Mediafax Group

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Publicitate & Media


Mediafax Group este compania ce furnizeaza, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat continut media de pe piata din Romania, destinat atat companiilor, cat si utilizatorilor finali.

Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare numar de branduri lider de piata, Mediafax Group ofera continut de interes general si informatii specializate avand ca public milioane de consumatori de presa scrisa si online.

Produsele editoriale ale Mediafax Group acopera cele mai importante domenii de interes, de la business si social-politic la sport, divertisment si lifestyle, alaturi de nise precum auto, stiinta, gadgeturi si tehnologie.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Mediafax Group

Companie Oras(e) Data
Reprezentant Vanzari Subscriptii Online

full-time 1 - 5 ani experienta

- identificarea clientilor in vederea promovarii si vanzarii pachetelor de subscriptii online aferente produselor: Ziarul Financiar, Flux de Stiri, Monitorizare Presa, Arhiva Foto, - negocierea conditiilor de colaborare cu partenerii de lucru, - gestionarea bazelor de date cu clienti, - rea[..]

Mediafax Group BUCURESTI
10.12.2018
Producator evenimente

full-time 1 - 5 ani experienta

•Intocmeste bugetele pentru fiecare eveniment, bugeteaza cheltuielile pentru realizarea marjei minime acceptate; •Concepe scenariul productiei evenimentului; •Planifica etapele productiei evenimentului. •Realizeaza prezentarile pentru evenimente necesare procesului de vanzare; [..]

Mediafax Group BUCURESTI
10.12.2018

Joburi Mediafax Group

Companie Oras(e) Data