Salut!
 
Noi, echipa Hipo.ro, ne-am luat constant angajamentul de a oferi studentilor si absolventilor oportunitati de invatare si de dezvoltare profesionala relevante, de a ii aduce fata in fata cu cei mai doriti angajatori din Romania si de a ii ajuta sa creasca prin access la informatii si la programe practice oferite de angajatori (stagii de practica, cele mai numeroase programe de internship, programe de traineeship sau management trainee, academii si multe altele).

Completeaza chestionarul aici.
 
In continuare, vrem sa sustinem studentii care isi doresc sa devina antreprenori, atat prin suport teoretic relevant, cat si prin intermedierea accesului la micro-finantari cuprinse intre 50.000 - 100.000 EUR pentru lansarea unei afaceri.

In sensul asta, dorim sa depunem in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020 una sau mai multe cereri de finantare care vizeaza sustinerea initiativelor antreprenoriale in randul studentilor.
 
Aceste programe vor consta in:
  • Organizarea si derularea de programe de invatare prin experienta practica, furnizarea de servicii de consiliere si orientare profesionala axate pe dobandirea de competente antreprenoriale, dezvoltarea de competente antreprenoriale si efectuarea de stagii de practica;
  • Acordarea de sprijin financiar sub forma micro-granturilor pentru deschiderea unei afaceri;
  • Sustinere pentru asigurarea viabilitatii planurilor de afaceri in timpul perioadei de implementare a proiectului.
 
Pentru a ne asigura ca acoperim zonele de care tu, ca viitor antreprenor, ai cu adevarat nevoie de suport, am lansat un scurt chestionar la care te invitam sa raspunzi. Datele tale sunt confidentiale. Informatiile vor fi folosite la nivel statistic, in dosarul de aplicare la proiect, precum si pentru a completa programa de formare in cazul in care proiectele sunt castigate.
 
Completarea lui dureaza doar 10 minute, iar la final ai posibilitatea de a alege sa fii primul care afla de lansarea acestor proiecte de care poti beneficia chiar tu.

Completeaza chestionarul aici.
 
 
Iti multumim!

Echipele: