Obiectivul general al proiectului JEDI – Joint Employment Driven Initiative este de a spori ocuparea fortei de munca in regiunea transfrontaliera România - Ungaria prin crearea conditiilor favorabile pentru o piata a muncii echilibrata pe termen lung.

Proiectul va contribui la dezvoltarea unei piete comune a muncii in judetele Timis, Arad si Csongrád - Csanád prin diferite activitati care au ca scop facilitarea procesului de fuzionare a pietei fortei de munca, din cele doua parti ale frontierei.

Daca iti cauti un job, esti student, vrei sa-ti schimbi domeniul de activitate, sa vezi cum evolueaza piata fortei de munca sau iti doresti pur si simplu sa afli raspunsuri la intrebarile pe care le ai cu privire la parcursul tau profesional, prin intermediul proiectului JEDI – Joint Employment Driven Initiative ai acces la:

TARGUL DE CARIERA

Data: 19 mai

Ora: 12:00-18:00

Locatie: CRAFT - Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT, sala Europa

Companii participante: unii dintre cei mai activi angajatori din Timisoara, dar si din Ungaria

Cui se adreseaza: tuturor candidatilor, indiferent de background-ul profesional si nivelul de experienta

Participare: gratuita, pe baza CV-ului

Inscrie-te la Targul de cariera JEDI
 

Seminar de consiliere in cariera sustinut de Dragos Gheban, Managing Partenr, Catalyst Solutions

Data: 19 mai

Ora: 14:00-16:00

Locatie: CRAFT - Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT

Topic: Discutii si sfaturi despre ceea ce poti face pentru a-ti creste sansa de a obtine locul de munca dorit, cum sa te pregatesti pentru interviu si multe alte subiecte despre cariera.

Participare: gratuita

Inscrie-te la seminar
 

Inscrie-te si participa la proiectul care contribuie la echilibrarea pietei de munca, acceseaza serviciile de orientare in cariera si aplica la joburi de la companii renumite!

Activitatiile sunt derulate de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener in cadrul proiectul transfrontalier Romania-Ungaria, Joint Employment Driven Initiative / Initiativa Comuna pentru Ocuparea Fortei de Munca, acronim JEDI, proiect finantat prin Programul Interreg V-A Romania-Ungaria 2014 - 2020.