Digi | RCS RDS

Orase: Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu-Mare, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: IT&C Telecom


Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Odata cu crearea polului de comunicare digitala a grupului, in 2016, platformele online si portalurile detinute de Digi | RCS & RDS s-au impus ca referinte in peisajul digital local, contribuind la consolidarea imaginii de brand a companiei. In 2018, Digi | RCS & RDS figura in top 5 cele mai valoroase branduri din Romania, potrivit studiului Brand Finance, cu o crestere de 24% a valorii brandului, la 186 milioane EUR.
 

O viziune curajoasa, sustinuta de o crestere robusta

Cunoscuta pentru evolutia sa accelerata pe o piata extrem de competitiva cum este industria comunicatiilor electronice, compania s-a pozitionat ca un pionier in domeniul serviciilor convergente. In 2007, era primul operator telecom care lansa servicii integrate (fixe si mobile) si singurul de pe piata care avea o oferta atat de diversificata.

In cei 25 de ani de activitate, Digi | RCS & RDS a pus in practica o viziune de business solida, bazata pe investitii durabile si pe extinderea continua a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clientilor. Pentru Digi | RCS & RDS, strategia de business nu este o promisiune, este un fapt bazat pe o istorie de succes, pe servicii de calitate de care beneficiaza milioane de clienti din 4 tari europene.
 

Digi | RCS & RDS in Romania

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil. De asemenea, clientii pot contracta servicii de furnizare a energiei electrice, Digi Energy.

Digi | RCS & RDS are o retea densa de puncte de vanzare la nivel national, cu peste 400 de magazine si puncte de prezenta in toata tara. Pozitionate in mall-uri sau zone cu trafic intens in majoritatea localitatilor din Romania, magazinele Digi sunt locul unde clientii nostri isi pot achita facturile cash sau electronic, se pot informa in legatura cu serviciile Digi sau pot afla detalii despre ofertele noastre.

Prin intermediul magazinului Digi suntem conectati #nelimitat cu clientii nostri. Acesta are un spatiu generos, organizat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil si zona de plata a facturii.

Echipa de reprezentanti de vanzari Digi ii consiliaza pe vizitatori sa aleaga cele mai potrivite solutii de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este si unul dintre motivele pentru care peste 10,5 milioane de clienti din Romania au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi.

Cu ajutorul diviziei Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultant[a si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.

 

Digi | RCS & RDS nu inseamna doar infrastructura de comunicatii electronice si servicii pentru clientii rezidentiali sau business. Din 2009, compania a inceput constructia unui trust media bazat pe continuturi de cea mai inalta calitate, adaptate diverselor tipuri de media – televiziune, radio, online. Si in acest domeniu s-a dovedit a fi un pionier printre furnizorii de servicii de comunicatii electronice.

In prezent, Digi | RCS & RDS detine televiziunea de stiri in format full HD, Digi 24 HD, cu 8 statii locale (Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara), 4 televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, televiziunea Film Now (pay-TV), , 3 televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, Hora TV,posturile de radio: Digi FM, Pro FM, Music FM si Dance FM.

Digi 24 este un reper pe piata media de actualitate, asa cum a aratat-o „Digital News Report”, cel mai recent studiu realizat de Reuters Institute si Universitatea Oxford. Cele 4 canale Digi Sport si televiziunile tematice raspund nevoilor de divertisment ale clientilor. Posturile de radio Digi FM si Pro FM sunt, de asemenea, un bun vector de comunicare cu un public mobil si activ, de regasit, in mare parte, printre clientii nostri.

Integrarea serviciilor si a continuturilor este o tendinta in domeniul comunicatiilor electronice si pe masura ce multi-platformele vor capata o importanta tot mai mare in acoperirea unor evenimente majore sociale, culturale, economice, artistice sau sportive, publicul se va convinge ca si aici am fost cu un pas inaintea tuturor.Digi 24 - aduce in prim plan stirile relevante, impartiale si prezentate cu acuratete din domeniul economic, politic, social
de la nivel national si international.Digi Sport
  • Canalul TV cu cea mai variata gama de competitii sportive din Romania;
  • 4 canale HD, pentru o experienta de inalta definitie;
  • Emisiuni dedicate pentru fiecare tip de sport, in care sunt analizate si dezbatute competitiile sportive;Film Now HD - un canal TV care ofera publicului productii de varf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecarui gen, 24 de ore din 24, neintrerupte de pauze de publicitate.Digi World HD - un canal TV educativ si complex centrat pe autoeducare. Programele abordeaza teme precum stiinta si tehnologie, biodiversitate, istorie, calatorii. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum "Digipedia", "Jurnalul de stiinte", "Lunea la muzeu" sau "Digiportrete".

 
Digi Life - un canal TV educativ centrat in jurul ideii de viata-introspectie-dezvoltare. Programele abordeaza teme precum sanatate, dieta si nutritie, hobby-uri, calatorii, arhitectura sau educatie. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum “Ingrediente” sau “Zona de Risc”.Digi Animal World HD - un canal TV educativ centrat spre autocunoastere si intelegere. Programele abordeaza teme precum viata animalelor, natura si fauna sau evolutia vietatilor planetei. Tot aici telespectatorii pot urmari si productia proprie „Digi Animal Club”.
 
 


Utv
- este primul canal de muzica interactiv si primul care transmite in format HD. In 2005 Utv a initiat dialogul intre postul de radio si tineri, iar de atunci si-a propus sa ofere cel mai cool si fresh content pentru generatiile tinere. Digi FM
este cea mai inspirata combinatie de stiri si muzica din piata radio romaneasca! Un produs nou, destinat publicului adult, public preocupat de evenimentele majore din plan intern si extern. Ne bazam pe o echipa experimentata, pe un numar impresionant de corespondeti si colaboratori. Suntem radioul privat cu cea mai MARE acoperire de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frecvente: https://www.digi-fm.ro/on-air/frecvente 
Pro FM a inceput sa emita in 1993 si de atunci a difuzat non-stop emisiuni care combina indrazneala, spontaneitatea si umorul, pe scurt distractia made in Romania: cantam romaneste, ne distram ca la noi acasa, ne simtim bine alaturi de ascultatorii nostri. Esti bine cu PROFM!

Esti bine este o stare de spirit, tradusa in emotie. Emotia pe care o traieste ascultatorul atunci cand aude la radio o piesa super cool sau o voce prietenoasa, cand se regaseste in povestile pe care le asculta sau cand rade auzind o gluma buna.

Asculta-ne pe frecventele PROFM: https://www.profm.ro/retea

Urmareste si pe paginile: Facebook & Instagram – PROFM Romania

 Prin lansarea platformei Digi Online, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV. Prin aceasta platforma, pana in 2021, abonatii Digi vor putea viziona meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League, dar si alte emisiuni si transmisiuni sportive de referinta difuzate de canalele de sport ale grupului.

Provocati #Nelimitat de viitor

Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Poate nu intamplator, ascensiunea Romaniei in topul tarilor cu cel mai mare trafic de internet broadband s-a facut in paralel cu modernizarea si extinderea retelei Digi | RCS & RDS. Toate acestea intr-un sfert de veac. Reusitele grupului s-au bazat pe investitia in tehnologie si in oameni. O investitie in viitor, in societatea de digitalizata de maine, societatea GigaBit. Si inca mai sunt multe provocari ale viitorului pe care le vom intampina pregatiti!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data
Tehnician Instalari

full-time Student/Absolvent

• Executarea lucrarilor de instalare a serviciilor de telecomunicatii furnizate de catre societate. Asigurarea calitateii lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute; [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Craiova
18.06.2019
Consultant Servicii Clienti: limba Italiana/Spaniola/Engleza

full-time Student/Absolvent

Vei face parte din departamentul Relatii Clienti DIGI Spania sau Digi Italia si vei fi responsabil de: preluarea apelurilor telefonice in limba italiana/spaniola/emgleza, in functie de nivelul de cunoastere a limbii; oferirea informatiilor de interes, privind serviciile companiei oferite in Span[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Brasov
18.06.2019
Receptioner/a/ Secretara

full-time 0 - 1 an experienta

Activitati generale de secretariat si receptionist pentru sediul central; Preluarea si redirectionarea apelurilor telefonice venite din partea clientilor si a partenerilor de afaceri; Facilitarea comunicarii telefonice intre conducerea societatii si terte persoane; Primirea si distribuirea coresp[..]

Digi | RCS RDS Galati
18.06.2019
Tehnician Service Bucuresti

full-time 0 - 1 an experienta

• Mentenanta echipamentelor de telecomunicatii; • Asigurarea interventiei si rezolvarea avariilor intr-un timp cat mai scurt posibil; • Asigurarea calitatii lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute. [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Suport Tehnic

full-time 0 - 1 an experienta

Preluarea/rezolvarea telefonica a problemelor tehnice intampinate de clienti; Monitorizarea retelei (mrtg/rrdtool); Routarea statica, subnetare; Configurarea minimala Windows (configurare retea, email, depanare ping/traceroute); Escaladarea problemelor care nu tin de competenta suportului tehnic[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Baia Mare
Piatra Neamt
18.06.2019
Ingest sistem stiri

full-time 0 - 1 an experienta

Postul are ca scop transferarea in server a materialelor video cat si de verificarea lor din punct de vedere calitativ.[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Alpinist utilitar constructii site-uri de telefonie mobila

full-time 1 - 5 ani experienta

Instalarea cablurilor antene de la locatia echipamentelor la antenele de pe structura Instalarea dispozitivelor mecanice, electrice si/sau electronice pe un site de telecomunicatii; Instalarea antenelor panou pe suporti existenti, azimutare, etc Pozitionarea buloanelor ancoraj, cofrarea fundati[..]

Digi | RCS RDS Iasi
Job national
18.06.2019
Inginer Field 3G/4G

full-time 1 - 5 ani experienta

Rezolvarea interventiilor pentru site-uri Node B si pentru echipamentele de transmisiuni PDH/SDH, analizarea si rezolvarea problemelor anuntate de catre departamentul de monitorizare; Rezolvarea sarcinilor de lucru trimise spre executie de catre departamentele Planning, Drive Test, Transmisiuni; E[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Iasi
18.06.2019
Reprezentant vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplinest[..]

Digi | RCS RDS Braila
Craiova
Oradea
18.06.2019
Tehnician frigotehnist

full-time 1 - 5 ani experienta

Respectarea procedurii de revizie a echipamentelor HVAC din reteaua de telefonie mobila (efectuare poze/intocmire checklist); Intocmirea fisei de revizie pentru fiecare aparat; Transmiterea datelor din teren (poze/checklist) catre inginerul de mentenanta zonal; Comunicarea problemelor critice (de[..]

Digi | RCS RDS Timisoara
18.06.2019
Responsabil Acorduri Avize Autorizatii

full-time 1 - 5 ani experienta

- Culegerea de informatii si date pentru intocmirea actelor necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor de lucru; - Mentinerea legaturii cu institutiile statului pentru obtinerea avizelor si a autorizatiilor de lucru; - Informeaza seful direct in legatura cu orice problema care apare, tinandu-l [..]

Digi | RCS RDS Bacau
Pitesti
Targoviste
18.06.2019
Reprezentant vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplinest[..]

Digi | RCS RDS Bacau
Piatra Neamt
18.06.2019
Responsabil Achizitii - Aprovizionare

full-time 1 - 5 ani experienta

Negocierea contractelor de furnizare; Mentinerea relatiilor de afaceri cu furnizorii societatii gestionati de departamentul achizitii; Mentinerea legaturii cu celelalte departamente implicate in procesul de aprovizionare: departament tehnic, depozit, export, contabilitate; Verificarea si gest[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Targoviste
18.06.2019
Reprezentant vanzari/incasari magazin

full-time 1 - 5 ani experienta

Promoveaza serviciile companiei in magazinele DIGI; Identifica nevoile clientilor si creste valorea per client prin prezentarea diverselor oferte Incheie contracte cu clientii, in functie de cerintele acestora; Respecta standardele de calitate impuse de companie, in relatia cu clientii (atat clien[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
Drobeta Turnu-Severin
18.06.2019
Contabil

full-time 1 - 5 ani experienta

Verificarea si introducerea documentelor in sistemul integrat de contabilitate; Efectuarea evidentei lunare de contabilitate generala a fluxului economic, pana la nivel de balanta / bilant; Coordonarea inregistrarii corecte, complete si la timp a fluxului de documente; Intocmirea [..]

Digi | RCS RDS Botosani
Galati
18.06.2019
Responsabil Socrate

full-time 1 - 5 ani experienta

Verificarea, corectarea, finalizarea si operarea, dupa caz, in softul de gestiune materiale (Socrate) documentele de miscari (intrari si iesiri) ale materialelor si echipamentelor; Pastrarea legaturii permanente cu responsabilii comerciali si personalul tehnic pentru verificarea tuturor documentelo[..]

Digi | RCS RDS Iasi
18.06.2019
Reprezentant vanzari/incasari magazin

full-time 1 - 5 ani experienta

Promoveaza serviciile companiei in magazinele DIGI; Identifica nevoile clientilor si creste valorea per client prin prezentarea diverselor oferte Incheie contracte cu clientii, in functie de cerintele acestora; Respecta standardele de calitate impuse de companie, in relatia cu clientii (atat clien[..]

Digi | RCS RDS Buzau
Galati
18.06.2019
Consilier Juridic- Protectia Datelor cu Caracter Personal

full-time 1 - 5 ani experienta

Furnizarea suportului juridic in aria protectiei datelor cu caracter personal catre clientii interni si clientii externi, persoane fizice si juridice; Avizarea raspunsurilor aferente reclamatiilor formulate de clienti persoane fizice si persoane juridice; Mentinerea comunicarii cu orga[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Consilier recuperare creante

full-time 1 - 5 ani experienta

- Recuperarea creantelor societatii prin actiuni in justitie, concilieri, notificari, executari silite, inclusiv intocmirea documentatiei si urmarirea dosarelor aferente executarii hotararilor judecatoresti; - Notifica si informeaza clientii cu privire la sumele facturate si neincasate, la echipame[..]

Digi | RCS RDS Craiova
18.06.2019
Consilier Juridic

full-time 1 - 5 ani experienta

• Intocmirea, negocierea si avizarea contractelor de inchiriere/acces, concesiune,vanzare cumparare, cesiune, antrepriza/prestari servicii; • Derularea de activitati si parcurgerea formalitatilor specifice in fata institutiilor statului sau autoritatilor publice, in scopul incheierii u[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Tehnician emisie MCR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Seteaza, intretine si opereaza aparatura din dotare; - Monitorizeaza si inregistreaza toate avertizarile si erorile sistemului; - Aduce modificari in timp util playlist-urilor cu aprobarea coordonatorului; - Introduce corect logoul postului, logourile de emisiune, elementele de grafica cerute d[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Redactor Digi 24

full-time 1 - 5 ani experienta

Redacteaza si posteaza stiri din toate domeniile. Se documenteaza permanent, accesand diverse surse de informare, cu privire la evenimentele viitoare sau cele in desfasurare. Monitorizeaza subiecte de top, de larg interes, folosind surse alternative, inclusiv proprii. Propunerea de breaking news.[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Magazioner

full-time 1 - 5 ani experienta

Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa. Am ajuns aici fiindca ne-am b[..]

Digi | RCS RDS Cluj Napoca
18.06.2019
Online Marketing Manager

full-time 1 - 5 ani experienta

- Va lucra cu echipele interne, se va concentra pe strategiile de emailing, digital, social media si web marketing si va cauta modalitati de integrare a tuturor acestor elemente in planurile generale de marketing; - Va sprijini campaniile de dezvoltare, va inlesni aprobarile si va gestiona in mod [..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Topograf

full-time 1 - 5 ani experienta

Suntem cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicatii din Romania.Suntem lider pe segmentul serviciilor de televiziune si pe cel al serviciilor de internet si suntem principalul operator alternativ in furnizarea serviciilor de telefonie fixa. Am ajuns aici fiindca ne-am b[..]

Digi | RCS RDS Baia Mare
18.06.2019
Inspector SSM-SU Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

• Intocmeste documentatia necesara specifica domeniilor securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta; • Organizeaza si verifica instruirea lucratorilor in domeniile securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta;. • Identifica riscurile de Securitate si sanatate[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Economist

full-time 1 - 5 ani experienta

- Verifica si introduce prompt documentele in sistemul integrat de contabilitate; - Efectueaza evidenta lunara de contabilitate generala a fluxului economic, pana la nivel de balanta / bilant; - Raspunde de coordonarea inregistrarii corecte, complete si la timp a fluxului de documente; - Intocmes[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Tehnician transmisiuni

full-time 1 - 5 ani experienta

•Asigura receptia semnalelor tv prin satelit sau IP in parametrii optimi. •Raspunde de functionalitatea tuturor materialelor audio-video care intra in emisie, verificand calitatea si continutul din punct de vedere tehnic, pentru a asigura o emisie optima a semnalului TV. •Verifica parametriz[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Inginer Constructii Civile

full-time > 5 ani experienta

Organizeaza lucrarile de santier; Verifica planurile de executie si studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrari; Urmareste executia lucrarilor pe santier, cat si respectarea termenelor de executie pentru echipele proprii si subcontractori; Intocmeste si/sau ve[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019
Corporate Legal Counsel / Lawyer

full-time > 5 ani experienta

Issuing legal opinions and negotiation support to the company; Provides legal advice on all matters of legal relevance in corporate law, civil and business law, for example (without limitation) in respect of the matters relating to corporate governance, commercial agreements, investments and aquisi[..]

Digi | RCS RDS BUCURESTI
18.06.2019

Joburi Digi | RCS RDS

Companie Oras(e) Data