat noi fluxuri de lucru care să faciliteze interacțiunea între colegi, dar și interacțiunea dintre aceștia și clienți, iar învățarea s-a mutat online. Ne-am adaptat repede. Și iată cum am dat un nou sens cuvântului “împreună”.”

- Andreea Voinea, HR Director @BCR.

Locuri de munca BCR

Companie Oras(e) Data
IT.Academy@BCR 2020 - Technical Internship

full-time Student/Absolvent

[..]

BCR BUCURESTI
10.07.2020
Cariera in Banking @ BCR - Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

full-time Student/Absolvent

Indrazneste sa reinventezi bankingul cu BCR.[..]

BCR BUCURESTI
10.07.2020
IT Infrastructure Internship (parte din IT.Academy@BCR)

full-time Student/Absolvent

IT Infrastructure Internship (parte din IT.Academy@BCR)[..]

BCR BUCURESTI
10.07.2020
Front-End Developer

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will: Use agile engineering practices and various software and web development technologies to rapidly develop creative and efficient solutions that enhance the customer experience. Collaborate with other team members to craft clear user stories, design tests for prototypes and p[..]

BCR BUCURESTI
10.07.2020
System Administrator

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will: Offer support x86 Blade and rack mount servers. Install, troubleshoot and replace hardware and firmware as necessary. Monitor software distribution status in the entire infrastructure and keep an updated status regarding the packages, collections and advertisements. Respon[..]

BCR BUCURESTI
10.07.2020

Joburi BCR

Companie Oras(e) Data