5 semne ca sunt indragostit (a) de internshipul pe care il urmez




E luna iubirii si toata lumea vorbeste despre asta. Cei mai multi se gandesc la persoana iubita si la cum o pot surprinde in aceasta perioada. Altii sunt atat de prinsi la birou incat nu le sta mintea la asa ceva. Cand esti student sau proaspat absolvent printre dorintele cele mai arzatoare se numara sa ai un iubit / iubita si sa ai un job ca sa poti sa te sustii si sa-ti rasfeti partenerul / partenera. Cand nu ai suficienta experienta poti apela la un un program de internship.

Internshipurile sunt cele mai potrivite modalitati prin care poti castiga experienta, poti face conexiuni si poti invata lucruri noi. Cand implica multa munca si invatare, dar si distractie stii sigur ca ai ales un internship cool. Fie ca e vorba de activitatile pe care le implica un internship sau oamenii cu care lucrezi sunt multe lucruri pe care poti sa le iubesti la internshipul pe care il urmezi.

Tu iubesti internshipul pe care il urmezi? Iata 5 semne ca raspunsul tau este DA:

1. Activitatile din cadrul internshipului nu-ti dau impresia ca muncesti – E o mare diferenta intre lucra la ceva care iti face placere si este fun, fata de un task care iti da batai de cap. Daca task-urile pe care le ai de facut se regasesc in descrierea de mai sus, atunci inseamna ca iubesti ceea ce faci.
 
 


2. Interactionezi cu colegii de birou si aveti subiecte de discutie care nu includ neaparat activitatile de la locul de munca. Sa cunosti lucruri despre colegii tai in afara biroului, cum este sportul sau serialul favorit, te ajuta sa creezi relatii cu acestia sau chiar prietenii. 



 
 
3. Esti entuziasmat cand te duci la birou – prin combinarea punctelor 1 si 2 vei vrea sa mergi la birou ca sa lucrezi si sa stai de vorba cu colegii tai. Daca trezitul de dimineata nu este dificil (decat daca nu ai dormit sau esti bolnav) si nu vii cu scuze pentru a lucra remote sau nu ai tendinta de a te simti neproductiv in timpul zilei, atunci inseamna ca ai o experienta placuta in cadrul internshipului.
 


4. Simti ca inveti lucruri noi in fiecare zi – Scopul unui internship este acela de a capata noi competente si abilitati si de a le aplica intr-un mediu real. Indiferent daca inveti lucruri importante sau marunte in cadrul unui internship cool vei invata constant.
 


5. Vei compara orice alt job pe care il vei avea sau alt program de internship cu acesta – Nu incetezi sa vorbesti despre tot ce inveti si despre colegii si compania in cadrul careia urmezi internshipul. Poate vorbesti la fel de mult despre acest internship cum vorbesti despre cafeaua sau ciocolata pe care le iubesti. Oare este ceva la fel de bun?


 

In primul rand felicitari! Este dificil sa gasesti un internship care sa ti se potriveasca manusa cu ceea ce iti doresti sa faci la viitorul job. Sa faci ceea ce iubesti este foarte important!

Peste 10 ani de acum incolo nu vrei sa fii prins la un job care nu iti place, asa-i?

Bucura-te si profita de fiecare moment si activitate din cadrul internshipului. Munceste, da-ti interesul, comunica cu mentorii tai si cine stie poate acest internship se transforma in viitorul tau job.