In contextul actual, evenimentul a fost anulat.
Daca vrei să te tinem la curent cu noutatile despre evenimentul NextGen Students & Fresh Grads, lasa-ne adresa de mail!


Ce aduce nou evenimentul NextGen – Students & Fresh Grads?




Am lansat înscrierile pentru cel mai nou eveniment de carieră marca Hipo.ro!

 

Pentru că știm că vine vara și poate ai în plan să faci un program de internship sau chiar să obții un job entry-level, vrem să te invităm la NextGen – Students & Fresh Grads 2020, unde poți face cunoștință cu marii angajatori ce au deschise programe pentru juniori.
 

Dacă totuși nu ai în plan un job în viitorul apropiat, nu îți face griji! Un alt obiectiv major al evenimentului este dezvoltarea ta personală și profesională.

 

Ce aduce nou evenimentul NextGen – Students & Fresh Grads?




Îți creezi propria agenda a evenimentului
. În funcție de obiectivele tale, poți participa la sesiunile de networking, speed interviews, conferințe și master classes – în orice ordine și proporție îți dorești. Mai mult, ne poți vizita oricând și pentru orice durată!





Participi la sesiuni exclusiv destinate dezvoltării în carieră
. Atât conferința cât și sesiunile de Master Class vor avea o puternică latură de career coaching cu ajutorul unor tehnici precum cea de storytelling.







Ne găsești chiar în inima orașului. Hotelul InterContinental este o clădire spectaculoasă, așa cum va fi și ziua de 19 Mai petrecută alături de noi și partenerii noștri. Până în acest moment, Kellogg's, KPMG și METRO Cash&Carry România sunt angajatorii confirmați.




Dacă ești student sau ai absolvit recent facultatea și nu ai mai mult de doi ani de experiență profesională, ești perfect pentru acest eveniment.




 

Locurile sunt limitate, așa că te încurajăm să îți rezervi deja un loc la NextGen – Students & Fresh Grads!

 

 

 



LinkedIn