Obiectivul general al proiectului JEDI – Joint Employment Driven Initiative este de a spori ocuparea fortei de munca in regiunea transfrontaliera Romania - Ungaria prin crearea conditiilor favorabile pentru o piata a muncii echilibrata pe termen lung.

Proiectul va contribui la dezvoltarea unei piete comune a muncii in judetele Timis, Arad si Csongrád - Csanád prin diferite activitati care au ca scop facilitarea procesului de fuzionare a pietei fortei de munca, din cele doua parti ale frontierei.

Daca iti cauti un job, esti student, vrei sa-ti schimbi domeniul de activitate, sa vezi cum evolueaza piata fortei de munca sau iti doresti pur si simplu sa afli raspunsuri la intrebarile pe care le ai cu privire la parcursul tau profesional, prin intermediul proiectului JEDI – Joint Employment Driven Initiative ai acces la:
 


Workshop de cariera: Cum sa imi schimb domeniul de activitate odata cu jobul? @Angajatori de TOP Timisoara

Data: 29 octombrie

Ora: 12:00-14:00

Locatie: CRAFT - Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT, Sala Banat

Topic: Ai ajuns la un punct in cariera ta in care simti ca te-ai blocat si te gandesti sa schimbi complet domeniul in care activezi? Ai vrea o schimbare dar esti pur si simplu blocat/a si nu stii cum sa incepi?Stim ca nu este simplu sa iei o decizie ata de importanta, dar fiecare lucru are un inceput. Iti propunem sa investesti 2 ore intr-un workshop care iti poate schimba complet cariera.

Participare: gratuita
 

Inscrie-te la workshop
 

Workshop de cariera: CV-ul, Interviul si Negocierea Salariului @Angajatori de TOP Timisoara

Data: 28 octombrie

Ora: 12:00-14:00

Locatie: CRAFT - Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT, Sala Banat

Topic: Ti-am pregatit un workshop interactiv in care vei discuta cu Dragos Gheban – Managing Partner Catalyst Solutions / Hipo.ro despre 3 subiecte care te precupa cu siguranta daca vrei sa iti gasesti un nou job sau de ce nu, primul job.

Participare: gratuita
 

Inscrie-te la workshop
 

Inscrie-te si participa la proiectul care contribuie la echilibrarea pietei de munca, acceseaza serviciile de orientare in cariera si aplica la joburi de la companii renumite!

Activitatiile sunt derulate de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener in cadrul proiectul transfrontalier Romania-Ungaria, Joint Employment Driven Initiative / Initiativa Comuna pentru Ocuparea Fortei de Munca, acronim JEDI, proiect finantat prin Programul Interreg V-A Romania-Ungaria 2014 - 2020.