Politica GDPR - STARBUCKS Romania

AmRest Coffee SRL ia în serios protecția datelor tale cu caracter personal. Pentru a duce la bună îndeplinire recrutare pe care ni-l propunem, vom colecta și stoca CV-ul tău și datele de contact.

Datele pe care ni le furnizezi prin intermediul site-ului Hipo.ro vor fi prelucrate doar în scopuri de recrutare. Vom avea acces la datele tale pentru că am considerat că există șansa să te potrivești profilului pentru care avem o poziție vacantă în cadrul companiei noastre.

Am dori să păstrăm aceste date până în momentul ocupării poziției vacante. [Nu putem estima cu exactitate perioada, dar vom considera perioada ca fiind încheiată atunci când un candidat acceptă propunerea noastră pentru poziția unde te avem în vedere]. Când perioada respectivă s-a încheiat, fie îți vom șterge datele, fie te vom informa că le vom menține în baza noastră de date pentru poziții viitoare.

Aici este http://www.starbucksromania.ro/about-us/company-information/privacy-statement către politica noastră de confidențialitate și prelucrare a datelor personale și vei găsi informații privind conformitatea noastră cu Regulamentul GDPR. Poți afla cum să ne trimiți o cerere de acces privind datele pe care le-am colectat sau cum să ne ceri să îți ștergem datele, să corectăm orice inexactitate sau să restricționăm procesarea datelor tale.

Ai dreptul de a depune o plângere privind modul în care tratăm datele tale la autoritatea de supraveghere, ANSPDCP sau poți lua legătură cu responsabilul nostru cu protecția datelor (DPO) la dporomania@amrest.eu pentru mai multe informații.