Experienteaza fara griji dupa absolvire cu GraduatE.ON



GraduatE.ON is more than ON…it’s ON fire

Am dat start celei de-a 15-a ediții a programului pentru absolvenți, GraduatE.ON!

Cel mai probabil ai auzit și tu despre GraduatE.ON. Da, e acel program tare despre care i-ai auzit vorbind probabil și pe colegii tăi, dedicat absolvenților talentați. Nouă ne place să ne mândrim cu el pentru că, trebuie să îți spunem, odată ajunși la noi în companie, ei devin un fel de super putere a noastră și investim în ei de mai bine de 14 ani.

În tot acest timp, în care toți am învățat unii de la ceilalți, s-au angajat la noi peste 140 de tineri absolvenți, dintre care aproximativ 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei și mai mult de jumătate au ajuns pe poziții de specialiști și de coordonare. De ce? E simplu! Pentru că ne-a plăcut de ei și lor de noi. Și au rămas!

Povestea fiecăruia dintre ei este aparte și te asigurăm că merită să o afli.

Uite, de exemplu Daniel Pascale, unul dintre cei mai noi tineri din program, pe toată perioada facultății și-a pus întrebarea ”eu ce fac când termin studiile?” și probabil mulți dintre voi aveți același gând. Daniel și-a făcut curaj să aplice pe poziția de inginer în urmă cu aproape 2 ani, iar acum, trăiește experiența vieții lui, alături de oameni minunați, care lucrează cu pasiune la schimbarea mobilității în România. How cool is that? Fii și tu ca el și permite ”acelui telefon” care așteaptă să sune să îți schimbe viața, cum i s-a întâmplat și lui. Dar mai multe te lăsăm să afli citind interviul cu el.




Un alt trainee care și-a început drumul în compania noastră tot prin programul GraduatE.ON este Ramona Borda, care ne-a spus că pentru ea E.ON a fost tot timpul ceva wow, la care a aspirat demult, iar când i s-a ivit oportunitea de a face parte din acest program și-a zis că nu trebuie să o rateze.

Acum, ne spune cu mândrie cât de mult a evoluat în tot acest timp și că, dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face exact același lucru. Pornește și tu în aventura care-ți va defini traseul carierei, fără să mai stai pe gânduri! Ramona a profitat și iată, cine ar fi spus că direct de pe băncile facultății va ajunge să aibă unul dintre cele mai faine joburi într-una din cele mai bine văzute companii din România?!



Dacă ți-am stârnit curiozitatea, intră pe pagina oficială a programului și află povestea din spatele experienței GraduatE.ON și a altori tineri talentați care acum fac parte din compania noastră.

În programul pentru absolvenți GraduatE.ON este vorba despre experimentare fără griji, activități diverse, o mulțime de oameni interesanți și mereu ceva nou de explorat. Așadar, monotonia nu va face parte din agenda ta din companie. Ce mai... merită trăită din plin această experiență!



Dacă deja GraduatE.ON ți-a făcut cu ochiul, trebuie să știi că în acest an căutăm:

  • studenți în an terminal, licență sau master
  • în domeniul tehnic sau economic
  • cu rezultate foarte bune, cu interese și activități extra-curriculare (voluntariat, organizații studențești, sesiuni de comunicări științifice)
  • cunoștințe bune de limba engleză
  • cu disponibilitatea de a călători și de a efectua stagii în diferite orașe din țară.

Te gândești să aplici? Trebuie să știi că procesul de aplicare este unul foarte simplu:
  1. Accesezi platforma de recrutare
  2. Îți creezi un cont
  3. Parcurgi întrebările de departajare
  4. Încarci CV-ul

Posturile disponibile sunt:

Inginer                    Economist    

În fiecare an ne asigurăm că ai totul pregătit pentru a-ți putea începe cea mai frumoasă aventură la care știm că ai visat de ceva timp:
  • Un job cu toate beneficiile pe care le are un angajat E.ON
  • Stagii diverse pentru a experimenta și a vedea care este locul în care te potrivești cel mai bine
  • Mentori unul și unul, care sunt la fiecare pas alături de tine în tot acest proces
Avem un scop și ne dorim să-l ducem la bun sfârșit de fiecare dată, iar acela este de a te ajuta să îți găsești locul cel mai bun în carieră și în E.ON. Noi vrem ca oamenii să își creeze jobul, sau dacă acel job există deja, să-l găsească în locul și la momentul potrivit.

Aplică acum și fă primul pas! Dacă e ”perfect match”, îți spunem de pe acum bun venit în lumea energiei 😊