TOP 10 cei mai doriti angajatori de catre studenti in 2017. Cum vor evolua preferintele pentru 2018?




 

Studiul “Cei mai doriti angajatori din Romaniadesfasurat in 2017, a urmarit investigarea gradului de atractivitate al brand-urilor de angajator, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Dezvoltat si desfasurat anual de catre compania Catalyst Solutions, acest instrument este cel mai cuprinzator din piata si urmareste sa aduca imbunatatiri ofertelor de job in asa fel incat sa respecte nevoile si asteptarile candidatilor. 

TOP 10 angajatori preferati de catre studentii din Romania in anul 2017

*Angajatorii care au insumat numar egal de voturi ocupa acelasi loc in cadrul topului
 

Cum va arata clasamentul in 2018? Nominalizeaza cei mai buni angajatori la care iti doresti sa lucrezi completand integral chestionarul studiului si intri in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 4 premii pe care le oferim participantilor la studiu:

- 1 voucher eMAG in valoare de 1.000 RON;

- 1 voucher activitati-cadou.ro in valoare de 1.500 RON;

- 2 vouchere travelgiftcards in valoare de 100 de EURO;

- o sesiune de coaching in cariera cu unul din specialistii Catalyst Solutions.

 

De asemenea, la finalul perioadei de colectare a datelor, vom reveni cu un raport general gratuit cu topul celor mai doriti angajatori din Romania.

Completarea integrala a chestionarului dureaza doar 10 minute, iar daca ai prieteni care ar vrea si ei sa participe la studiu, te rugam sa le trimiti si lor link-ul catre acesta:  https://goo.gl/f8zHQx


Completeaza aici chestionarul
 

 


Cine va urca in topul preferintelor studentilor in 2018?

*Angajatorii care au insumat numar egal de voturi ocupa acelasi loc in cadrul topului

 

Nu uita! Doar completarea integrala a chestionarului studiului te inscrie automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 4 premii: 1 voucher eMAG in valoare de 1.000 RON, 1 voucher activitati-cadou.ro in valoare de 1.500 RON, 2 vouchere travelgiftcards in valoare de 100 de EURO fiecare, o sesiune de coaching in cariera cu unul din specialistii Catalyst Solutions.

Exprima-ti si tu parerea si contribuie la inovarea ofertelor de munca din Romania!
 


Completeaza aici chestionarul