Life Dental Spa

Life Dental SpaLife Dental Spa este o clinica dentara ultramoderna, specializata in tehnologie laser de ultima generatie, cu medici pregatiti in universitati de prestigiu din Europa si SUA.
Tehnologia laser trateaza eficient cariile dentare, gingivita, parodontoza si multe alte afectiuni orale. Clinica noastra ofera toata gama de servicii stomatologice, intre care se numara si: Tratamentul cariilor cu laser dentar; Tratamentul parodontozei cu laser dentar; Tratamentul gingivitei cu laser;ü Implanturi dentare asistate laser; Chirurgie dentara asistata laser; Albire dentara laser; Coroane si fatete dentare estetice, realizate prin frezare computerizata; Implanturi si dinti ficsi in aceeasi zi; Stomatologie biologica.
Life Dental Spa este prima clinica stomatologica din Romania care functioneaza dupa principiile stomatologiei biologice. Acestea includ minim invazivitate, manopere cat mai conservative, realizate cu materiale cat mai biocompatibile.

Locuri de munca Life Dental Spa

Companie Oras(e) Data
Receptioner/a

full-time Student/Absolvent

Preia pacienții și le oferă informații; Îndrumă pacienții; Preia sugestiile și întrebările pacienților și găsește soluții rapide și optime de rezolvare; Încasează contravaloarea serviciilor medicale; Informează pacienții în legătură cu diverse proceduri medicale;[..]

Life Dental Spa BUCURESTI
30.10.2020
Personal curatenie

full-time 0 - 1 an experienta

Angajam personal curatenie clinica medicala. [..]

Life Dental Spa BUCURESTI
30.10.2020
Specialist Resurse Umane

full-time peste 5 ani experienta

Life Dental Spa recrutează HR cu experiență! [..]

Life Dental Spa BUCURESTI
30.10.2020

Joburi Life Dental Spa

Companie Oras(e) Data