Vara asta poti deveni urmatorul lider in P&G



Cum iti incepi cariera conteaza!

Esti pregatit pentru cea mai mare provocare din viata ta? Hai sa incepem!
Din momentul in care pui piciorul in sediul P&G vei fii introdus intr-o cultura bazata pe leadership si dezvoltare de noi skill-uri de succes. Hai sa aflam mai multe despre ce inseamna sa lucrezi in P&G.


1.    Cine este P&G?

P&G are in portofoliu 65 de brand-uri care produc in vanzari anuale 65 de miliarde de dolari. Produsele noastre sunt prezente in peste 180 de tari si servim 5 miliarde de consumatori. P&G are 100.000 de anagajati in toata lumea, iar 1000 dintre acestia fac parte din zona de Europa de Sud- Est al carui centru se afla in Romania. Asta inseamna P&G in numere, insa pentru ca toate acestea sa fie posibile, tot ce facem este despre oameni - sa livram cele mai bune produse si sa dezvoltam profesional cei mai buni lideri. Recent, P&G a fost desemnata de Forbes drept compania care produce cei mai multi CEO.

2. Care sunt planurile de recrutare pentru studenti in primavara si vara lui 2019?



P&G este in cautare lideriilor de maine. Programul nostru de internship managerial este unul platit. Suntem in cautare de oameni care vor sa isi inceapa o cariera de succes in urmatoarele departamente: Vanzari, Logistica, IT, Brand Management, Finante sau Achizitii. Fiecare internship consta in gestionarea unuia sau a mai multe proiecte asupra carora va exista autonomie in executie, dar si suportul de crestere si evaluare.


 

3. Cum devii un P&G-er?

Pentru a aplica la P&G este necesara crearea unui cont pe www.pgcareers.com. Ulterior, o invitate de a completa 2 teste va fi primita: un test online de personalitate si un test cronometrat de evaluare a abilitatilor cognitive. Ambele teste vor fi online. Dupa acest pas, urmeaza o serie de 3 interviuri care ofera oportunitatea de a interactiona in mod direct cu persoanele din viitoarea echipa.

4. De ce sa aleaga tinerii P&G si nu alta companie?

P&G este o companie care se axeaza pe leadership. Fiind o organizatie “build from within”, majoritatea persoanelor incep intr-o pozitie entry level din care se dezvolta printr-un proces constant de invatare. Valori ca respectul sau integritatea stau la baza oricarei activitati. Asadar, programul de munca este unul bazat pe flexibilitate pentru a putea permite terminarea studiilor in paralel, daca este cazul.



5. Ce sfaturi ati avea pentru un student sau proaspat absolvent care ar dori acum sa lucreze in P&G?

Mereu sa se bucure de moment si niciodata sa nu se opreasca din a fi curios/curioasa. Responsibilitatea dezvolta competente in mod continuu, lucru demonstrat adesea de ritmul nostru de invatare accelerat. Inovatia sta la centrul produselor noastre, motiv pentru care mereu punem accent pe curajul de a conduce.

6. Ce spun fostii interni despre P&G Managerial Internship?

“Dacă doriți o relație de lucru excelentă, o dezvoltare accelerată și oportunități profesionale provocatoare, P&G este locul potrivit pentru voi.” – Papazian Andradada, Brand Management Intern