Vrei sa urmezi pasi simpli pentru o cariera de succes? Hai la Targul Virtual pentru Absolventi!


 

Vrei sa te angajezi vara asta si nu stii de unde sa incepi? Daca esti la inceput de cariera, vrei sa iti gasesti un job potrivit pentru tine dar nu esti inca sigur ce ti se potriveste, ai ajuns in locul potrivit.

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi vine in ajutorul tau si anul acesta cu o noua editie. Aceasta se desfasoara in perioada 15 Iunie-19 August, 100% online. Viitorul tau job e la un click distanta de tine!

Cum va arata cariera ta daca participi la Targul Virtual pentru Absolventi?

E vara, ai terminat sesiunea si vrei sa te angajezi dar poate nu stii de unde sa incepi, ce iti place sa faci mai mult sau ce angajator e potrivit pentru tine. Care sunt pasii pe care poti sa ii faci?

Tu afli mai multe despre tine iar noi putem sa aflam in ce oras iti cauti job si ce facultate ai absolvit dupa ce completezi formularul de final. Asa putem sa venim catre tine cu oportunitati din domeniile tale de interes. Win-Win pentru toata lumea.

                    


 

  • Asculti podcasturile cu sfaturi si oportunitati de cariera

All good things start with a podcast. Nu a fost niciodata mai simplu sa afli direct de la un angajator ce fel de candidati cauta, ce sfaturi au pentru tine in procesul de recrutare si care sunt cele mai fresh job-uri deschise.

Companiile care angajeaza tineri absolventi intr-un singur loc, la un click distanta de tine! Aici poti descoperi informatii despre companiile prezente la targ si o selectie speciala de job-uri si programe de internship pentru candidatii cu 0-3 ani experienta.

Daca tot nu esti hotarat dupa toti pasii, sau vrei sa te pregatesti pentru interviu, am pregatit pentru tine un ghid special. Aici poti gasi intrebari frecvente din interviuri, recomandari de raspunsuri si multe alte informatii valoroase in procesul de recrutare.

Am creeat pentru tine o sectiune de programe recomandate, care contine o selectie a unora dintre cele mai interesante joburi si programe de internship si este in curs de actualizare, asa ca te asteptam sa revii pentru a te asigura ca primesti cele mai noi informatii.

Astfel, dupa ce participi la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi, vei avea o perspectiva clara asupra carierei tale, de unde sa incepi, ce oportunitati te asteapta si ce poti face astfel incat sa fii pregatit la fiecare pas.

Si daca mai ai nevoie de inca un motiv sa vii la targ, avem pentru tine si un concurs! Creeaza-ti un cont pe Hipo.ro si realizeaza-ti un CV in perioada 15 iunie - 15 iulie si poti castiga o Boxa Inteligenta Amazon Echo Dot 4! Ne vedem la Targul virtual Hipo.ro pentru Absolventi, editia 2022!



LinkedIn