Cele mai noi programe de internship&trainee in HR

Anul ce tocmai a inceput aduce studentilor sau proaspat absolventilor pasionati de resurse umane, cele mai noi oportunitati de cariera din domeniu. Nu lasa frigul de afara sa-ti inghete cheful de a incepe si de a experimenta lucruri noi.

Vezi lista companiilor unde poti afla secrete din spatele activitatilor de HR:

HEINEKEN Romania a dat startul aplicarilor la programul lor The HEINEKEN International Graduate Programme. Daca esti curios si ambitios, pasionat de domeniul resurselor umane, dornic sa ai parte de o experienta internationala si daca stapanesti cel putin o limba straina, atunci esti candidatul potrivit:

  • The HEINEKEN International Graduate Programme - Human Resources

Novartis Pharma Services Romania, lider in  industria medicala la nivel global este in cautarea unui student la Resurse Umane, Psihologie sau alta facultate ce are legatura cu acest domeniu. Daca esti dornic sa inveti lucruri noi, iti place sa lucrezi in echipa si te adaptezi usor schimbarilor, atunci programul oferit de ei este potrivit tie:

  • HR Internship

Ti-ar placea sa te implici in recrutarea personalului pentru o companie din domeniul IT&C? Aplica la programul de internship oferit de Siemens si afla cum se desfasoara activitatile de HR intr-o astfel de companie:

  • HR Intern

Esti din Timisoara si esti in cautarea unui program de internship in HR? Unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania are doua pozitii deschise pentru tineri dornici de inceputuri cool. Iata oportunitatile oferite de Continental in resurse umane:

  • HR Internship – TSR
  • HR Recruiting Internship - Tire Division

P&G, una dintre cele mai mari companii la nivel global din FMCG, cauta noi interni. Daca printre pasiunile tale se numara resursele umane si leadershipul si daca detii abilitati de gandire critica si analitica, atunci cariera ta poate incepe cu programul oferit P&G:

  • HR Managerial Internship

Ti-ar placea sa imbini resursele umane cu organizarea de evenimente? Catalyst Solutions, companie cu peste 12 ani experienta in recrutare, talent attraction si employer branding, isi cauta un nou coleg. Alatura-te echipei:

  • HR Marketing Internship

British American Tobacco Romania doreste sa isi mareasca departamentul de resurse umane. Daca esti o persoana organizata si ai abilitati bune de comunicare, alatura-te lor pentru o perioada de 6 luni pentru a invata cat mai multe despre HR:

  • HR Internship

Mentor's Search, companie specializata in head-hunting si cautare directa  pentru pozitii de management si pozitii de vanzari, are disponibil un program de internship gandit pentru tinerii ce doresc sa se specializeze in HR:

  • Internship HR

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa lucrezi in departamentul de HR al unei companii de succes? Schlumberger este in cautarea unui intern curios, determinat si gata sa faca fata provocarilor:

  • HR Admin Intern

Te caracterizeaza ambitia, proactivitatea si esti atent la detalii? Esti responsabil si iti place sa lucrezi cu oamenii? METRO SYSTEMS ROMANIA ti-a pregatit un program de internship special gandit nevoilor tale:

  • HR Trainee

Daca iti doresti ca Anul Nou sa fie diferit pentru tine, incepe-l urmand un program de internship special gandit pentru nevoile tale. Profita de sansa de a-ti incepe cariera cu dreptul si aplica la unul dintre internship-urile diponibile.


Urmareste-ne pe Instagram si fii la curent cu noutatile!