Adela Jansen – Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Société Générale

„In BRD, ne mandrim cu potentialul si diversitatea pregatirii celor peste 9000 de angajati carora le oferim constant oportunitati de formare si evolutie profesionala. Valorificam spiritul de echipa si sustinem tinerii cu potential care pot aduce un plus de valoare. De aceea, anul acesta lansam cea de-a 2-a editie a programului Internship, in care poti invata timp de 6 luni care sunt standardele de profesionalism intr-o companie multinationala si cum poti avea mai mult decat un job, o cariera. Te asteptam la Angajatori de TOP sa iti oferim mai multe detalii despre oportunitatile care ti se potrivesc!”

Diana Helgiu – Analist Recrutare, Grup Renault Romania

„Apartenenta la Grup Renault Romania reprezinta o adevarata provocare si, in acelasi timp, o imensa oportunitate pentru fiecare salariat. Grup Renault Romania reuneste toate profesiile si competentele unui constructor auto, desfasurandu-si activitatea in diferite locatii din Pitesti, Mioveni, Oarja, Bucuresti si Titu. Daca vreti sa va alaturati unei organizatii de renume international, cu potential deosebit si o atmosfera deschisa si pozitiva, va asteptam la evenimentul Angajatori de TOP. Construiti-va viitorul tintind excelenta alaturi de echipele care contribuie la conceperea, fabricarea si comercializarea unora dintre cele mai de succes produse romanesti!”

Monica Vijeu - Human Resources Director, JTI

"We strongly believe that our organization's personality reflects each and every employee's individuality. We believe in talent and people's potential. Your Future is as important  to us as it is for You! Looking forward to meet you at Top Employer's event!"

Dorin Grigorescu - Director de Resurse Umane, Kraft Foods Romania

"In Kraft Foods Romania nu este nici o limita in privinta dezvoltarii oamenilor si carierei. Suntem o companie in care poti sa inveti si sa te dezvolti profesional, unde profesori iti sunt managerul tau si colegii cu experienta, un loc unde poti urca in cariera oricat de sus iti permit talentul si realizarile tale.”
 

Paula Covrig - Recruitment & Development Manager, BCR

„Suntem una dintre cele mai mari banci din Romania si dorim sa ne mentinem pozitia pe toate segmentele pe care activam. La BCR credem ca a castiga bani trebuie sa aiba un sens mai profund. De aceea, formam profesionisti inovativi care isi doresc sa se dezvolte profesional si sa isi depaseasca limitele. Cand te angajam, avem incredere in tine. Sa gandesti singur, sa iti folosesti creativitatea, sa vii cu propriile solutii si sa iti impresionezi echipa. Vrem sa simti provocarile profesionale. Asta inseamna multe asteptari din partea noastra, dar si mai multe satisfactii pentru tine. Ne gasesti la Angajatori de TOP pe 28 si 29 octombrie, la standul nostru si la prezentarea de companie.”
 

Christos Karabelas – HR Head Romania & Moldova, Ericsson

„Have you got ideas and drive? Like taking on challenges and working in a fast-changing marketplace? Want to be part of making communications available for everyone? Then we might have a future together. So, if you’ve graduated from IT or telecommunications studies, but above all, if you’re motivated, open-minded and creative, we’re eager to meet you and talk more about how you can be a part of our team. Come find us at our Ericsson stand and together we will DREAM. CHANGE.NOW.”