Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 233.000 de angajați în 59 de țări și piețe. În 2021, compania aniversează 150 de ani de la înființare.

 

Toate cele 5 arii de activitate Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2019, aproximativ 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900
 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.
 

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.

Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 

Anunt special

Companie Oras(e) Data
Rezerva-ti locul la event-ul Continental Technical Show 2021

Student/Absolvent

Descoperă cele mai noi tehnologii din automotive direct de la specialiștii Continental! Rezerva-ti un loc gratuit acum. [..]

Continental Bacau
Botosani
Braila
Constanta
Focsani
27.11.2021
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
System Configuration Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Configuration Manager you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS VNI for the location Timisoara. The CM function supports the product development activity so that developers and integrators have appropriate workspaces to build and test their wo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Global Software Development Engineer (BU ADAS)_Sibiu_Plant_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below

Global Software Development team is building software solutions for our customers in regards of electronic products which assists the[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Project Manager for eHorizon projects - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Project Manager? These should spark your interest :

An ever-increasing range of leading-edge technologies emerging into the automotive truck market makes this one of the most exciting and dynamic manufacturing sectors in the world. The amount of electronics designed into[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Customer Support Service Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you like interacting with end-customers and technical experts? Do you have strong communication skills? Is problem solving one of your key strengths? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Customer Support Service Manager? These should spark your interest:

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Sample Production - VNI HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Sample Production's role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As an Internship in Sample Production you are responsible for:

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Sales Manager/ Sales Administrator for PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Maintain various sales tools (eg CDP / Spot / LeO);
* Support yearly budget planning and strategical planning;
* Monthly sales reporting (eg Order intake / Reimbursements);
* Monitor Sales planning (Order intake / Forecast / Deliveries);
* Coordination of prototype quotati[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Operations Mechanical Engineer for Test Equipment HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

If you are a Mechanical Engineer, consider yourself an innovative and creative thinker and you would like to join us for driving the Manufacturing Test Engineering standardization on a global scale apply now for our Operations Mechanical Engineer for Test Equipment in BU HM[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Plant_Smart Applications Engineer (Robotics & Automation)_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Apply until data:

Check out your future responsibilities below* We are looking for an experienced engineer capable of designing, building and delivering a reliable roboti[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
R&D Hardware Project Leader_Sibiu_R&D_VED_EBS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below Essential Skills/Qualifications* Plan and coordinate industrialization of development projects for electronic control units f[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Software/System Tester for Digital Tachograph VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for the development of products used in trucks, buses, vans, and other commercial vehicles. Tachograph team in Timisoara is part of Continental Tachograph group and is located [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Prototype Sample Shop - PSS (TM)

practica 0 - 1 an experienta

As Internship Prototype for our Sample Shop from PSS, your responsibilities will be to:* Place and track material orders in SAP;
* Maintain material database;
* Material preparation and setup for prototype production;
* Assist in prototyping activities related to electric[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Mentenanta FF PSS - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Production Test Engineer_Sibiu_Plant_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Does working with the latest technology in the automotive industry gets you challenged?

Check out your tasks on a daily b[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Software Development Engineer (Embedded Systems-EBS)_R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Develop software for embedded systems, especially for microcontrollers and electronic control units
* Analyze and unders[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
R&D Software Senior Engineer_VNI CE SW

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Specify, develop, test and deploy a Story, Feature, Enabler or Component or Sub-System;
* Conduct research, design, prot[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Layout Engineer - Sibiu_R&D_VED_EBS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* We think that: a car engine is made of hundreds of pieces, and it cannot work without a missing part. We encourage you to be[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
R&D_Project Safety & Security Manager_Sibiu_VED_ESS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* A Project Safety & Security Manager has a key role in our department. If you join us your responsibilities will be:
[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
System Engineer (ESS)_ Sibiu_ R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Develop system pneumatic layout for application projects, and supports required analysis related to system behavior.
* R[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
R&D Simulation Engineer (Hydraulics) _Sibiu _R&D VED EBS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below

Interested in working with MATLAB /Simulink ? Check out your daily tasks:* Build/ update/use simulation models for hyd[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Hardware Development Engineer(ReDTC)_Sibiu_R&D_VNI CE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Design of analog and digital hardware according to customer and internal specification including requirement engineering, c[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
R&D Software Project Leader_Sibiu_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Management of all level 3 software requirements documents of one project;
* Managing of the complete SW requirements set[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
R&D System Engineer (Wireless technology)_Sibiu_VNI

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Develop and release wireless part of parametric (PTT) & life-time testers (LTT) for new generation products ("connected [..]

Continental Sibiu
27.11.2021
R&D Test Engineer (EMC Validation_QL)_Sibiu

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Serves as interface between the customer (BUs) and the Qualification Laboratory- EMC labs and is involved in support beyond [..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Internship Team Assistant - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Advanced Purchasing Engineer for Vehicle Dynamics (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role.

The Advanced Purchasing Engineer will be:

- Purchasing representati[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Security and Privacy Tester for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Providing smart security for the smart cars!" If you think this sounds like a suitable mission for you, then read further! As a Security and Privacy(SP) Tester, you will have to organize the activities related to Cybersecurity Testing as part of our products: Instrument cl[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Security and Privacy Manager for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Providing smart security for the smart cars!" If you think this sounds like a suitable mission for you, then read further! As a Security and Privacy Manager, you will have to organize the activities related to Cybersecurity development as part of our products: Instrument c[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Security and Privacy Architect for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Providing smart security for the smart cars!" If you think this sounds like a suitable mission for you, then read further! As a Security and Privacy Architect, you will be responsible for defining the mechanisms and architecture that will help to ensure security of the pro[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Agile Solution Train Engineer - He[a]t CT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the central organization driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SW Architecture Method Expert - He[a]t CT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the central organization driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Test Development Engineer Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Controlling Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Project Management Coach for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Project Management (PM) coach is able to define the structure and process organization of complex customer projects and leads the project team members in the appropriate direction. In this activity, he/she is fully responsible to the segment and ultimately to the extern[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Assistant for AMS Advanced Driver Assistance Systems (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be our Team Assistant? These should spark your interest: *Organize meetings, workshops, business partner visits, trainings, team buildings and other events to ensure the smooth running of the events from administrative point of view; * Interface with collaborators and suppliers, of[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Logistics Operations Manager for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Participation in projects of Supply Chain Management (SCM);
* Support of production plants during the project phase;
* Allocation management in case of material shortage;
* Assessment and clarification of the logistical problems;
* Decision of suppli[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
DevOps Internship for Telematics - VNI CVS (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a word-wide leading location for commercial vehicles software development. We are developing a wide product portfolio for which we are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and g[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Team Assistant IE - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Technical Customer Manager for VNI CVS (TTM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you have strong communication skills? Are you a solution oriented person with a technical background in automotive? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Technical Customer Manager? These should spark your interest :* providing technical support fo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Plant Production Test Development Engineer_Sibiu_Plant_ADAS_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* develop applications for test equipments in production in order to respect R&D requirements
* making tests (HW) and debuggi[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Support for Engineering Team - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Test Technician for Sample Production - VNI HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Sample Production's role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As a Test Technician in Sample Production you are responsible for:

Continental Timisoara
27.11.2021
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SAP FI Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a SAP FI expert with experience in implementing SAP related projects you will be assigned to challenging projects supporting our business colleagues achieving their goals. You will work closely to the business and must demonstrate very good business process knowhow, SAP customizing and profess[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
eXplore Tires Manufacturing Trainee - Tires Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

Profound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical); Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad;[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
eXplore Tires Engineering Trainee - Tire Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

Profound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical); Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Developer cloud for IoT Edge Platform He[a]t CT PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the organization, as Developer you are responsible for the following topics:

- Define, develop and roll out new software solutions in the context of pre-development activities for Cloud applications (e.g., microservices architecture for automotive);

- Contr[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Optical & Metrology - VNI HMI (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for a passionate and ambitious student to join our Optical & Metrology team in Business Unit Human Machine Interface (HMI). As student you'll have to learn by offering support to our optical experts in next tasks:* Perform the photome[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Reliability Technician - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc. Our job is to make sure the tests are performed according to i[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Line Leader FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The busine[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Assistant - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Medior buyer NPM HUB Purchasing Romania (TM) - Sourcing Center

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our team, located in Timisoara. You will have the opportunity to work in strong cooperation with all Continental locations in Romania and with Corporate Global Clusters/Categories[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Buyer with Hungarian for NPM Purchasing TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, an[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Student for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Support for Non Production Material Purchasing Department in different projects;

- Responsible for Purchase Orders tracking;

- Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;

- Support for Vendor Master Data mai[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Operations Project Manager for Industrial Engineering HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you enjoy working in Automotive? Do you feel confident in cross function, multi cultural and international working environments where networking is the key to success? Do you want to be part of the team which is coordination & guiding the local teams in the region in[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Buyer with German - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Create Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;
* Maintain Prices in SAP;
* Track Order Confirmations an[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship - Technical Risk Assessment Moderator for ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a Internship Technical Risk Assessment Moderator you will be responsible to:* Create and maintain the Design FMEA/System FMEA or technical analysis (eg. FTA, FMEDA, DRBFM, DFA) in project;
* Create and synchronize the FMEA time schedule within project ma[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Recruiter for R&D (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Release Train Engineer VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for a train chief engineer to drive our Agile Release Train...

...Oh wait!..

That's not right! Let's see here:

We are looking for a Release Train Engineer to drive our Agile Release Train sounds better She/he has to:* Facilit[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Responsibilities:* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;
* Maintain Prices in SAP;<[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship System Testing - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by in[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Electrical Engineer for Access Products - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for an electrical design engineer to join our team in Access systems in Timisoara. Smart car access is a very complex and interesting field consisting of products that include RF/LF wireless systems, Bluetooth, Wireless Power Charging, NFC and other new techn[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Project Manager for CES - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competenc[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Administrative Support - CES - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Looking for an internship in the administrative field? Would you like to put your knowledge into practice in a dynamic, multicultural environment? As a student in our team, you will: Involved in organizing team events & meetings; Schedule technical tests and interviews;[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Technical Compliance Management System Manager QM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The position is within Total Quality Management - Continental Management System Organization. This role is manager for the technical Compliance Management System (tCMS) with focus on the Continental Group Level. It is responsible to drive the technical Compliance Management[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Series Product Change Management - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We're looking for a series product change manager, with experience in lead and manage required changes in products in series production within best possible time frame, minimum implementation cost with highest quality and customer satisfaction. Provide solutions, prioritize[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Project Specialist GBS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Through this role we want to contribute to the quality and automation of our processes, preparing for the S4Hana rollout. We would like to have the development of the Quality mindset of employees through quality checks performance, by ensuring monitoring and continuous upda[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Quality Manager in Project - PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
HR Business Partner for R&D (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

The HR Business Partner is the central point of contact for all HR topics within his/her area of responsibility for managers and employees.

Responsibilities:* Enables both the short-term and long-term strategy of the local business clients in line with corporate policies relat[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Experienced SW Test Engineer for Embedded Systems in ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) develop innovative products based on different technologies like CAMERA, RADAR or LIDAR. Our top products are Lane Departure Warning by detection of lane positioning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control for automatic b[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Data & Power BI Specialist VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for a personality passionate in data analytics and business intelligence to create transparency for decision taking. Tasks include:* Create Business Intelligence dashboards, data visualizations and presentations that provide clear insights and pr[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Software Development VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the bod[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
HR Employer Branding Coordinator (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
IT Expert on Infrastructure & Technologies - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Do you want to be a IT Expert on Infrastructure & Technologies? As Automotive "IT Infrastructure Expert in Technologies, acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibility to develop and implement own ideas, work on innovative proje[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Product Engineer for SW Configuration Management in VNI PMT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be part of our SW Configuration Management team? These should spark your interest : As a Product Engineer for SW Configuration Ma[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable with Hungarian - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Project Specialist GBS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Through this role we want to contribute to the quality and automation of our processes, preparing for the S4Hana rollout. We would like to have the development of the Quality mindset of employees through quality checks performance, by ensuring monitoring and continuous updat[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Product Integrator for Interior Display Products VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction between driver and vehicle. Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs. With our b[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Resource Strategy Manager VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for someone to drive and enhance resource planning and balancing within Research & Development (R&D). Tasks include:* Conceptual enhancement of the R&D resource planning process and approach in for classic and agile projects and with [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior IT Engineer-Client Administration and Digital Workplace

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

As an Senior IT Engineer, you will operate in the following fields:

- Installation, patching and troubleshooting of physical and virtual clients;

- Manage Active Directory OUs;

- LAN infrastructure;

- Operating systems: Windows, Linux;

- Re[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Architect for IT Applications - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The perfect kind of architecture decision is the one which never has to be made (Robert C. Martin). If you are want to affect the architecture of our newest IT platforms, join our IT Team by applying to this role. Do you want to be a Software Architect for IT Applications? [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Robotic Process Automation Developer - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Define and agrees with direct superior the technical content and terms of delivery;
* Responsible to analyze software specifications (Robotic Process Automation - RPA technology) for assigned low to medium complexity modules/components based on the information r[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Design Engineer - Radar - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passionate about mechanical design but also interested in smart cars? Take a look at our Mechanical Engineer role in our Mechanical Engineering Product Line RADAR. Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contr[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Purchasing Allocation Coordinator for ADAS -1 year contract TM

full-time 0 - 1 an experienta

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role. Purchasing Allocation Coordinator is in charge for the material availability of t[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Advanced Purchasing Engineer for Passive Safety & Sensorics TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role.

Position description:* Purchasing Repres[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Engineer for Airbag Control Unit - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

In the projects you will take a combined role of Mechanical Project Manager and Mechanical Designer, managing full mechanical projects including supplier and customer contacts.

Main Responsibilities:* Planning, tracking and reporting of mechanical developm[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Developer (Inertial Sensors) - PSS - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Main responsibility is to develop software products, used in our Inertial Sensors products (INS), according to customer software requirements, using guidelines and methodologies specific to the automotive industry.* Responsible to analyze and/ or create software[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Project Manager (Airbag Sensors - Satellites) - PSS - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

The Project Manager leads and manages a project within the specified time, budget and quality framework to the satisfaction of the customers, ensuring economic success for the company and profitability of the product over lifetime.* Is responsible to define proj[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Engineer (Inertial Sensors) - PSS - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Main responsibility is to design for embedded systems and development (INS - Inertial Sensors) in a predefined time and quality level to fulfill the tasks / work packages in accordance with the customer needs and specifications. Job is also requiring computer schematic simul[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Engineer - PSS - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

You will be a member of Quality Management in Project team in our Passive Safety and Sensorics department, as such as we aim to develop your skills at the same time as you support in several activities running in the department. In principle, you will be integrated in a runn[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Robotic Process Automation Developer - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Define and agrees with direct superior the technical content and terms of delivery;
* Responsible to analyze software specifications (Robotic Process Automation - RPA technology) for assigned low to medium complexity modules/components based on the information r[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship SW Testing-Embedded Electrical Mobility VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

What have you accomplished so far? How are you doing today? What are your plans for the future? Any blockers? Show us how Agile you are... Apply now!

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SAP MM Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for SAP Material Management (MM) Consultant with main responsibility in area of Purchasing and Procurement of production materials. Your main tasks will be:* Analysis and consultation in case of requirements from our internal customers (Purchasin[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SAP consultant - Sales & Distribution (SD) - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Change has never been this fast. And it will never move this slow again" (Bill McDermott). If this sounds interesting to you, join our SAP Sales & Distribution team by applying to this role. As a SAP Sales & Distribution consultant with experience in implementing S[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Buyer with Russian - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Responsibilities:

- Perform purchasing services for ContiTech production facilities located in Slovakia;

- Place and update purchase orders;

- Maintain data in SAP;

- Schedule shipments and calculate quantities to be shipped with freight forwarde[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
MNO Homologation Engineer for Wireless Products VNI CE TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our newly MNO Homologation Engineer role in our CORE Engineering HW group in Timisoara.

Do you want to be a MNO Homologation Engineer?

Thes[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior IT Consultant - License Manager (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Senior IT Consultant - License Manager? These will be your main responsibilities:

- Implementation of operational, tool-based IT licensing management;

- Support for internal and external licensing audits;

- IT asset management and repor[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Product Engineer "Requirement Management" (m/f/d) - VNI PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for a Product Engineer "Requirement Management" in our Requirement Management team.

"Do you want to be a Product Engineer "Requirement Management" (m/f/d)? These should spark your in[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Technical Cleanliness Manager for HMI (TM)

full-time Manager

The position holder is responsible for Technical Cleanliness (TC) Management of the entire Business Unit including R&D, PUR, Operations and its interfaces. As such she/he represents the BU towards Automotive and targets to be Senior Expert for technical cleanlines[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Application specialist for PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Administration Support (Airbag Control Unit projects) PSS TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Your main responsibilities will include:* Perform tasks as maintenance user in data management tools like SAP or Wise, e.g.: create new product structure with part numbers and their documents set;
* Document and manage the Engineering Change Notifications [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Supply Chain Allocations Data Specialist - BU ADAS CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Supporting the BU Allocation Manager and Plants to reach optimal customer allocation;
* Collaboration with Sales & plants to support customer strategy;
* BU SCM window person for central tools and reports (FACTS);
* Communication and training of allo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Customer Project Manager for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Customer Project Manager (CPM) is the overall owner and leader of the project responsible for the overall planning, execution and delivery. He/she is responsible to ensure successful project completion according to project targets, within the agreed time schedule, accor[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
IT Administrator Linux Servers and Database - 1 year - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a System global IT Administrator Linux Servers and Database? These should spark your interest: In your new position, you will be part of a global Automotive IT Organization providing IT Services to Automotive Divisions worldwide. As member of the Solution [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Business Managed Application Technical Consultant - 1 y - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Business Managed Application (BMA) Technical Consultant? These should spark your interest: In your new position, you will be part of a global Automotive IT Organization providing IT Services to Automotive Divisions worldwide. As member of the Solution Ce[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Coordinator for Incidents & Changes Management - 1 year - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Coordinator for Incidents and changes management on Infrastructure & Technologies? As Automotive "IT Infrastructure - Coordinator for Incidents and Changes Management " you will be the main interface for our BMC tool regarding MIS Service and members[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
IT Administrator for Storage & Virtualization - 1 year - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a System global IT Administrator for storage and virtualization ? These should spark your interest :* Administering and operating Systems: Storage (Netapp), Virtualization (Vmware 3 vcenters), Central Management (CISCO UCS management), monitor[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SAP FI Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a SAP FI expert with experience in implementing SAP related projects you will be assigned to challenging projects supporting our business colleagues achieving their goals. You will work closely to the business and must demonstrate very good business process knowhow, SAP [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Customer Project Manager for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Customer Project Manager (CPM) is the overall owner and leader of the project responsible for the overall planning, execution and delivery. He/she is responsible to ensure successful project completion according to project targets, within the agreed time schedule, accor[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Robotic Process Automation Developer - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
BU Controller for IT and Facility departments - Finance TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

You will be responsible for IT Regional, IT Local and Facility controlling regarding the following activities:* Prepare and verify monthly Profit and Loss Statement on Cost Center Level;
* Ensure monthly tracking of Investment and Headcount Vs. Budget/Forec[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Technician - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Technician Portfolio:* Electronic Control Units: Connectivity applications, Telematic Units, Clusters, Displays, Head-up Displays, Multimedia Applications, Haptic Contr[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Design Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Highly skilled in Mechanical Design? You should see our proposition for you. We are looking for a Mechanical Design Engineer in our Continental Engineering Services team. Do you want to be a Mechanical Design Engineer? These should spark your interest:* Designi[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
BU Solution Owner and Variant Management - PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

As BU Solution Owner you are responsible for a complete and consistent package (solution) of processes, methods and related tools in the fields of BU Solution Owner Configuration and Variant Management on business unit level. This includes its definition, adaptation, [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;
* Maintain Prices in SAP;
* Provide Support to[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior IT Consultant - License Manager (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Senior IT Consultant - License Manager? These will be your main responsibilities:

- Implementation of operational, tool-based IT licensing management;

- Support for internal and external licensing audits;

- IT asset management and repor[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician lansare proiecte - Fabrica de Electronice Timisoara

full-time 0 - 1 an experienta

Continental dezvolta tehnologii si servicii de pionierat pentru mobilitatea durabila si conectata a persoanelor si a bunurilor acestora. Fondata tn 1871, compania de tehnologie ofera solutii sigure, eficiente, inteligente si la preturi accesibile pentru vehicule, masini, trafic si transport. Tn 2[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Customer Management Support - Finance - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

You will be a part of the Customer support department of Continental Automotive Romania SRL. You will be responsible, for several customers of one of our Divisions, for the following activities:* Manage the open receivables for external customers, contact the c[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader - Airbag System Test Engineer - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Your main responsibilities as Team Leader will be to:

- Plan and monitor the execution of all activities/ tasks in order to meet due dates according to clients' requirements.

- Assign tasks to team members, according to their internal function, competences and[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Capacity Management Responsible for PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Learning Designer Support - HR Global (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Within your role as a Learning Designer support in the Global Learning and Training Services your main tasks will be to:* Conceptually consult the internal customers on how to translate their learning objectives into effective learning items (focus on document [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Solution Owner - IT EA (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Descripton:

The position will be part of a global team of IT professionals focused on support of global applications utilizing agile implementation methodologies. This position will work closely with functional leaders, organizational units, and subject matter experts to identify and de[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Solution Owner - IT EA (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The position will be part of a global team of IT professionals focused on support of global applications utilizing agile implementation methodologies. This position will work closely with functional leaders, organizational units, and subject matter experts to identify and d[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
RPA Developer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Design, develop, and test automation workflows. * Deploy RPA components including bots, robots, development tools, code repositories and logging tools. * Support the launch and implementation of RPA solutions. * Create process and end-user documentation. * Assure the quality of the automation ([..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Electronics Technician - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

A special competence within Continental Engineering Services is the ModelShop, a high-tech, well equipped department for the production of prototypes, samples, design patterns, and small series. For the most creative and flexible craftsmen and inventors of the ModelShop the[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality in Production - 2 year contract - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Delevoper Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader for Customer Logistic FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Layout and PFMEA activities - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Engineer for Molding Technology - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
MES Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
New Product Launch Manager FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Engineer SMT - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for New Product Launch Management-Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the ve[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Financial Analyst for Plant Controlling - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for HR Business Partner - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
CSC Sales Channel Controller CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As Sales Channel Controller you will be part of multinational team of Sales controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:* Coordinating segments[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Supply Chain Analyst Systems & Processes CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Development & introduction of new processes & tools for SCM according state of the art in the global environment;
* Conception, coordination, introduction, and optimization of SCM processes and systems worldwide with the target of standardization, improv[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Material Controller BU PSS - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job desciprion:

Your main tasks as a Material Controller @ BU PSS within Controlling Service Center Timisoara will be the following:* Interface to divisional Purchasing Controlling and Central Purchasing;
* Monthly reporting and explanation on Purchase price variation (PPV)[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Warranty Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
ESH Responsible - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Analiza FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Calitate FF HMI - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader Logistics for New Projects-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Automation engineer for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- PLC programming; - Support and update of Production Equipment; - Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification; - Participate at installation of the new equipment; - Hardware production, equipment testing according to defined requirem[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Data Management Specialist for Connected Car Networking (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Data Management Specialist role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a Data Management Specialist? These should spark y[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Line Leader FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
JIRA Software tooling engineer for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a software tooling engineer? These should spark your interest :

As a part of our team, you will develop new solutions or enhance existing ones that support product development. Our tools work together in a consistent toolchain, exchange data and assure traceability between[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
eXplore Tires Manufacturing Trainee - Tires Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

Profound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical); Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
27.11.2021
eXplore Tires Engineering Trainee - Tire Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

Profound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical); Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
27.11.2021
Manufacturing Controlling Trainee - Tires Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

University degree in business administration with majors in controlling, finance, accounting, corporate management or similar qualification Profound theoretical background in controlling/finance area[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
27.11.2021
Utility Operation Engineer - Tires Business Area

full-time 1 - 5 ani experienta

Minimum 3 years experience Technical experience[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Submit your CV at Continental - Angajatori de TOP Business

full-time Student/Absolvent

If you want to be part of the Continental team, apply now to this job-ad![..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
27.11.2021
Electrician - Divizia Anvelope

full-time 0 - 1 an experienta* Verifica sistematic utilajele in vederea constatarii anomaliilor in functionare din punct de vedere electric;
* Participa efectiv la realizarea si testarea de noi echipamente si dispozitive ce sunt construite prin autodotare in vederea cresterii calitatii si/sau cantitatii productiei;[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician mecanic - Divizia Anvelope

full-time 0 - 1 an experienta

Studii medii de specialitate / curs de calificare in domeniul mecanicii; Experien?a n mentenan?a echipamentelor; Cuno?tin?e de mecanica la nivel mediu; Cunostinte de pneumatica si hidraulica la n[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Operator productie - Divizia Anvelope

full-time 0 - 1 an experienta

Minim 8 clase; Disponibilitate de a lucra n 3 schimburi; Disponibilitate de a lucra n picioare; Aten?ie la detalii; Experien?a in productie reprezint? un avantaj.[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable with Hungarian - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Responsibilities:

- Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;

- Place and Update Purchase Orders;

- Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;

- Maintain Prices in SAP;<[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Buyer with German - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;

- Create Purchase Orders;

- Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;

- Maintain Prices in SAP;

- Track Order Confirmations [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Business Specialist, SAP MM / Procurement

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a new employee in our Systems&Standards Operations team to provide cross business unit support and consulting for SAP MM Purchasing Module, working as Business Specialist for procurement processes and related projects.

Main tasks (Job description and definition [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader for Development Quality Team for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

If you are a leader and like to help a team to develop and to achieve the established objectives with regard to Quality of the developed products, then we have a proposition for you! Take a look at our Team Leader for Development Quality team role in our Human Machine Inter[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Project Manager - Product Line Radar - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our ADAS engineering team in Timisoara, we are looking for a Software Project Manager.

The role of the SW Project Manager is to lead and manage the software project team in order to implement a concept/solution, following the customer requirements. The SW Project [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Architect - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our ADAS engineering team in Timisoara, we are looking for a Software Architect.

The Software Architect shall define concepts and describe Software Architecture in a project or a platform project based on the specific requirements.

As a Software Architect yo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Requirements Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our ADAS engineering team in Timisoara, we are looking for a Software Requirements Manager.

The role of the Requirements Manager is to structure, coordinate and perform the requirements management activities in one project.

The Requirements Manager supports [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Integrator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our ADAS engineering team in Timisoara, we are looking for a Software Integrator. The SW Integrator represents all Software and Sensorics aspects, integrates the software components into a complete software which is consistent with the architectural design and ensures t[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable with Hungarian - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Responsibilities:

- Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;

- Place and Update Purchase Orders;

- Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;

- Maintain Prices in SAP;<[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;

- Create Purchase Orders;

- Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;

- Maintain Prices in SAP;

- Track Order Confirmations [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Architect for TPMS SW - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Who we are? The ones who put "feeling" into the car tires. What we do? We develop software for Tire Pressure Monitoring systems for customers all over the world. We work closely with system requirements engineers, hardware engineers and project teams to deliver a high-quality Tire Pressure Monito[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
System Test Internship for VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta* Responsible for creating test specification for functionalities of low to medium complexity;
* Responsible for performing tests and ensuring traceability according to the given requirements;
* Collaborates with the project team in order to complete her/his job efficiently;
* R[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Plant Production Test Engineer_FF CM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Profile

Here`s how a day of work might look like:* He/ she is responsible of the production test steps he/she is designated by the team leader, such as: Vision Systems, Leakage Tests, Electrical Test Systems and Analyze stations
* He/ she is responsible to debug / main[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Test Technology Engineer for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Develops and implement advanced testing concepts and technologies (SW, electronics, machine vision and optics) for Operations area in a global perspective;
* Designs concepts and selects most suitable methods for the integration of measuring systems into product[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Test Engineering Internship for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As Test Engineering Intern you will work closely together with the Operations Manufacturing Test Engineering team and collaborate with different regional Industrial Engineering colleagues on topics like:* Developing, building and commissioning new test solution[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Internship for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Learn/Contributes to design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of the specified products according to defined guidelines;
* Learn/Contributes to design validation through various techniques (e.g. mathema[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Mobile Innovation Internship - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We're looking for creative, inventive and passionate students with good experience in various software technologies, who want the result of their work to stand out from the crowd and also want the comfort and empowerment offered by a company like Continental. You will work [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the ve[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Customer Logistic Specialist for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Improvement Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Improvement Engineer Warehouse - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced d[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Warranty Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable with Hungarian - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Responsibilities:

- Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;

- Place and Update Purchase Orders;

- Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;

- Maintain Prices in SAP;

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Designer for Head-up Display - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines;
* Responsible to validate design through various techniques (e.g [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Product Owner Embedded Application Project VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to influence development of the cars that you and your friends will might own in the future? You can do that by joining our team, and taking the lead for the product that handles latest features for drivers and passengers like Security, Lights, Sensors & Motors Controls etc. We ar[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Supply Chain Allocations Data Specialist - BU ADAS CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Supporting the BU Allocation Manager and Plants to reach optimal customer allocation;
* Collaboration with Sales & plants to support customer strategy;
* BU SCM window person for central tools and reports (FACTS);
* Communication and training of allo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Mentenanta FF PSS - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Supply Chain Analyst Systems & Processes CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Development & introduction of new processes & tools for SCM according state of the art in the global environment;
* Conception, coordination, introduction, and optimization of SCM processes and systems worldwide with the target of standardization, improv[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Functional Safety Manager Core Team Member in VNI CCN - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Interested and passionate about safety topics in automotive? Then your place is with us! Future mobility requires connected cars ensuring a safe and smooth flow of information. In the central team for functional safety of our products of the business unit Connected Car Networking you will support[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Quality Engineer VNI CCN - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Join our team as software quality assurance engineer! The Software quality Engineer is part of the Quality Group, independent from Research and Development group. The main responsibilities are to define, plan and track the quality activities at project level, in accordance with customer and inter[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced d[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Production Technology Engineer FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Packaging Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Customer Logistic Specialist for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Improvement Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Analiza FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Plant Production Test Development Engineer_Sibiu_FF CCN

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Activities which combine analytical and design knowledge with software and hardware technology, in the sense of designing, t[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Special Process Engineer for FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Give input to the Manufacturing Concept for quote based on experience in production, lean principles, and robust processes; - Implementation of the equipment and processes necessary for the product; - Reports the project progress, participate in definition of corrective measures if deviating fo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for SMT Engineering Team FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Engineer - Product Data Logistics Developer -VNI- HMI

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

SW application is one of the most important component in every HMI (Human Machine Interface) product (instrument cluster, head-up display, display solutions, interior camera) and together with a certain set of predefined data give unic identity to every single product prod[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the ve[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship CBS - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Validation Engineer_Sibiu_R&D_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Will write requirements, specifications according to ADAS process, design test cases for requirements on different technologies;
Continental Sibiu
27.11.2021
Homologation Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In your role as Homologation Engineer you are responsible for the worldwide certification of BU ADAS radar sensors and ensuring compliance to legal regulations.

Responsibilities:* Project management of worldwide radar homologation for ADAS sensors includi[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship System Test - EMC - QL TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behaviour of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Accounts Receivable Controlling BU PSS - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Your main tasks as Accounts Receivable Controller @ BU PSS within Controlling Service Center Timisoara will be the following:* Monthly reporting and explanation on Overdue Accounts Receivables with detail explanations towards Business Unit Central & Segment[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Global HR Systems Operations Consultant (SuccessFactors) - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization.

Job description:* Provide outstanding support[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Software Project Quality Engineer - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video, radar and infrared sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Scrum Master - SW bootloader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Engineer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Concept definition using latest technologies;
* Designing hardware architecture to meet the customer requirements;
* Providing solutions together with our suppliers to fulfill customer demands;
* Designing, calculating and simulating hardware schematics;[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Experienced System Test Engineer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

As System Test Engineer you'll be involved in:* Analyze the project requirements and develop needed tests;
* development of automated test systems according to the specifications;
* implementing new test technologies, contributes in test concepts;
* developing of test spe[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Innovative Software Developer with Linux - heat CT - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the new unit driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to be a central technology creation,[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Cybersecurity Analyst/Specialist CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is a subsidiary of Continental AG. With more than 1,500 engineers and specialists, we design and manufacture complex high technology mechatronic products and systems for small series and niche applications at 15 locations around the world. Depending on our c[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Access Systems Software Developer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We handle the invisible What we do?* We develop software for Passive Access Start and Entry system for customers all over the world;
* We work closely with system & software requirements engineers, software architects and project teams to deliver a high-quality PASE functiona[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Automotive Embedded Software Developer SWP - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Software architecture in automotive products is more and more complex, and more connected to the outside infrastructure. As a member of a Scrum team working on the software using the C embedded, you will participate to the development of SW Platform features and SW integration.

Responsabili[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SWD - Smart Access(NFC, Bluetooth, UWB) - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The role: Software Developer If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of mobility to[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Frontdesk Engineer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables vehicle diagnosis wit[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Embedded Test SW developer for VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of the team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! Main challenge: crafting test software that enables hardware testing and manipulation of a wide range of peripherals (GPIO, Communication, stepper motors, illuminatio[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Security & Privacy Tester VNI CE TSR Systems

full-time 0 - 1 an experienta

Who we are?

Young and passioned system engineers and system testers team, working with the latest wireless technologies (UWB, BLE and NFC), to create the most secure access and start systems on vehicles.

What we do?

We analyze and identify the weak points in vehicle functions wi[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Security & Privacy Analyst - VNI CE TSR Systems

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to stop any hacking attempt of a personal car? Let's do it together! We have one job opportunity for you as a Cyber Security Analyst. We are looking for: The 1st Security Analyst from VNI CE TSR. You will have thrilling opportunities, including the chance:* To boost your [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Integrator - Autosar - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Integration and configuration of Autosar automotive embedded C projects (AUTOSAR BSW Modules and RTE);
* Build and maintain a project development environments;
* Responsible for delivering a working and tested BSW product on project HW sample;
* Develop/[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Requirement Engineering - Smart Access - VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Responsibilities:* Creation of software requirements from assigned areas of the customer;
* Derive requirements for interfaces between software components from system and software architecture;
* Ensure traceability between system- and software requirements;
* Tracking re[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship System Testing - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Vehicle Network and Information - Central Engineering business area has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key & keyless access systems, tire pressure monitoring syst[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Engineer for Software - VNI CCN TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Software Quality Engineer your responsibilities will be to:* Establish the SW Quality strategy for allocated projects;
* Check the process conformance and quality allocated projects;
* Participate in project milestone reviews;
* Collaborate with project management te[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SW Developer Vehicle Access Systems - VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of mobility together. Our products are part[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES TSR

part-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Signal & Power Integrity Specialist .

What you'll do: You will use highly performant simulation environment to perform:* Multilayer / HDI PCB Stack-up simulation;
* Pre Layout a[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Optical engineer for HUDs - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Optical Engineer for HUDs . Portfolio: Electronic Control Units:* Connectivity applications;
* Telematic Units;
* Clusters;
* Displays;
* Head-up Displays;
* Multimedia Application[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Technical PL for Vehicle Networking & Info - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Technical Project Leader for VNI TSR? These should spark your interest.

You will:* Manage a multi-discipline project (Software, Hardware, Mechanical Design and Testing) for telematic (connectivity) unit for premium OEMs from technical point of view, having t[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
System Architect for Digital Key systems - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

What we do? We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies (Bluetooth Low Energy, Ultra Wide Band, Near Field Communication, Digital Key) for precise localization and secure authentication, to perf[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
System Engineer for Digital Key systems - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

What we do?

We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies (Bluetooth Low Energy, Ultra Wide Band, Near Field Communication, Digital Key) for precise localization and secure authentication, t[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Homologation Engineer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an Homologation Engineer to join our Core Engineering HW group in Timisoara. In automotive, wireless communication represents a big challenge, involving technologies like UHF, Bluetooth, Wireless Power Charging and Ultra-Wide Bandwidth, integrated in a variety of products.

<[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Architect for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Developer for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Project Leader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader. Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Solution Train Architect - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We need you to rise, analyze and construct the Software Architecture of the Project. Your name forever will be Solution Train Architect.

Responsibilities:* Defines a architecture covering multiple Agile Teams incrementally and allocate responsibilities to subsystems;
* Prov[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for HW Simulation & Validation Team - VNI CE TSR

practica 0 - 1 an experienta

We're looking for creative, inventive, and passionate students. As a member in a multidisciplinary team, the person in this position will assist in virtual prototyping activities related to electrical and thermal behavior of our products.

Responsibilities:* Understand the requi[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Configuration Manager for CES I SW - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Being first is always among your objectives? Be our first Configuration Manager in Timisoara.

Responsibilities:* set up, configures and maintains the Version Management environment;
* constructive contribution in the Change Management strategy;
* set up and maintenance [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Product Owner Change Management - he[a]t PMT ELC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the new unit driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to be a central technology creation,[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software / Algo Developer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Cellular V2X (Vehicle to Everything) communication has strong potential to become a key enabler for automated driving and intelligent mobility. C-V2X allows to communicate via the LTE network using the 3GPP Release 14, and in future, the 5G mobile network. Cellular V2X is also designed to directl[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Almost graduate - students opportunity - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The end of the school year is almost here? Make sure that you will have the job that you wished for! We offer opportunities for specialist work experience during your last months as a student. In addition to practical knowledge and skills, work experience provides valuable insights into the kind [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Software Development Engineering CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Responsibilities:* working with automotive technologies of the future premium cars;
* support the development of software products, according to customer SW requirements;
* create module tests;
* update documentation;
* cooperating with an international development te[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Business Partner SW - VNI CE PMT - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Business Partner "Software" in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), you are responsible for the demand management in area of SW process, methods, and tools. Together with your partners from the SW discipline and VNI PMT solutions teams, you are driving for[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior C++ Software Engineer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We consider that Infotainment system is one of the parts that will make a huge difference in your driver experience. OUR IIP team is searching for a passionate Senior C++ Software Engineer to join us.

YOU will bring your value to the product by:* Creating high quality code in C[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior C Engineer (Audio Telematics System) - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We consider that Infotainment system is one of the parts that will make a huge difference in your driver experience. OUR IIP team is searching for a passionate Senior C++ Software Engineer to join us.

YOU will bring your value to the product by:* Creating high quality code in C[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Test - Smart Access - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of mobility together.

A day in the life:


[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Technical Project Leader_Sibiu_R&D_VNI CE_ReDTC

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Manages a discipline/project team in order to modify or implement a concept/solution meeting the customer's expectations, requireme[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Software Associate Engineer_Sibiu_R&D_VNI CE SW

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Apply until data: Check out your future responsibilities below* Propose and refine user stories and acceptance criteria in close co-operation with the Product Owner;
* Creat[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Hardware Development Engineer_Sibiu_R&D_VNI CE ReDTC

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Design of analog and digital hardware according to customer and internal specification including requirement engineering, ci[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Software Developer - Product Line Camera&Ultrasonic - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

ADAS - Advanced Driver Assistance Systems - department develops products and systems based on intelligent sensors (Camera, Radar & Lidar) that are able to detect and collect details from the surrounding traffic of the vehicles which are then analyzed and translated into[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Product Test Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In HMI (Human Machine Interface) we take care that the drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Test Tool Developer for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Looking for DevOps Developers for the area of Test Solutions and Services. Test Solutions are an indispensable component of a development Cycle. Developing a product with ought having a tool to test it wit, is like building a house with ought using a measuring tape. Develop[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Quality for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will:* provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities;
* perform audits and m[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Developer for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Who we are and what we do?* We create products and experiences. Our product portfolio consists of cluster instruments, head-up displays, central displays and multimedia units;
* As we like to say, software is the soul of our products. This helps us to creat[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Launch Program Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Launch Program Manager (LPM) serves NPL projects to secure that NPL team is, fully functional, productive, part of global read across and focused in early launch phase. Due to the experience and background (s)he is able to coach, guide and even backup NPL M?s at project[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Engineer - Product Data Logistics Developer -VNI- HMI

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

SW application is one of the most important component in every HMI (Human Machine Interface) product (instrument cluster, head-up display, display solutions, interior camera) and together with a certain set of predefined data give unic identity to every single product produ[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Quality Page - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews, supp[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Test Development Engineer Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Process Engineer in Sample Production - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Process Engineer in Sample Production? These should spark your interest: Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts.

<[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Technical Project Leader for Instrument Clusters - VNI HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Biggest Product Development Center in business unit Human Machine Interface (HMI) by number of engineers;
* International team, with world wide lead in Timisoara;
* Wide product range with different display sizes (from 4" low resolution to 12.3" Full HD);
* Latest technologies[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Controlling Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Paid_Internship for engineering students_(Software)_Plant_IE

practica 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Apply until data:

Check out your future responsibilities below* Generating documents and report according to the defined development processes;
* Support in creating [..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Communication Manager Community Management - QM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

You will be part of an international team and you will work closely together with different colleagues from various departments. The position is within Total Quality Management - Continental Management System Organization. Position holder actively promotes and supports the [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader of Total Quality Management Team - QM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The position is within Total Quality Management - Continental Management System Organization. Total Quality Management (TQM) combines the overall responsibility for Quality, Lean as well as Environmental and Climate Protection within Continental AG. TQM steers the Quality S[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Process Coating Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Industrialization of new coating production concepts

- Feasibility validation of design and production concepts

- Detection of improvement fields inside production to improve quality and output

- Planning of execution of production trials for new production technologies

[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Process Molding Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Set-up molding equipment - Ability to select correct tools and materials, perform mechanical set-up according to company standards and equipment specifications, tests and validates set-up before going to full production.

* Operate molding equipment - Ability to operate injection molding e[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Engineer for new projects

full-time 1 - 5 ani experienta

Quality responsible for new projects and internal process auditor.
Responsible for new projects from quality site (documentation, control plan, part of PFMEA team).
Perform internal process audits after VDA6.3 standard,
Participate in internal system audits according to IATF stand[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Line Leader FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The busine[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Integration & Verification Engineer - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to develop the next sensor generation for assisted and autonomous driving with us? Do you want to be part of the development team, working in a highly professional technology environment and being part of our vision towards autonomous driving? As Integration &am[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different c[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable Support - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different c[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Einkaufsanalyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental grundete ein Global Business Service Center in Timisoara. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europe. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden i[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Kreditorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unsere[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Debitorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unsere[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable with German - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Local IT - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Identifying hardware and software solutions for company standards

- Troubleshooting technical issues.

- Diagnosing and repairing faults. Installing and configuring new IT hardware (laptops and desktops)

- Solving hardware HPSM tickets.

- Providing [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Recruiting Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Line Leader FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Analiza FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader - Airbag System Test Engineer - PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Your main responsibilities as Team Leader will be to:* Plan and monitor the execution of all activities/ tasks in order to meet due dates according to clients' requirements.
* Assign tasks to team members, according to their internal function, competences and capabilities, with t[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Algo Engineer_Sibiu_R&D_ADAS (3 positions)

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Responsible for development and validation of algorithms applied to radar/lidar sensors together with a team of worldwide experts i[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
(Re) DTC Agent for VNI HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Re-Design To Cost Agent? These responsibilities should spark your interest:* Drive generation and execution of DTC and (Re) DTC ideas in projects;
* Drive cost saving measures on existing designs through: redesign, resourcing, component [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
JIRA Software tooling engineer for VNI CVS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Do you want to be a software tooling engineer? These should spark your interest : As a part of our team, you will develop new solutions or enhance existing ones that support product development. Our tools work together in a consistent toolchain, exchange data and assure traceability between them.[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
System Architect for Telematic System - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* You will define the Overall System Architectures for Continental Telematic Solutions including onboard vehicle devices and backend servers;
* You are thinking holistic and acting interdisciplinary. In this role you will define the overall system components and b[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Developer for Digital Tachograph VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a word-wide leading location for commercial vehicles software development. Tachograph team in Timisoara is part of Continental Tachograph group. With locations in Europe and Asia, we [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SW PM for Instrument Clusters & Body Control Modules-VNI CVS-TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Instrument Cluster communicates with all the other devices inside the vehicle and provides information to the driver, being the main interface with the driver. This is why we are constantly challenged to develop simple to use but complex (as number of functionalities) i[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Model Based Software Developer- TPMS - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Who we are? The ones who put "feeling" into the car tires. What we do? We develop software for Tire Pressure Monitoring systems for customers all over the world. We work closely with system requirements engineers, hardware engineers and project teams to deliver a high-quali[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Software Development - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate internsh[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW develo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Test Engineer for Product Launch - VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Test Engineer for Product Launch, you must ensure that the products developed in our R&D center are transferred towards the Continental production lines, located all over the world. To have a successful transfer, you must create detailed specifications with informa[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Test Engineer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW Test [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Calibration Engineer for Airbag System Development - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We aim to realize concepts, together with the automotive industry, that help maximize protection for occupants, pedestrians, and all other road users. For this reason an open mind for what's new is just as important for us as experience, focused research and development. Th[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Project Functional Safety Manager for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passionate about automotive safety aspects and interested in ensuring safety for intelligent cars? You can now make your passions meet in our Passive Safety and Sensorics business unit. We are part of the Autonomous Mobility and Safety business area and we link driving dyna[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Test Engineer for PSS Algorithms - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passsive Safety Algorithm Test Team is a great team who dreams big, has fun together and shares chal-lenges. But more important, we save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. Our Team tests the algorithms developed for restraint system ac[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Requirement Engineer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team saves lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident . We are developing high complexity software for restraint system activation in case of road events, crash notification, damage estimator, event data recorder, custom[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Sw/Sys Requirement Engineer forDiagnosis andServices-VNI CVS TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Curios? Visit our products web site: https://www.continental-mobility-services.com/en-en/products/vehicle-data-services/ We are developing solutions for Diagnostics and Se[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality Engineer in Project (QMP) for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clu[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Layout PCB Designer for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Do you want to be a Layout PCB Designer? These should spark your interest : For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Commercial Vehicles & Services department. We develop and yields products that make commercial and s[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
C# SW Developer for new project PTI - VNI CVS (TIM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for new colleagues to join our team of software development in the R&D Diagnosis and Services group within Continental Automotive. The project we are building is a next generation Periodical Test Inspection (PTI), used by many certified garages in multipl[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Scrum Master for Diagnosis and Services - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Curious? Visit our products web site: https://www.continental-mobility-services.com/en-en/products/vehicle-data-services/ We are developing solutions for Diagnostics and S[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Algorithm Developer - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Algorithm team is developing algorithms for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident! How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate devel[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
BU Solution (EE, ME and Technical Risk Management) - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As BU Solution Owner you are responsible for a complete and consistent package (solution) of processes, methods and related tools in the fields of BU Solution Owner Configuration and Variant Management on business unit level. This includes its definition, adaptation, deploy[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Requirements Engineer for Telematic Devices - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible to collect and analyze all system and software requirements and document them accordingly;
* Identify and manage all the inputs necessary for collecting the product requirements ;
* Responsible to clarify all product development requirements with[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Requirements Engineer for Telematic System - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible to collect and analyze all requirements and document them accordingly for a complete telematic system including onboard vehicle devices and backend servers ;
* Identify and manage all the inputs necessary for collecting the overall system requirement[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
System Architect for Telematic Devices - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* You will define System Architectures for our Telematic Platforms and Products which will be transferred in our serial products;
* You are thinking holistic and acting interdisciplinary. In this role you will define the system components and behavior including th[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Mentenanta FF PSS - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Target Costing Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Prepare Plant Cost Structure;
* Cost Optimization and Cost Reduction;
* Target costing for strategic cost management;
* Target costing Benchmark, Plant analysis, Component/Tooling expert;
* Prepare transparent and consistent Customer Communication ac[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Material Allocations Specialist (limited contract) CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for the coordination of Business Unit material allocations in the production plants in order to avoid Continental or customer production line-down caused by material shortages;
* Decide about the necessity to change supplier's production planning and[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Digital Design Engineer for Camera, Radar and Lidar sensors

full-time 0 - 1 an experienta

In the Advanced Driver Assistance Systems department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital processing[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Analog Design Engineer for Radar sensors - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the Advanced Driver Assistance Systems department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powe[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
FEA Engineer for Airbag Control Unit - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Perform structural simulations focused on vibration analysis of Airbag Control Unit; provide simulation reports and results interpretation using appropriate tools and techniques. Main Responsibilities:* Perform ANSYS simulations to check the vibration behavior of Airbag Control Unit [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for System Testing - TIS - PSS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Product Integrator for Head up Display - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to n[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Project Functional Safety Manager for HUD - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to n[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Engineer for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Our Human Machine Interface (HMI) business unit makes that drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, cent[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Paid internship for engineering students(IT)_Sibiu_Plant_IT

practica 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Apply until data:

Responsibilities:* Generating documents and reports according to defined development processes;
* Collaborating with other team within Conti locatio[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
IT Consultant for Virtual Event Solutions - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Being central IT contact for all virtual and hybrid event types (e.g. meetings, classroom trainings, workshops, conferences/conventions, townhalls);

- Conceptional consultancy of our customers on technical event execution and the definition of the right tool set up;[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Machine Learning Engineer for Autonomous Driving - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As part of AE - Advanced Engineering team you will be able to contribute to developing concepts for Autonomous Driving Systems, based on state of the art technologies and beyond. Main focus is on applied research in machine learning, aimed at solving problems and tackling r[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Scrum Master for Sensor Fusion Teams - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Our Sensor Fusion teams cover framework development, algorithmics and testing. They are enhancing environmental perception for multi-sensor vehicles currently being developed, paving the way for future fully autonomous driving.

We are looking for a fellow open-minded [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Collect, check and clarify financial data and information from the Business Unit locations;
* Prepare and review monthly consolidated financial results and implement;
* Monthly variance reporting as compared to budget / forecasts;
* Analysis and tracking[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:* Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;
* Devise methods [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
R&D Simulation Engineer (Hydraulics) _Sibiu _R&D VED EBS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below Interested in working with MATLAB /Simulink ? Check out your daily tasks:* Build/ update/use simulation models for hydraulic compone[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Internship - Test Tools Support - QL TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Identifying hardware and software solutions for company standards;

- Troubleshooting technical issues;

- Diagnosing and repairing faults;

- Installing and configuring new IT hardware (laptops and desktops);

- Installing and configuring QL software [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Development Internship - QL TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment.

You will learn how software application is developed, integrated and tested.

As Internship for Software Development you will p[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Design Internship - QL TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Engineering Competence;

We are looking for intelligent hard working students, with strong interests in mechanical engineering to perform the following:

- Learn / Perform GOM measurements for different Mechanical BOM components;

- Learn / Contributes to d[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Test Systems Support - QL TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them.

We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Application Specialist for Engineering Tools - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for a motivated and organized person, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high quality solution for ADAS Engineering Tools activities.

Responsibilities:

- Assuring suppor[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Engineering Tools - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for a motivated and organized student, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high quality solution for ADAS Engineering Tools activities.

In his/her responsibility will be:

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Analysis Engineer- ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the current and future development process of self-driving car, ADAS business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bri[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Mechanical Analysis Engineer- ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the current and future development process of Autonomous Driving, ADAS business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, Advance Driver Automated Systems to what the future will b[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Software Analysis Engineer for ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the current and future development process of self-driving car, ADAS business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bri[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader for Series Analyses - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the current and future development process of self-driving car, ADAS business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bri[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Software Testing - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Autonomous Driving starts with ADAS. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments.

An ADAS is a combination of electric systems [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Sequencing planner

full-time 1 - 5 ani experienta

High school degree Manufacturing Process Knowledge Knowledge of SAP: P20 Knowledge about stock regulation and derives measures accordingly[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SAP MM Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for SAP Material Management (MM) Consultant with main responsibility in area of Purchasing and Procurement of production materials. Your main tasks will be:

- Analysis and consultation in case of requirements from our internal customers (Purchasing or L[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior IT Engineer - Client Administration & Digital Workplace

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As an Senior IT Engineer, you will operate in the following fields:

- Installation, patching and troubleshooting of physical and virtual clients;

- Manage Active Directory OUs;

- LAN infrastructure;

- Operating systems: Windows, Linux;

- Remote[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician de Test - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Junior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different c[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable Support - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different c[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Einkaufsanalyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental grundete ein Global Business Service Center in Timisoara. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europe. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden i[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Kreditorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unsere[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Debitorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unsere[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Economist Accounts Payable with German - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Local IT - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Identifying hardware and software solutions for company standards

- Troubleshooting technical issues.

- Diagnosing and repairing faults. Installing and configuring new IT hardware (laptops and desktops)

- Solving hardware HPSM tickets.

- Providing [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Demand planner - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Translating requirement specifications into procurement requests and orders in order to guarantee timely availability of materials;

- Tracing the ordering and delivery process of suppliers in order if necessary to take corrective measures in good time and be able to[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
HR Recruiting Specialist - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Are you an experienced HR Specialist interested in working in the Automotive field?

Great! We are looking for an exceptional new colleague to join our R&D recruitment team in Timisoara.

Your responsabilities would be:* Establish and maintain relationships with hiri[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Line Leader FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Intern Engineering_Qualification Laboratory_Sibiu_R&D_VED_QL

practica 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Assist and participate in qualification laboratory testing and measurements
* Understand logic of multiple environments testing[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
IT Consultant for Virtual Event Solutions - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Being central IT contact for all virtual and hybrid event types (e.g. meetings, classroom trainings, workshops, conferences/conventions, townhalls);

- Conceptional consultancy of our customers on technical event execution and the definition of the right tool set up;[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
EMC Validation Engineer - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Serves as interface between the customer (BUs) and the Qualification Laboratory- EMC labs and is involved in support beyond customer required EMC DV/PV testing;
* Works with BUs to manage / coordinate engineering pre-DV/PV EMC tests;
* Prepare or check EMC/E[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
R&D Software Development Engineer (Testing)_Sibiu_R&D_VED_EBS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Performing software development for electronic validation activities on the prototypes (embedded systems);
* Writing and implem[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Software Development Engineer (C++)_R&D_ADAS (2 positions)

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* You will implement cross-platform generic PC sw-modules and design PC sw-architecture for open or closed loop simulation of ECU emb[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Software Validation Engineer_Sibiu_R&D_ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Will write requirements, specifications according to ADAS process, design test cases for requirements on different technologies;
Continental Sibiu
27.11.2021
Plant Production Test Development Engineer_Sibiu_Plant_ADAS_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* develop applications for test equipments in production in order to respect R&D requirements
* making tests (HW) and debuggi[..]

Continental Sibiu
27.11.2021
Hardware Engineer for Human Machine Interface - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Our Human Machine Interface (HMI) business unit makes that drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Global HR Operations Consultant SuccessFactors Employee - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The role "Global System Business Consultant", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global team processes and systems. Your core responsibilities and tasks will be:

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
MES Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for New Product Launch Team - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Quality System Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Performance Manager for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* Enable, guide and improve sustainable, standardized, state of the art Performance Management process for assigned HMI locations in collaboration with relevant interfaces;
* Conduct Plant Performance Reviews and virtual and on-site Plant Reviews on regular basis [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Embedded SW Developer for Remote Vehicle Data - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Curios? Visit our product web site: https://www.continental-mobility-services.com/en-en/products/vehicle-data-services/remote-vehicle-data/. We are developing solutions for Diagnostics and Servi[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
AUTOSAR specialist for Base Software Development - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an AUTOSAR specialist, to join our Commercial Vehicles development team in Timisoara. The specialist role goes hand in hand with development, integration, and configuration of AUTOSAR software components for base projects, used in commercial vehicles applications. As an AUTOSAR[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Security analyst and architect for SW platforms - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a security analyst and architect, to join our Commercial Vehicles development team in Timisoara. The role of a security analyst and architect is to detect security threats and vulnerabilities, to monitor, prevent and stop attacks on internal product data. As a security analyst [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
SW Project Manager for MAN Instrument Clusters - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a SW Project Manager for MAN Instrument Clusters, to join our Commercial Vehicles development team in Timisoara. The role of the SW Project Manager is to lead and manage the software project team in order to implement a solution, in line with customer requirements. Along the pr[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Senior IT Engineer - Client Administration & Digital Workplace

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As an Senior IT Engineer, you will operate in the following fields:

- Installation, patching and troubleshooting of physical and virtual clients;

- Manage Active Directory OUs;

- LAN infrastructure;

- Operating systems: Windows, Linux;

- Remote[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Application Engineer Simulation Tools - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a multinational, worldwide company, our complex research and development processes require high performing tools. That's why we are looking for dynamic and motivated people to support our employees in using efficiently these tools. In your role of Application Engineer fo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Learning & Development Team Leader - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for Learning team and learning strategy for location.
* Monitor training budget line (and FC changes) and plan training activities in accordance. Investigate and access alternative training funds (e.g. EU training funds).
* Keep up with developme[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Global HR Systems Operations Consultant (SuccessFactors) - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization.* Provide outstanding support[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Head of Compensation and Benefits Continental Romania - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Ensure market competitiveness of Continental employees' (executives and non-executives) compensation and benefits that supports talent attraction, engagement, motivation and retention in the company and make Continental an employer of choice;
* Designing, delive[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Health Responsible for FM&ESH department - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Initiates, coordinates and executes programs and projects on improving the health of employees
* Coordinates the medical service provider
* Implements internal standards for employee's health
* Apply the legal requirements regarding the health of employe[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
HR Internship for VNI CE - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for a communicative and self-organized person that is eager to learn and develop within a global HR team located in Timisoara. If you feel comfortable to interact with people within an international environment and to show initiative in moving things forward [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Customer Profitability & Claim Management Controller CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As Customer Profitability & Claim Management Controller you will be part of multinational team of Sales controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:

[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Tehnician Calitate FF HMI - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Team Leader Logistics for New Projects HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Warranty Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
myDiploma@Continental 2021/2022 (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Experience the practical side with Continental! Join us and get ready for your Diploma Project in Continental!

Let`s graduate together! We offer you the opportunity to dare creating projects that can be useful to people who are using cars. You can be the future "desig[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship for Local IT - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Identifying hardware and software solutions for company standards

- Troubleshooting technical issues.

- Diagnosing and repairing faults. Installing and configuring new IT hardware (laptops and desktops)

- Solving hardware HPSM tickets.

- Providing [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;

- Place and Update Purchase Orders;

- Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;

- Maintain Prices in SAP;

- Provide Support [..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Buyer Internship - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Production Materials, involve in minor issu[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Internship Team Assistant - Purchasing TM

practica 0 - 1 an experienta

The Purchasing Automotive Department is looking for an enthusiastic and organized Team Assistant Intern that will assists the Head of Department and department members in the administrative tasks and projects. Our Team Assistant will support us in various communication, administrative and organiz[..]

Continental Timisoara
27.11.2021
Hardware Test Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We're looking for creative, innovative, and passiona