5 pagini Facebook dedicate carierei tale pe care iti recomandam sa le urmaresti

 
Facebook-ul si toate retelele sociale pot fi, in functie de cum alegi sa le folosesti, utile pentru dezvoltarea ta personala sau profesionala. Facebook-ul, de exemplu, iti poate oferi acces la oportunitati de cariera sau iti poate furniza informatii relevante pentru cariera ta. Fie ca esti student, masterand sau profesionist, prin intermediul paginii de Facebook poti fi la curent cu subiecte legate de jobul pe care ti-l doresti.
 
Din ce in ce mai frecvent companile ofera, prin intermediul paginilor de Facebook, acces la internship-uri, conferinte si evenimente de interes pentru cariera ta. Iata cateva pagini pe care iti recomandam sa le urmaresti daca esti interesat de dezvoltarea ta profesionala:
 
 
 
Internship & Trainee Marathon Facebook Page - aici gasesti majoritatea programelor de internship si trainee deschise de cele mai importante companii din Romania pe parcursului unui an. Cauta pe Facebook pagina Internship & Trainee Marathon http://www.facebook.com/RoInternship, da like paginii si vei primi in NewsFeed informatii despre programele active la care poti aplica.
 
 
Talent Network Facebook Page - este dedicata exclusiv tinerilor talentati din Romania. Sub egida Talent Network  au loc cele mai provocatoare programe pentru tineri cu potential:
- Top Talents Romania
- Career Innovation Week
- Consulting Days
- Programe de internship, trainee sau management trainee
Devino fan al paginii si ai acces la articole de cariera si proiecte de dezvoltare organizate sub umbrela  Talent Network - http://www.facebook.com/Talent.Network.Scout
 
 
HiPo Facebook Page - este adresata studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti in cautarea unui job. Urmareste pagina http://www.facebook.com/www.hipo.ro  si ai acces la o oferta variata de joburi din domeniile: IT&C, bancar, vanzari,  juridic, resurse umane, marketing&PR, logistica etc.
 
 
Angajatori de TOP Facebook Page – este pagina de facebook a celui mai mare eveniment de cariera la nivel national. Da like paginii http://www.facebook.com/AngajatoriDeTop si afla informatii despre planurile de recrutare ale celor mai importante companii din Romania, programele si proiecte de dezvoltare profesionala la care poti participa, articole si informatii dedicate carierei tale. 
 
 
WetFeet Facebook Page - pagina internationala adresata studentilor si persoanelor in cautarea unui job. Postarile contin trimiteri catre articole despre dezvoltarea carierei, programe pentru care poti aplica si sfaturi despre prezentarea la interviu. Urmareste pagina de facebook WetFeet aici
 
 
Tips&Tricks pentru paginile pe care decizi sa le urmaresti. Pentru a primi toate postarile paginilor de facebook la care te abonezi iti recomandam ca, dupa ce dai like paginii respective, sa selectezi din coltul dreapta, langa butonul Message, optiunea “Add to interest lists”.