Teambuilding-urile ONG-ului tau merita premiul oferit de Top Talents Romania!

Este bine stiut fapul ca ONG-urile studentesti din Romania aduna, in fiecare an, oameni minunati si cu dorinta de autodepasire. Ca membru al unei astfel de organizatii, iei parte la multe activitati benefice viitorului tau, organizezi evenimente si inveti de la oameni cu mai multa experienta decat tine. Practic, te pregatesti pentru un viitor profesional admirabil.

Insa, la fel de bine stiut este si faptul ca cele mai asteptate momente sunt, bineinteles… teambuilding-urile! :)
Aceste reuniuni cu echipa, indiferent de locul in care sunt tinute, aduc membrilor amintiri care ar fi pacat sa nu fie imortalizate.

Tocmai de aceea, echipa Top Talents Romania vine cu o provocare pentru membrii ONG-urilor studentesti din tara.


Oferim un premiu ONG-ului care inscrie cei mai multi membri la evenimentul de cariera dedicat tinerilor cu aspiratii inalte, Top Talents Romania. Sunteti curiosi ce v-am pregatit anul acesta? Ei bine, este vorba de un Aparat Foto Instant POLAROID Analog 300.

Ce trebuie sa faceti? Este foarte simplu! Toti cei care sunteti membri intr-un ONG, sa va inscrieti la eveniment intr-un numar cat mai mare si sa recomandati si celorlalti membri din ONG-ul vostru sa se inscrie.


Regulamentul concursului:

In functie de marimea ONG-ului, numarul minim de membri inscrisi care va poate aduce premiul oferit de Top Talents este urmatorul:
 

  • Pentru ONG-urile cu mai mult de 50 de membri: 30 de inscrisi
  • Pentru cele cu mai putin de 50 de membri: 20 de inscrisi
  • Pentru cele cu mai putin de 20 de membri: 10 inscrisi

Cea de-a 10-a editie a evenimentului va aduce in fata voastra 12 companii de top, speakeri de renume, invitat international din Viena, un Business Game in cadrul caruia sunt incurajate ideile inovatoare si creativitatea si multe altele.

Companiile care si-au anuntat prezenta sunt: BRD, JTI, Philips, Vodafone Romania, EY Romania, Farmacia Dona, Unilever, Arctic, Coca-Cola HBC, GSK, METRO Cash & Carry si P&G.

Prin participarea la eveniment, voi puteti face parte din urmatoarea generatie de trainee a uneia dintre companiile participante. Veti avea acces exclusiv la oportunitatile de cariera ale companiilor.

Mai mult, veti bifa inca o experienta utila pentru viitoarea voastra cariera. Participarea la Top Talents va aduce o diploma de participare care va da super bine la CV.

Daca nu sunteti convinsi de ce merita sa participati si de ce sa convingeti si pe altii sa se inscrie, iata 10 motive pentru care va veti da seama ca merita din plin participarea la eveniment!

Acceptati provocarea Top Talents?