A line of code changes lives. Change yours.
Vrei sa lucrezi intr-o companie internationala in care vei fi incurajat in mod constant sa te dezvolti si sa-ti imbunatatesti abilitatile? Vrei sa faci parte dintr-o echipa care urmareste excelenta in tot ce face?

La Systematic, munca ta aduce un plus de valoare unor industrii cheie precum sanatate, educatie sau aparare si vei lucra la proiecte software complexe.Job-uri la Systematic
Iti oferim un job plin de provocari in care vei fi incurajat sa ai initiative si idei.
Pe link-urile urmatoare poti descoperi proiectele si tehnologiile pe care vei lucra.
Job-uri sunt deschise in cadrul biroului nostru din Bucuresti.


Aplica online la anunturile de mai jos sau trimite CV-ul tau la mirela.radu@hipo.ro
mentionand rolul pt care aplici.

Java developer jobs
Full-Stack Developer (Java) HQ

Java Developer (CIS)

Java Developer - Defence project (Frontline)

Senior Web developer (AngularJS, Java) - Healthcare products


Front-end (Angular) Developer - Defence project (Frontline)

Other roles
iOS Developer (CURA)

Systems Engineer CSL


Test roles
Automation Test Engineer - Healthcare products

Manual / Automation Tester Engineer - HQ

Automation Test Engineer - HQDe ce sa te alaturi echipei Systematic?
Training si dezvoltare personala
- training-uri tehnice si de proiect
- mediu de lucru deschis, atentie si grija pentru fiecare coleg din echipa

Beneficii
- beneficii flexibile (pot fi personalizate dintr-o platforma)
- program de lucru flexibil
- birou central langa Piata Romana

Munca ta conteaza mult
- peste 500.000 oameni din toata lumea folosesc solutiile sau serviciile noastre.
- munca ta va imbunatatii domenii importante din societate: sanatate, educatie sau aparareCum e sa lucrezi la Systematic?
Sunt Android Engineer si Scrum Master pentru aplicatia mobila Edge, parte a proiectului Frontline.

Tot ce am facut de-a lungul anilor si ceea ce am invatat atat in timpul liber, cat si la Systematic, m-au adus din ce in ce mai aproape de atingerea obiectivului meu profesional, acela de a deveni Project Manager.

Cand m-am angajat la Systematic, am fost foarte nerabdator sa lucrez intr-o companie care face diferenta pentru armata, varstnici si generatiile urmatoare. Dupa trainingurile onboarding am inteles ca munca mea ma face responsabil pentru vietile oamenilor si ca proiectul era absolut pe bune. Acela a fost momentul cand am devenit si mai motivat.

Mi-am spus ca trebuie sa imbratisez aceasta responsabilitate ca atare, sau sa dezertez 😊. Am fost dintotdeauna un team player si am incercat mereu sa devin o versiunea mai buna a mea, de aceea am acceptat cu placere responsabilitatea si am fost dedicat inca de la inceput.

Din fericire, project manager-ul meu a realizat ca am potential de leader si m-a sustinut mereu. Astfel, am ajuns Component Owner dupa 5 luni, Product Support Engineer dupa 7 luni si Scrum Master dupa 9. Toate aceste roluri implica insa si mai multa responsabilitate, presiune si o buna gestionare a timpului.

Aceasta calatorie m-a purtat printr-un cumul de sentimente, provocari si situatii in care am luat decizii de importanta critica, care m-au ajutat sa ma dezvolt dobandind cunostinte si experienta practica. Aceasta este povestea mea in Systematic de la inceputuri pana in prezent, asa ca, daca esti ambitios si iti doresti sa raspunzi acelorasi provocari, imagineaza-ti… daca eu am putut s-o fac, de ce n-ai putea si tu?


Bogdan, Android Engineer & Scrum Master.


Despre noi
Systematic este un furnizor international de software si integrator de sisteme cheie. Suntem specializati in realizarea de sisteme complexe de management al informatiei, integrarea de diferite sisteme IT, schimb de date structurate si project management.

Principalele industrii pentru care realizam software sunt educatia si apararea. Solutiile noastre
ofera un cadru care ii ajuta pe clientii nostri sa ia deciziile corecte. Oferim solutii simple la probleme complexe pentru a simplifica procesul decizional. Sediul nostru central este in Aarhus dar avem birouri si in Copenhaga, UK, US, Finlanda si Romania. Avem peste 1.000 angajati la nivel international.


Centru de dezvoltare software din Romania a fost deschis in ianuarie 2017. In Bucuresti se realizeaza software de comunicatii pentru NATO, solutii IT pentru domeniul medical si platforme inovatoare educationale.