Bookster

Bookster

Despre noi:

Bookster este o biblioteca publica moderna care revolutioneaza modul in care citim.

Comunitatea Bookster a trecut de 100.000 de cititori care au acces gratuit la cele mai bune carti si la o experienta super faina. Aproape 1.000 de companii din toata tara le ofera angajatilor serviciile de livrare si de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young, etc. si lista creste in fiecare saptamana. La Bookster gasesti o echipa de profesionisti tineri, veseli si motivati de o misiune comuna: sa inspiram oamenii sa isi descopere visele si sa le atinga. 
 
Ne dorim a construim cel mai fain mediu de lucru din Romania: un proiect modern unde istetimea, creativitatea si profesionalismul se intalnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea si distractia. Un loc unde vii cu drag dimineata si pleci cu greu seara. Bookster este si locul unde te descoperi si inveti – din carti, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi.
Credem ca oamenii stau la baza succesului oricarui proiect si de aceea acordam o atentie foarte mare procesului de recrutare. Vrem sa-i selectam pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be kind, In love with Bookster, Be reliable, Work Smart, With a Smile.
Te încurajam sa aplici, pentru a avea sansa sa faci ceva de valoare, atat pentru tine cat si pentru cei din jur!

Ce beneficii ai la Bookster?

Lucrurile „normale”:
- Bonuri de masa de 300 lei
- abonament la Vodafone cu tot ce ai nevoie
- abonament la Bookster
- 25 de zile de concediu
- program flexibil (incepem intre 8:00 si 10:00)

Invatare:
- Pauza de lectura zilnica
- Buget pentru carti personale
- Read’n’Learn
- Bootcamp anual in care construim planuri de afaceri
- 3 carti cadou la angajare

Sanatate:
- Abonament premium la Regina Maria
- 7Card platit integral
- healthy bar cu fructe proaspete, alune si migdale

Viata la birou:

- Cafea de la Origo, cele mai bune ceaiuri, muzica in birou si o atmosfera super faina, dar mai ales, colegi mereu pusi pe glume, care-ti vor deveni prieteni

Happy hours si team building


Bookster este o bibliotecă publică modernă care revoluționează modul în care citim.

Comunitatea Bookster a trecut de 100k de cititori care au acces gratuit la cele mai bune cărți din lume și la o experiență super faină.

Aproape o mie de companii din toată țara le oferă angajaților serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young, etc. și lista crește în fiecare săptămână.

Suntem o echipă de profesioniști tineri, veseli și motivați de o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.

Ne dorim să construim cel mai fain mediu de lucru din România: un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția. Un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seara.

Bookster este și locul unde te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi.

Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be kind, In Love with Bookster, Be reliable, Work Smart, With a Smile.

Locuri de munca Bookster

Companie Oras(e) Data
Smart Office Manager

full-time 1 - 5 ani experienta

Căutăm un Smart Office Manager vesel, isteț și super-ulta-mega organizat, care poate jongla cu voie bună cu provocările administrative ale biroului nostru.[..]

Bookster BUCURESTI
25.11.2020

Joburi Bookster

Companie Oras(e) Data