Un start incitant in cariera la ING, prin programul ING International Talent Programme


Esti un tanar talentat si cauti o cariera in care joci un rol semnificativ in viata a milioane de oameni? Atunci iata ce iti propunem:

ING International Talent Programme este un program de 4 ani adresat absolventilor de studii superioare, cu rezultatele academice extraordinare, actiuni de voluntariat si implicare in diverse activitati extracurriculare.

Programul ofera acces la o retea internationala de tinere talente, training-uri de specialitate, mentoring si multe alte experiente de invatare.

Absolventii care trec de etapa de selectie pot alege una dintre urmatoarele arii de dezvoltare:

Retail Banking: reprezinta in ING divizia pentru persoane  fizice. Aici, prin job rotation in mai multe departamente,  precum Sales, Business Intelligence, Digital Channels etc, vei putea sa vezi ce le rezerva viitorul clientilor persoane  fizice.
 
Wholesale Banking: este divizia care lucreaza cu companii  mari (cu cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro) si  cu companii multinationale.
 
Risk: este departamentul care se ocupa de managementul  riscului pentru a asigura stabilitatea financiara continua a  companiei, pe toate diviziile specializate ale bancii.

IT: este departamentul care pune cel mai mare accent pe tehnologia financiara de ultima ora, in dorinta de a inova industria de banking.
 
Financial: este departamentul care aduce aport strategic in procesul de atingere a obiectivelor de business ale companiei.

Pe parcursul programului, ca trainee vei beneficia de urmatoarele:
 
  • Rotatie intre departamente si proiecte pentru a iti da seama ce ti se potriveste;
  • O serie de cursuri si certificari recunoscute la nivel international privind fundamentele bancare si subiecte legate de domeniul de expertiza, care iti vor aduce atat beneficii in cariera ta la ING cat si in afara acesteia;
  • Oportunitati internationale prin diferite evenimente ITP internationale unde te vei intalni cu alti trainee si manageri din toata lumea. De asemenea, in cadrul proiectelor in care vei fi implicat vei lua parte si la o misiune internationala.

Structura programului ING International Talent Programme:

Onboarding local
 
  • Vei incepe cu o introducere extinsa la sediul central ING din Bucuresti. Aceasta va fi realizata de Talent Managerul local. Impreuna veti stabili proiectele pe care vei lucra si veti realiza un plan de dezvoltare.
  • Mentorul tau va fi un senior manager ING, care te va ghida si inspira pe toata perioada programului.

Onboarding international
 
  • Vei vizita sediul ING din Amsterdam, timp de 2 saptmani, pentru un eveniment international de integrare in ING, unde vei intalni alti trainee și manageri.
  • Vei beneficia de cursuri de formare in domeniul bancar și vei incepe sa lucrezi la planul personal de dezvoltare.
Gasirea ariei potrivite de dezvoltare
 
  • In primele 12-18 luni, vei beneficia de rotatie pe diverse proiecte și departamente la fiecare cateva luni. Impreuna cu Talent Managerul, veti decide in ce proiecte vei fi implicat.
  • In primii 3 ani, vei avea ocazia sa-ti asumi o sarcina pe termen scurt intr-o locatie ING in strainatate. Depinde de tine unde si cum se va intampla acest lucru.
Primul tau job
 
  • Dupa 12-18 luni de proiecte, vei obtine primul tau job. Vei ramane in ITP si vei continua sa beneficiezi de instruiri si indrumari dedicate.
  • In fiecare an, vei fi alaturi de trainee din intreaga lume pentru un eveniment intens de 2 saptamani intr-o locatie internationala.
  • Dupa primul tau rol in ING, tine in intregime de tine unde vei continua sa lucrezi.
Nu va fi usor, dar va fi distractiv!

Asa ca aplica la ING International Talent Programme pana pe 24 iunie si poti incepe jobul visurilor tale in septembrie 2018.