Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021 o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.
 

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

angajari.sibiu@continental.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

angajari@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat programe care îți vor crea o perspectivă unică și de amploare față de orice alte poziții pe care le poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Aplică la una dintre oportunitatile Trainee Programs si timp de 18 luni vei fi introdus în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea:
 

 

Ce presupune programul?
 

 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
 

Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 

 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și internațională;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Nu ești convins? Uite ce au de spus colegii noștrii:
 

 


 Holingher Loredana

„Vad programul de trainee oferit de Conti ca o oportunitate mare de dezvoltare  accelerata a carierei. Programul e foarte bine structurat si ofera posibilitatea de a invata  si a livra rezultate in moduri unice. De asemenea acest program ofera o perioada de 6  luni de rotatie intre diferite arii de productie si intre diferite departamente, focusul fiind pe
intelegerea procesului si crearea conexiunilor cu angajatii Conti fara alte task-uri  paralele.”


Denis Radu

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”
Silviu Bulza

“La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În  primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să  înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada  de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de  șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte  fabrici de anvelope din lumea Continental.”
 

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programelor de Trainee Continental!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Plant_Smart Applications Engineer (Mechnical design)_Sibiu_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Apply until: 01/11/2022

Check out your future responsibilities below:

Do you want to develop Smart Production Equipments integrated with Automated Guided Vehicles and Colla[..]

Continental Sibiu
30.09.2022
SAP ABAP Programmer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team?

Are you already an expert or would you like to develop your technical know-how in one of our IT Business Applications areas, like Sales & Distribution, Quality Management or Production Planning modules?

Then Continental Automo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
ABAP Programmer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your technical know-how in one of our IT Business Applications areas, like Sales & Distribution, Inventory & Warehouse or Business I[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP Consultant - Sales & Distribution (SD) - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Change has never been this fast. And it will never move this slow again" (Bill McDermott). If this sounds interesting to you, join our SAP Sales & Distribution team by applying to this role.

#LI-Hybrid

As a SAP Sales & Distribution consultant with experi[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP Basis Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SAP Basis Consultant? These should spark your interest:* Automotive operated a large SAP ERP landscape to support business critical processes and production locations with a 24x7 operations mode;
* An essential parts is the definition of the architecture and s[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Consultant for Network Performance - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Consulting and 3rd level support for Continental's global Connectivity Services: Wide Area Network (WAN), Internet Access & Security Services and Business Units;
* Communication with external suppliers like WAN service provider, software - hardware vendors and internal departments[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP PP Consultant - IT

full-time 0 - 1 an experienta

In the area of automotive IT business application production planning, we offer you a challenging and interesting position as an IT Senior Specialist SAP PP.

In a team, you develop global solutions in the planning environment and are jointly responsible for our existing planning solutions i[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for IT CE BA FI/BI Team - IT (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

As an internship in our department, you will have to:* Work together with the internal colleagues on topics related to Finance processes from IT SAP point of view;
* Participate in project activities according to the acquired knowledge;
* Offer support with incident managemen[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for IT CE BA FI/BI Team - IT (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

As an internship in our department, you will have to:* Work together with the internal colleagues on topics related to Finance processes from IT SAP point of view;
* Participate in project activities according to the acquired knowledge;
* Offer support with incident managemen[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Concept definition using latest technologies;
* Designing hardware architecture to meet the customer requirements;
* Providing solutions together with our suppliers to fulfill customer demands;
* Designing, calculating and simulating hardware schematics;[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Experienced System Test Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As System Test Engineer you'll be involved in:* Analyze the project requirements and develop needed tests;
* development of automated test systems according to the specifications;
* implementing new test technologies, contributes in test concepts;
* developing of test spe[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Cybersecurity Analyst/Specialist CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is a subsidiary of Continental AG. With more than 1,500 engineers and specialists, we design and manufacture complex high technology mechatronic products and systems for small series and niche applications at 15 locations around the world. Depending on our c[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services.

Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Signal & Power Integrity Specialist .

What you'll do:

You will use highly performant simulation environment to perform:* Multilayer / HDI PCB Stack-up simulation;
* Pre La[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Optical engineer for HUDs - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Optical Engineer for HUDs .

Portfolio: Electronic Control Units:* Connectivity applications;
* Telematic Units;
* Clusters;
* Displays;
* Head-up Displays;
* Multimedia Appli[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Project Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader.

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops emb[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services.

The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration of exis[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Configuration Manager for CES I SW (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Being first is always among your objectives? Be our first Configuration Manager in Timisoara Responsibilities:* set up, configures and maintains the Version Management environment;
* constructive contribution in the Change Management strategy;
* set up and maintenance of the [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
RF Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for RF engineer.

What you'll do:* You will collaborate with the international team of the department;
* Define the investment roadmap in RF specific equipment;
* Define the HW measurements s[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Embedded Penetration Tester (Ethical Hacker) - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Digital security is becoming more and more complex and thus important in the automotive industry. We at CES are constantly looking for applying all the actual state-of-the-art cybersecurity solutions, enabling us to secure the next generation of technological cars. We are building up a new penetr[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Embedded Penetration Tester (Ethical Hacker) - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Digital security is becoming more and more complex and thus important in the automotive industry. We at CES are constantly looking for applying all the actual state-of-the-art cybersecurity solutions, enabling us to secure the next generation of technological cars. We are building up a new penetr[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Hardware - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services.

The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles.

We develop by integration o[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Electronics Technician - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A special competence within Continental Engineering Services is the Sample Shop, a high-tech, well equipped department for the production of prototypes, samples, design patterns, and small series.

For the most creative and flexible craftsmen and inventors of the Sample Shop there is only on[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Project Manager for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team.

With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Pro[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Buyer Internship with French - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team.

With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Pro[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SWD Internship C++ for Architecture and Networking TM

full-time 0 - 1 an experienta* You will implement together with the rest of the team, in an Agile setup, telematics features, which will make the world a better place, from time and safety.
* You will find a divers setup, cool team and learning environment.
* A mentor will support you to stepwise take over own [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Accountant - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the need[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Buyer with German - Remote - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a Buyer with German? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and U[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Project Manager for eHorizon projects - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Project Manager? These should spark your interest : An ever-increasing range of leading-edge technologies emerging into the automotive truck market makes this one of the most exciting and dynamic manufacturing sectors in the world. The amount of electronics designed into the m[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Quality Manager in Project for UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Overall responsible of the Quality within the project:* Ensure and drive the execution of Quality related measures defined in the project quality plan (PQP) in the project;
* Provide independent quality assurance of work products and processes in the area of product development o[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Logistics Operations Specialist for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Participation in projects of Supply Chain Management (SCM);
* Support of production plants during the project phase;
* Allocation management in case of material shortage;
* Assessment and clarification of the logistical problems;
* Decision of suppli[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Mechanical Designer for Head-up Display for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines;
* Responsible to validate design through various techniques (e.g collision chek );
*[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship-Operations Manufacturing Test Engineering UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As Test Engineering Intern you will work closely together with the Operations Manufacturing Test Engineering team and collaborate with different regional Industrial Engineering colleagues on topics like:* Developing, building and commissioning new test solutions (HW & SW) for man[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Team Leader for Quality team - UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Responsible to offer technical support to his team from the knowledge area;
* Coordinate the local team and allocate resources in order to assure that the target are achieved according to department strategy;
* Interface with upper management level and with others teams from depar[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sur[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Reliability Validation Engineer for QL R&D (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most difficult thing in any negotiation, almost, is making sure that you strip it of the emotion and deal with the facts." (Howard Baker) Facts are what you find in our Reliability Validation Team! Join us by applying for the below role.

Do you want to be a Reliability Validation Engin[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC Test Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We think that a car engine is made of hundreds of pieces, and it cannot work without a missing part. We encourage you to be a part of our team! An EMC Test Engineer (electromagnetic compatibility) has a key role in our department and company.

If you join us, your responsibilities will be:

Continental Timisoara
30.09.2022
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in enhancing problem solving skills? Take a look at our System Test Internship role in the Qualification Laboratory team. A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each co[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Technical Project Leader for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Technical Project Leader.

As a Technical Project Leader you will be responsible for the successful execution of all tasks of product development, design and test within the scope of the functional, quali[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Technical Project Leader for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Technical Project Leader.

As a Technical Project Leader you will be responsible for the successful execution of all tasks of product development, design and test within the scope of the functional, quali[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about the Electronic Design, Cars, Automated Driving and Artificial Intelligence? Then this is proper place to you! In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent sensors that are able to "see" and collect details from traffic in t[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineering Internship - Radar - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in what defines a highly advance assistance system? We are looking for a new colleague to join our System Engineering team to support the requirements management domain.

#AutonomousMobility

As Internship on this role, you will:* Work with specific tools[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Electrical Engineer Internship for Camera, Radar&Lidar-AM(TM)

part-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all of the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving. In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are ca[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Mechanical Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility

As a Mechanical Lead Engineer your main tasks will be:* Lead and support mechanical design engineers in full life cycle product development;
* Work with cross-functional (HW, system, production, optics, quality, test and validation, FEA, etc.) teams to a[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Algorithm Developer for Autonomous Mobility (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing elements that are able to run [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Full Stack Dev/Technical Lead Data Ecosystem - AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility (AM) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. Autonomous Mobility is a combination of electric systems that are focused on automating and improving all of the vehicle's other[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Product Owner for Sensor Fusion Team - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians and physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms in the area of road representation.

#AutonomousMobility

We are looking for a fellow open-minded colleague that:* Owns, maintains and prioritizes[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Algorithm developer for Computer Vision - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Autonomous Mobility, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's way. The goal of[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Experienced Software Test Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop innovative products based on different technologies like CAMERA, RADAR or LIDAR. Our top products are Lane Departure Warning by detection of lane positioning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control for automatic breaking and accelerating based on traffic conditions in front [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Application Specialist for Engineering Tools - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on an application specialist role.

We are looking for a motivated and organized person, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work.

Join our team in order to ensure a h[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Mechanical Engineer Internship for Autonomous Mobility (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Passionate about mechanical design but also interested in smart cars? Take a look at our internship role in our Mechanical Engineering Autonomous Mobility team. Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to greater road safe[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Technical Project Leader - Product Line: Camera - AM

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Technical Project Leader.

As a Technical Project Leader you will be responsible for the successful execution of all tasks of product development, design and test within the scope of the functional, quali[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Deep Learning Labeling for Autonomous Mobility (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a labeling role.

AM (Autonomous Mobility) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surr[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship System Requirements Engineer for EU Customers-AM

part-time 0 - 1 an experienta

AM (Autonomous Mobility) provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them.

Our intelligent sensors provide functions such as: Emergency Brake Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic As[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Mechanical Design Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about mechanical design but also interested in smart cars? Take a look at our Mechanical Engineer role in our Mechanical Engineering Product Line RADAR. Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to greater road s[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Test Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We're looking for creative, innovative, and passionate engineers. As a member in a multidisciplinary group, the person in this position will be responsible for HW Validation activities related to electrical behavior of our products.

#AutonomousMobility

Responsibilities:* [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Quality Manager in Project - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Quality Manager Project, your role is to support the Project Manager as empowered partner with regard to effective planning, implementation and control specific actions taken for quality assurance. Being a member of the project team, you will ensure that internal and external quality require[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Supplier Quality Manager in Project for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As our customers expect the best quality from our products, we expect the same from our suppliers. As SQMP, we ensure that the processes that lead to a quality supplied part(mechanic/electronic) are followed by using different tools, communication skills and a flexible approach.

Also, from [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineer Internship for vehicle system and testing - SMY

practica 0 - 1 an experienta

As a System Engineer Intern you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit Commercial Vehicles and Services for the Timisoara location.

Do you want to be a System Engineer Intern? These should spark your interest:* Tool installation and configur[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Solution Owner on Review Management - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Within this position you are responsible for the complete and consistent package (solution) of processes, methods, and related tools for Engineering Review Management for use in all projects of our segment worldwide.

This includes definition and adaptation of the solution to the requirement[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Translator German to English - Translation (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Learning Designer for Global HR (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sustainability Environmental Protection Internship (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sales Manager for User Experience for German OEM (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
HR Recruiting Internship (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Engineer /shopfloor - Tires Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

University degree or relevant experience in the field minimum 2 years SQL knowledge Coding knowhow (database related) English advanced Relevant experience in automotive industry is a plus[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Process Engineer Curing Area - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Technical University Degree Professional Experience: Preferably Rubber Processing, Compounding, Tire Manufacturing, Tire Product, Chemical or Mechanical Engineering or other Process Engineering jobs [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Employer Branding Specialist - Tires

full-time 0 - 1 an experienta

University degree At least 1 year experience in marketing, PR or HR (recruiting and selection processes) Advanced knowhow of MS Office (Power Point, Excel, Word) Knowhow of Adobe InDesign [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Assistant Manager (determined contract) - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

University Degree Experience as Management Assistant, Experience in organizing events, meetings Preferable experience in a manufacturing company Experience in managing documents Reporting experience [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Test System Technician - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Test System Development designs and build up custom or standardized testing solutions for the electronic parts/modules from automotive industry. Main focus is to make sure the tests are prepared and executed according to real life conditions as specified by the international standards to ensure t[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Buyer with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a Buyer with German? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and U[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Mechanical Design Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Highly skilled in Mechanical Design? You should see our proposition for you. We are looking for a Senior Mechanical Design Engineer in our Continental Engineering Services team.

Do you want to be a Senior Mechanical Design Engineer? These should spark your interest:* Designing [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Remote - Software Product Owner for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and perform[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Buyer - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a Buyer? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info R[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Consultant for Storage and Backup Services - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Working in a global Team of experts, steering providers across Regions in APAC, Europe and Americas;
* Provider consulting for locations in the area of storage and backup;
* Definition and design of Technical solutions and processes;
* Support locations with Budget planning ac[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Requirements Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, our Smart Mobility business area is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and International OEMs, the Timisoara Vehicle Electronics Enhanced Driv[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
CPM-Display Project Manager for Head up Display UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is offering a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Accountant - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Performs complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of general ledgers, registers or other records and preparation of periodic and specific financial reports in line with Romanian law, accounting standards and internal[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Junior Accountant - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Performing professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of general ledgers, registers or other records and preparation of periodic and specific financial reports in line with Romanian law, accounting standards and internal proce[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tax Specialist - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Performing complex professional taxes and finance duties, involving the review of source documents used, maintenance of general ledgers, registers or other records and preparation of periodic and specific financial and tax reports in line with Romanian law, accounting standards and intern[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Engineer for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our User Experience (UX) business unit makes that drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morphing[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Mechanical Engineering for Head up Display UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simple, a HUD is offering a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Optical Engineering for Head up Display UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is offering a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship System Engineering for Head up Display UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is offering a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Logistics for Sample Production UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are still a student you can find the opportunity to develop yourself in a professional environment in our Logistic team. Our intern will provide support for:* Support in day to day production planning activities;
* Inventory level of empty containers;
* Maintaining dat[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
myDiploma@Continental 2022/2023 (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Experience the practical side with Continental! Join us and get ready for your Diploma Project in Continental! Let`s graduate together! We offer you the opportunity to dare creating projects that can be useful to people who are using cars. You can be the future "designer" for the tomorrow cars. B[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Architect for Advanced AUTOSAR Solutions HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Fifty years ago, or now, it doesn't matter, SW Architecture was, and it still is the keystone of any strong, reliable system. So, for us it comes down to finding that keystone-person. If you think you might be her/him then keep reading... Do you want to be a[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Integrator for Continental Digital Access Platform (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Platform development comes to life only after a Software Integrator finished his job. Apply now and transform platform development into valuable customer features. You will be in charge of bringing to life our Digital Access platform into application project by:* Performing SW integr[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Electrical Engineer for Access and Connectivity projects (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The engineer has to design and validate EE architectures for Access/Smart Access and Connectivity (4G/5G) products.

EE design:* Schematic with EE architecture;
* BOM (Bill of Materials) with approved components;
* HW/SW interface for microcontrollers;
* Building tes[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Business Partner

full-time 0 - 1 an experienta

You like to support the Mechanical Engineering development by collecting and consolidation of there demand. You like to develop processes, method and tools for ME? "Do you want to be a Business Partner "Mechanical Engineering""? These should spark your interest :

As a Business Partner "Mech[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Software Developer - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for an experienced Software Developer in our team." We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- Washer, Personalization, Diagnosis, Fl[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Tool Development Engineer - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The task of the software development team is to engineer the illusion of simplicity." (Grandy Booch). If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role.

Do you want to be a Software Tool Development Engineer? These should spark your interest :* Being pa[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automotive Embedded Software Developer SWP - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Software architecture in automotive products is more and more complex, and more connected to the outside infrastructure. As a member of a Scrum team working on the software using the C embedded, you will participate to the development of SW Platform features[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Test - Smart Access - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of mobility tog[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for Electrical Engineering on Smart Access (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an Internship for Electrical Engineering on Smart Access? These should spark your interest : Understand the design of Smart Access devices used in our automotive wireless products, then support in running HW characterization tests, including setup build, measurements with specif[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
PCB Design Engineer Internship for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our PCB Design internship role in our CORE Engineering HW group in Timisoara.

Do you want to be a PCB Design engineer? These should spark your interest : The PCB Design[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Electrical Simulation & Verification Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

#OnSite

Are you passionate about electronics and want to play a part in designing the car of the future? Our growing team is working on electrical solutions for new server-based vehicle architectures. We are looking for an Senior Electrical Simulation & Verificatio[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Technical Project Manager for Platform - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an experienced Technical Project Manager for Platform with software background to work with us on wireless power charging modules, drive a new concept and steer the stakeholder demands. Every product has his market life, and this product is just at the beginning even though we [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Homologation Engineer for Wireless Products - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Homologation Engineer role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a Homologation Engineer for Wireless Produ[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Senior Product Owner for Telematics Project - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and performance. Developing our own network access devic[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
NAD Engineer for Wireless Automotive Products in HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Network Access Device (NAD) Engineer for Wireless Automotive Products (TM) Passionate about learning new wireless technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our newly NAD Field Application Engineer role in our Wireless Communication group[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
RF/Antenna Design Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Do you want to be a RF/Antenna Design Engineer? These should spark your interest :* We are looking for a radio-frequency design engineer to join our Wireless team in Timisoara. The wireless services used in the overall car architecture are very div[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Power Supply Design Engineer for Reusable Modules (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In a world of constantly evolving automotive products and technologies, the power supply is an essential building block. We are looking for a talented and resourceful engineer to help us design state-of-the-art battery connected power supply solutions for our company's diverse product portfolio. [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Developer for HW test equipment development - HEaT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SW developer? These should spark your interest :* Develop, maintain and update C based embedded SW and configuration SW scripts (ex. Python) for the developed test equipment HW in TSR and requested by many different projects;
* Analyze customer project require[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Security & Privacy Tester for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous"(James Bach). We analyze and identify the weak points in vehicle functions with regard to security & privacy, by deploying cyber-attacks in as simulated and[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Security & Privacy Analyst for Digital Key Systems HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to stop any hacking attempt of a personal car? Let's do it together! We have one job opportunity for you as a Cyber Security Analyst. Do you want to be a Security & Privacy Analyst? These should spark your interest : We are looking for an Security Analyst from HEAT CE (TM).

[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Architect for Digital Key Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The design is not just what it looks like and feels like. The design is how it works" (Steve Jobs). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise localization and secure authenticatio[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineer for Digital Key Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

At its heart, Engineering is about using science to find creative practical solutions. It is a noble profession" (Queen Elizabeth II). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise loc[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Test Engineer - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous."(James Bach). If this sounds interesting to you, join our System Testing Team by applying to this role.

Do you want to be a System Test Engineer? Join us[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Requirement Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Life would be much easier if I had the source code" (Anonymous). Passionate about systems engineering and interested in creating systems functions for intelligent cars? If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role.

Do you want to be a System Requirement Enginee[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Application Specialist for License management - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a Central R&D Operation team? These should spark your interest:* Responsible for providing reports and statistics regarding the tools license usage and costs to management;
* Support management in license cost analysis (historical & actual data) [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
C# Software developer - internship AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Cool internal tool to be developed by you in C#. You would give the best for this tool to get the best data for improvements. We are looking for you to be part of our Connectivity team. You will implement an internal tool which provides important data towards the organization with respect to diff[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Build & Integration Engineer in AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Each one of us can contribute to a better future.

You can join us and buld it !" "

We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- Washer, Personalization, Diagnosis, Flash Over The Air. The goal of this kind of [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Electromagnetic Compatibility Validation Engineer? These should spark your interest :* Serves as interface between the customer (service requester) and the Qualification Laboratory- Electromagnetic Compatibility testing;
* Permanent cooperation with the custom[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Test Technician for EMC Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc.

Our[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Front-end Software Developer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team! We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our department [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.

We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sure the te[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineer - Radar Sensor Models - AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

You will be part of the Radar Systems Engineering team with a focus on Radar Sensor Model development.

The Radar Sensor Model development Team main task is to define, design and maintain FMU and RAW data sensor models. Models, highly demanded by OEM's as part of virtu[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customer Project Manager for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Customer Project Manager (CPM) is the overall owner and leader of the project responsible for the overall planning, execution and delivery. He/she is responsible to ensure successful project completion according to project targets, within the agreed time schedule, accor[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Continental Automotive Scholarship 2022/2023 (TM)

proiect special 0 - 1 an experienta

Continental Scholarship - Your first step towards a career in the automotive business! Are you interested in software development domain (embedded and/or OOP)? Would you like to work for Continental Automotive Romania after graduation? Continental offers you:* A scholarship al[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Business Managed Application Technical Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a Business Managed Application (BMA) Technical Consultant? These should spark your interest: In your new position, you will be part of a global Automotive IT Organization providing IT Services to Automotive Divisions world[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Infrastructure - Global IT on DevOps & Automation - TM

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation? As Automotive "IT Infrastructure Expert on DevOps & Automation , acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibil[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation-TM

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation? As Automotive "IT Infrastructure Expert on DevOps & Automation , acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibil[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
ABAP Programmer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your technical know-how in one of our IT Business Applications areas, like Sales & Distribution, Inventory & Warehouse or [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP Consultant for HR IT - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SAP Consultant for HR IT ? These should spark your interest:* Configuration of SAP HCM systems, troubleshoot and resolve incidents reported by customers in line with HR IT guidelines and procedures;
* Applying new technologies, like SAP FIORI and RPA by analyz[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Consultant for Automation and DevOps - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Support Automation consultants and developers to establish proper Data & Application Architecture for defined Automation Solution.

#LI-Hybrid

Do you want to be IT Consultant for Automation and DevOps? These should spark your interest:* Ensure tha[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP Consultant - Sales & Distribution (SD) - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Change has never been this fast. And it will never move this slow again" (Bill McDermott). If this sounds interesting to you, join our SAP Sales & Distribution team by applying to this role.

#LI-Hybrid

As a SAP Sales & Distribution consultant with experi[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Service Owner Doors and Variant Management - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together.

#LI-Hybrid

Do you want to be a Service Owner for Doors and Variant Management? These should spark your interest :* Provides input in [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Consultant Local IT - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a IT Consultant Local IT? These should spark your interest:* Support and patching for oracle databases
* Support and patching for Linux/Windows servers
* Support for MES application servers and Infrastructure for MA, SQL knowledge is a plus
* Support for[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Consultant - DevSecOps Engineer for Auto IT Infra - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an IT Consultant - DevSecOps Engineer for Auto IT Infra NV&PM:* Develop automation solutions for all Secure Connectivity Solutions (LAN, WLAN, Network Security, Voice) and Program Management area;
* Analyze existing operational processes (implementation-oper[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Automation Support / Developer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to work in Automation support and development? These should spark your interest :* Project management / project participation in Business Intelligence projects at Continental Automotive
* Analysis and evaluation of new automations to meet business requirements
* I[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Support Engineer Agile CI Jenkins - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a IT Support Engineer for Agile CI Jenkins? These should spark your interest:* Administration and support of application for Agile development like e[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Support Engineer System Analysis Solutions - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a IT Support Engineer for System Analysis Solutions? These should spark your interest :* Represents System Analysis Solutions services, like Ansys, M[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Application and Client Support Engineer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a IT Application and Client Support Engineer ? These should spark your interest :* Ticket handling in relation to Variant Management service and IBM [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP QM Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you an experienced programmer (SQL, databases) interested to learn more about QM processes and become a top SAP Consultant with strong experience in ABAP programming and process knowhow? If this sounds interesting for you then please apply and let's discuss more in detail in one of our interv[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Service Level Manager for Digital Workspace IT Services - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Service Level Manager for Digital Workspace IT Services? These should spark your interest:* Ensuring that the current and future service requirements of customers are identified, understood and documented in SLA and SLR documents;
* Negotiating and agreeing le[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior IT Engineer for Local IT Office - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Senior IT Engineer for Local IT Office? These should spark your interest:* Support installation, patching and troubleshooting of servers and operating systems
* Support for data storage and back-up infrastructure
* Manage Active Directory OUs
* LAN inf[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship System and Software Operations - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a student in our department, you will provide support in tasks such as:* Support the end users of the applications by resolving related tickets (incidents, requests, etc.)
* Involved in patches, new version deployments and testing activities
* Involved in monitoring and ma[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for IT - Junior Support - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The IT Junior Support will be responsible for the operation and support of the Windchill systems from Continental Automotive and ContiTech supporting the Product Data Management processes for:* Creo, Catia, UG NX, SolidWorks and Zuken Data Management
* Component Life Cycle Manage[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP Basis Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SAP Basis Consultant? These should spark your interest:* Automotive operated a large SAP ERP landscape to support business critical processes and production locations with a 24x7 operations mode.
* An essential parts is the definition of the architecture and s[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for graphic support - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a student in our department, you will provide support in tasks such as:* Create eye-catching infographics, web-ready digital content, following the requirements set by the project team
* Perform graphic editing
* Support project activities by creating, adapting and migrati[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Continuous Improvement Consultant - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Material Planner - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Warranty Engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Equipment Project Manager FF UX - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customs & Transport Specialist(det. contract)-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Material Planning Specialist for FF PSS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customs & Transport Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Material Planning Specialist for FF UX - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Quality Engineer for Production UX -ManufacturingTSR

full-time 1 - 5 ani experienta


Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Conti[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Front-end Software Developer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team!

We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our depar[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Diagnosis Software Developer in HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for an experienced Software Developer in our team. We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- W[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customer Project Lead HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

The CPL represents in the Customer in SAFe. Do you want to be a Customer Project Lead? These should spark your interest: The Customer Project Lead (CPL) represents the Platform in front of a platform customer (e.g. an Application Project) and is responsible [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Architect for Intelligent Antenna Module HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

#LI-Hybrid

The Intelligent Antenna Module acts as a central connectivity gateway, enabling wireless communication, between the vehicle and its outside environment as well as inside the passenger compartment for applications[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Developer for Connectivity Function platform HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

The Software Developer designs and implements a large / high complexity SW Module - in a project or a platform project - based on the requirements defined by the customer. As a Software Developer you will have to decompose the SW Module into components, defi[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Engineer for Advanced Platform Solutions HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about software bringing hardware to life? If so, join us for a journey in the world of advanced microcontrollers and embedded technologies, and contribute to our inspiring and innovative products, such as High-Performance Computers, Advanced Telematics Systems & Zone-Controllers, b[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Developer Vehicle Access Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Developer for Innovative Over-The-Air SW updates HEAT CE(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Join our team in developing complex software solutions addressing the technological challenges of the Over-the-Air update features in the context multi-cored, double-banked automotive-grade micro-controllers. Job upgrade available... We are just one loading [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Expert for Static and Dynamic Code Analysis (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As an Expert for Static and Dynamic Code Analysis in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), yo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship: Tools development and Support PMT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! With 16 years of experience in Timisoara, our business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. In Con[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Integrator HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Financial Controller - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:* Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for furth[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Global HR Systems Operations Consultant (eRecruiting) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global System Business Consultant eRecruiting" is part of the Global People Services - HR Systems Operations. The role is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global eRecruiting (Kenexa) processes and system. You will actively shape and run [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sales Controller SMY - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As Sales Controller you will be part of multinational team of Sales Controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:* Coordinating segments and locations worldwide with f[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sales Controller SMY - CSC (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

As Sales Controller you will be part of multinational team of Sales Controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:* Coordinating segments and locations worldwide with f[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Accountant - Intercompany Responsible - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

You will be responsible for Intercompany transactions on Accounts Payable and Accounts Receivable for more Continental locations with the following activities:* Perform complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance o[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Accounts Receivable Accountant - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

You will be responsible for Accounts Receivable transactions with the following activities:* Perform complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of ledgers, registers or other records and preparation of periodic an[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Data Analyst and Reporting Specialist (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Collect, consolidate and analyze the data for the structured Competency Management at Automotive level;
* Responsibility for HR Data Analysis and Reporting;
* Conduct ad-hoc reports if needed;
* Creation and implementation of suitable dashboards related to the requirements for[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Value Engineer - Tooling (m/f/d) BA AM - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding tooling for various manufacturing processes within the Value Engineering department.* Leadi[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Value Engineer-Mechanics(m/f/d) BA AM-CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding mechanical components/design (incl. associated manufacturing processes) within the Value Engineering dep[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Value Engineer-R&D/Software Development (m/f/d) BA AM-CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding R&D and software costs/efforts within the Value Engineering department.* Leadin[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Sw Quality Engineer for Platform Projects-HEAT CT(TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a professional software quality engineer to join the global software and system excellence central functions (he[a]t), contributing to key software projects centrally developed for Continental Automotive future business, focusing on reference integration projects or reusable mo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Central Key User for Learning Management System-Global HR(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Interested in shaping the Learning culture in Continental? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental Tires's global team and works in collaboration with partners from the entire organization. Main responsibilities:* Ensuring the[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Market Analyst for Architecture&Networking-CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The person to be hired for this position will work within the Market Intelligence team for the Architecture and Networking Business Area and will :* Contribute in planning and organizing the consolidation and review process of the market data, in alignment with the Business Area need[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Market Analyst for Architecture & Networking CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The person to be hired for this position will work within the Market Intelligence team for the Architecture and Networking Business Area and will :* Contribute in planning and organizing the consolidation and review process of the market data, in alignment with the Business Area need[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Graphic Design Internship HR - TM

full-time 0 - 1 an experienta

As an Internship in the Employer Branding team, you will:* Work with HR Employer Branding Specialist to deliver best materials to promote Continental Employer Brand;
* Use Continental standardized templates and brand guidelines to produce and maintain brochures, posters, flyers, [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
ESH Internship - TM

full-time 0 - 1 an experienta* Monitor and control the waste storage area;
* Supervise the activity of waste contractors(recycling/disposal) and report to Environmental Officer;
* Supervise the activity of cleaning company regarding the waste management;
* Control the waste transport: assist the loading of [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Data Analyst - CSC TM

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a passionate certified Data Analyst. The successful candidate will turn data into information, information into insight and insight into business decisions. Data analyst responsibilities include conducting full lifecycle analysis to include requirements, activities, and design.[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Optical Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Junior Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Molding (reglor) - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for Software Developer team - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Analysis Specialist FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation and PLC Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Shopfloor Leader SMT for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Organize and control the shop floor activities during serial production in aim of satisfying our customers in terms of product quality, delivery time and volume; - Manages the production team; - Responsible for recruiting, motivating and performance evaluation together with HR department; - Con[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Advanced Purchasing Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As car architectures are evolving very fast along with an increasing technical complexity there is a need for a special product focus. In this context Business Area AN will establish a new organizational unit "Product Line HPC". We as purchasing organization AN will support this set up with a ded[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Advanced Purchasing Engineer for AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As car architectures are evolving very fast along with an increasing technical complexity there is a need for a special product focus. In this context Business Area AN will establish a new organizational unit "Product Line HPC". We as purchasing organization AN will support this set up with a ded[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Head of Cost Value Analysis (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Head of VNI PUR CVA is responsible for leading VNI CVA team in supporting division needs into optimizing material cost within the complete product life cycle. Division VNI (Vehicle Networking and Information) is a business area with a Sales of 9.6bni and 48,000 employees worldwide;
* [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
New Product Launch Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship New Product Launch Management - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Problem Solving Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta Preventiva/Corectiva SMT-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Analysis Coordinator FF UX- Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Plant Global Category Packaging Specialist Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Development of suppliers strategy and defining the annual supplier list for the allocated material group; Ensure documentation and implementation of the supplier strategy, considering relevant BA's and on a worldwide level; Conduct market analysis and supports the supplier strategy definition wit[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Global Category Buyer Industrial Cleaning PUR (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* The Global Category Buyer Industrial Cleaning is responsible for the development and implementation of the global category strategy for the assigned Service Group and its subcategories for all Automotive divisions and affiliated companies;
* The global category management creates and [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Cost & Value Analysis Specialist - Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). Negotiation combined with technical know-how, makes the key of success in Cost & Value Analysis. If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by ap[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Supplier Quality Manager in Project for SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Supplier Quality Manager in Project role.

As our customers expect the best quality from our products, we expect the same from our suppliers. As SQMP, we ensure that the processes that lead to a quality s[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Line Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Shift Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Assistant to Head of Purchasing AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an energetic and motivated Assistant to support all administrative aspects of the Business Area Purchasing Head's work. Job Description : We are looking for an energetic and motivated Assistant to support all administrative aspects of the Business Area Purchasing Head's work.

Continental Timisoara
30.09.2022
Line Leader FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Workshop de cariera: Fii un teamplayer de succes! sustinut de Continental Anvelope

eveniment 0 - 1 an experienta

[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tech Workshop: Bazele proiectarii sustinut de ContiTech

eveniment 0 - 1 an experienta

[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Test System Technician - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Test System Development designs and build up custom or standardized testing solutions for the electronic parts/modules from automotive industry.

Main focus is to make sure the tests are prepared and executed according to real life conditions as specified by the international standards to en[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Mechanic - SAM (TM)

practica 0 - 1 an experienta* Update and creation of Documentation of Standards (incl. Database and SAP);
* Small updates of 3D Models of the Standard Equipment or Adaptions (design, CAD modeling, tolerance calculation, drawings creation);
* Creating Simulations in VC;
* Create Standard Machines within Vis[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Project Manager for 3rd Party for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a SW Supplier Manager (m/f/diverse) fo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
New Product Launch Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship New Product Launch Management - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Problem Solving Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta Preventiva/Corectiva SMT-Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Material Planning Specialist for FF UX - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Calitate - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Loading and OTA SW Developer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Job upgrade available... We are just one loading away from the perfect software! Click Apply now to finalize the process. Your job upgrade will be completed when:* You have designed and written your own code in an Agile environment (SCRUM, SAFe)[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Line Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician calitate molding & coating UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Fusion Product Manager for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our Sensor Fusion teams cover framework development, algorithmics and testing. They are enhancing environmental perception for multi-sensor vehicles currently being developed, paving the way for future fully autonomous driving.

#AutonomousMobility

We are looking for a fellow open-mind[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Technical Project Leader for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Technical Project Leader.

As a Technical Project Leader you will be responsible for the successful execution of all tasks of product development, design and test within the scope of the functional, quali[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about the Electronic Design, Cars, Automated Driving and Artificial Intelligence? Then this is proper place to you!

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent sensors that are able to "see" and collect details from traffi[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineering Internship - Radar - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in what defines a highly advance assistance system? We are looking for a new colleague to join our System Engineering team to support the requirements management domain.

#AutonomousMobility

As Internship on this role, you will:* Work with specific tools[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Electrical Engineer Internship for Camera, Radar&Lidar - AM(TM)

part-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all of the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving.

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Hardware Technician for Autonomous Mobility - TM

part-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, Autonomous Mobility is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring, highly and fully a[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Optical Design Engineer - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about optical design but also interested in smart cars? Take a look at our Optical Design Engineer role.

Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to greater road safety. Accident prevention and protection [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Team Assistant for Autonomous Mobility - TM

part-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility

As an Internship Team Assistant you will be responsible to:* Working with LMS (Learning Management Systems) and RBS (Resource Booking System);
* Organize meetings, workshops, trainings and other events in order to ensure the smooth running of the events [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Business Owner/Program Manager for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Business Owner understands the organizational strategy, vision and roadmap and acts in the direction of aligning the portfolio, projects, teams and budgets to achieve the desired business outcomes. As Business Owner he supervises a pack of projects from at least one product line, and ensures thei[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Category Purchaser for Mechanical Components (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Responsibilities:* Conducts market analysis;
* Update yearly str[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Global Category Purchaser (Category Management) Electronics TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Strategic Purchasing Team by applying to this role. Do you want to be a Category Purchaser? These sh[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Reliability Validation Engineer for QL R&D (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most difficult thing in any negotiation, almost, is making sure that you strip it of the emotion and deal with the facts." (Howard Baker) Facts are what you find in our Reliability Validation Team!

Join us by applying for the below role.

Do you want to be a Reliability Validation[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in enhancing problem solving skills? Take a look at our System Test Internship role in the Qualification Laboratory team.

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that e[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
New Product Launch Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Quality for UX (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Team Assistant CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Our Team Assistant assists/helps out the department managers and members in the administrative tasks and projects. The Team Assistant is responsible for various communication, administrative and organizational activities that ensures that the department is well organized. Yo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Junior Software Developer for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate junior SW developer to jo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Student for Accounting - Accounts Receivable - TM

full-time 0 - 1 an experienta* Involved in the activity of Accounts Receivable;
* Responsible for database maintaining and documents verification, allocation of customers' payment advices;
* Use the WEB portals of our customers and printing, downloading documents and communication;
* Prepares reports relate[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Data Protection Specialist - TM

full-time 0 - 1 an experienta

The main responsibility is to coordinate the companies of the Continental Group with respect to Data Protection in the country. In detail the position includes the following:* Distribute and coordinate the documents, notes, processes, templates received from the Corporate Data Protec[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Learning Designer Software Academy (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Software Academy is Continental's global learning solution, which offers different training formats for our more than 12.000 software employees. Within your role as a Learning Designer you will be responsible for:* Creation of engaging learning materials for the SW Community
* Wo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Shopfloor Leader SMT for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Problem Solving Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Supplier Quality Manager in Project for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Product Owner for Sensor Fusion Team - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are a diverse team of engineers, mathematicians and physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms in the area of road representation.

#AutonomousMobility

We are looking for a fellow open-minded colleague that:* Owns, ma[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for EE on Smart Access - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an Internship for Electrical Engineering on Smart Access? These should spark your interest : Understand the design of Smart Access devices used in our automotive wireless products, then support in running HW characterization tests, including setup build, measurements with specif[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Tester for Connectivity Function Platform HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Software Tester tests a large medium / high complexity Software Module - in a project or a platform project - based on the requirements defined by the customer. As a Software Tester you will have to test specific components or the entire SW Module, define the test-cases, document the results [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Design validation/Product validation coordinator for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change!

#AutonomousMobility

Responsibilities:* Plan and coordinate Design validation/Product validation Tests (ECU qualifications) and resources;
[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Test Automation Internship for Camera, Radar & Lidar AM - (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving.

We are developing products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are capable to collect details from t[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Mechanical Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility

As a Mechanical Lead Engineer your main tasks will be:* Lead and support mechanical design engineers in full life cycle product development;
* Work with cross-functional (HW, system, production, optics, quality, test and validation, FEA, etc.) teams to a[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Algorithm Developer for Autonomous Mobility (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing elements that are able to run [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Financial Analyst for Autonomous Mobility - TM

full-time 0 - 1 an experienta

You will be a part of BU as Controller of Continental Automotive Romania SRL.

#AutonomousMobility

You will be responsible for Business Units controlling regarding the following activities:* Prepare and verify monthly Profit and Loss Statement on Cost Center Level;
* E[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Junior Financial Controller - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid* Collect, check and clarify financial data and information from the Business Unit locations;
* Prepare and review monthly consolidated financial results and implement;
* Monthly variance reporting as compared to budget / fore[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Financial Controller - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:* Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for furth[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Financial Controlling Internship - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid* Support Financial Controllers in providing meaningful and informative analysis explaining business results;
* Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;
* Support in the preparation of periodical ma[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Material Allocations Specialist for PSS CSC - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid* Responsible for the coordination of Business Unit material allocations in the production plants in order to avoid Continental or customer production line-down caused by material shortages;
* Decide about the necessity to change [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Junior Sales Manager Automotive for German OEMs - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a junior sales manager you will work within an international team environment dedicated for the German customers, supporting the Segment Sales Managers in their daily business and interfacing with different operational departments.* Tracking, analysis, preparation and reporting of[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sales Controller SMY - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As Sales Controller you will be part of multinational team of Sales Controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:* Coordinating segments and locations worldwide with f[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Project Controller Shape - BA AM CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Project Controller Shape? These should spark your interest :* Collect, check, control and clarify financial data and information for Romania legal entity
* Prepare and review financial and accounting documentation in accordance with the Romanian law and Contin[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sales Planner PSS - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Your main tasks as a Sales Planner PSS within Controlling Service Center Timisoara will be the following:* Help maintain data quality in Sales main tool - SPOT (concerning master data, volume planning, prices);
* Support the 5 years' Sales planning process with data maintenance, [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Value Engineer - Tooling (m/f/d) BA AM - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding tooling for various manufacturing processes within the Value Engineering department.* Leadi[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Value Engineer-R&D/Software Development(m/f/d)BA AM - CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding R&D and software costs/efforts within the V[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Plant Controller SMY CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Controlling Service Center Department in Timisoara starting with 2003. Our colleagues are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlling, Research & Development (R&D) Controlling, Op[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
R&D Project Controller - BA AM CSC TM

full-time 0 - 1 an experienta

Main Responsibilities:* Monthly analysis and reporting of projects development costs worldwide
* Creation of reports and implementation of reviews regarding the costs and headcount of the R&D projects of the BA AM as well as deriving measures to achieve the goals
* Proces[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for eRecruiting team - Global HR (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization. Your main responsibilities will be:* Provide support for the Global team for recruitment system;
* Update and improve global training materials;
* Maint[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for New Product Launch - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Test Systems Support for QL (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

If you join our team as a Test Systems Support Internship, your responsibilities will be:* Contribute to debugging, repairing and modifying our test equipment and setups;
* Participate to small design activities and laboratory improvement projects;
* Responsible for equipment[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Electromagnetic Compatibility Validation Engineer? These should spark your interest :* Serves as interface between the customer (service requester) and the Qualification Laboratory- Electromagnetic Compatibility testing;
* Permanent cooperation with the custom[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Mechanical Reliability Technician (R&D) - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed accordin[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Test Technician for EMC Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them.

We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc.

[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Front-end Software Developer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team! We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our department [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC (Electromagnetic Compatibility) Engineer for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility An Electromagnetic Compatibility Engineer has a key role in our department.

If you join us your responsibilities will be:* Analyze Electromagnetic Compatibility automotive customer requirements;
* Creation of Electromagnetic Compatibility Test Plan docum[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sur[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Learning Administrator (SAP SuccessFactors) - HR Global (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for Accounting - Finance (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeho[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are underst[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Experienced System Test Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

As System Test Engineer you'll be involved in:* Analyze the project requirements and develop needed tests;
* development of automated test systems according to the specifications;
* implementing new test technologies, contributes in test concepts;
* [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Cybersecurity Analyst/Specialist CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is a subsidiary of Continental AG. With more than 1,500 engineers and specialists, we design and manufacture complex high technology mechatronic products and systems for small series and niche applications at 15 locations around the world. Depending on our c[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Com[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Signal & Power Integrity Specialist .

What you'll do: You will use highly performant simulation environment to perform:* Multilayer / HDI PCB Stack-up simulat[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Optical engineer for HUDs - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Optical Engineer for HUDs .

Portfolio: Electronic Control Units:* Connectivity applications;
* Telematic Units;
* Clusters;
* Displays;
* Head-up Displays;[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by in[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Project Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader. Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functio[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Flash Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by int[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by in[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by in[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Configuration Manager for CES I SW (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Being first is always among your objectives? Be our first Configuration Manager in Timisoara Responsibilities:* set up, configures and maintains the Version Management environment;
* constructive contribution in the Change Management strategy;
* set up a[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Team Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Comp[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
RF Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for RF engineer. What you'll do:* You will collaborate with the international team of the department;
* Define the investment roadmap in RF specific equipment;
* Define the [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Embedded Penetration Tester (Ethical Hacker) - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Digital security is becoming more and more complex and thus important in the automotive industry. We at CES are constantly looking for applying all the actual state-of-the-art cybersecurity solutions, enabling us to secure the next generation of technological cars. We are building up a new penetr[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Hardware - CES (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by int[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship Software Development Engineering CES (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Job Description

Responsibilities:* working with automotive technologies of the future premium cars;
* support the development of software products, according to customer SW requirements;
* create module tests;
* update documentation;
* cooperating with an intern[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Electronics Technician - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

A special competence within Continental Engineering Services is the Sample Shop, a high-tech, well equipped department for the production of prototypes, samples, design patterns, and small series. For the most creative and flexible craftsmen and inventors of the Sample Shop [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
CES Software Academy (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services da startul unui program de SW Academy. Scopul programului este de a te pregati pentru o cariera viitoare in industria automotive. Prima sesiune va incepe in Iulie 2022 si se va desfasura pe o perioada de 6 luni de zile avand un program de 8 o[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Country Project Coordinator CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Looking for a project coordination position involving multiple engineering suppliers? We have the perfect job opportunity for you! As a Country Project Coordinator, you will be responsible for managing the relationship with our engineering suppliers.

Do you want to be [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Machine Learning Engineer for Autonomous Driving - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As part of AE - Advanced Engineering team you will be able to contribute to developing concepts for Autonomous Driving Systems, based on state of the art technologies and beyond.

Main focus is on applied research in machine learning, aimed at solving problems and tac[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship SW Developer R&D Measurement Technology for AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

AM (Autonomous Mobility) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles.

We go step by step towards a fully automated drivi[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Developer Measurement Technology Framework - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for a passionate Software developer with a good Software Design and Development knowledge for Windows desktop applications.

A good candidate needs to have strong OOP background. Experience on WTL, Boost and COM programming will be a plus, as well as CAN[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Architect MTS Framework for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

#AutonomousMobility* We are looking for a passionate Software Architect, with a good Software Architecture, Design and Development knowledge for Windows desktop applications;
* A good candidate needs to have strong OOP background. Experience on WTL, Boost a[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Travel Management Assistant - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Senior Software Quality Engineer for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
HR Internship for Administrative team - TM

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Buyer Internship with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Productio[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Buyer Internship with France- GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Productio[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Controlling Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Embedded Software Developer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To develop software products, according to customer Software requirements, using specific guidelines and methodology. University degree (e.g. Computer Science, Mathematics, Electronics) or relevant professional experience.

We are developing software for innovative products like Lane Departu[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Concept Development Lead for Camera&Ultrasonic products-AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Concept Development Lead role.

#AutonomousMobility

Do you want to be a Concept Development Lead?

These should spark your interest:* Leads a cross functional team for concept deve[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Infrastructure - Global IT Expert DevOps & Automation-IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job

#LI-Hybrid

Do you want to be a IT Infrastructure - Global IT Expert on DevOps & Automation? As Automotive "IT Infrastructure Expert on DevOps & Automation , acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibil[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Support Engineer Agile CI Jenkins - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a IT Support Engineer for Agile CI Jenkins? These should spark your interest:* Administration and support of application for Agile development like e[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Support Engineer System Analysis Solutions - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a IT Support Engineer for System Analysis Solutions? These should spark your interest :* Represents System Analysis Solutions services, like Ansys, M[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Application and Client Support Engineer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a IT Application and Client Support Engineer ? These should spark your interest :* Ticket handling in relation to Variant Management service and IBM [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP QM Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a SAP QM Consultant? These should spark your interest :* Designs, builds and operates worldwide SAP ERP supply chain solutions according to business [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Customer Logistic Specialist for FF PSS - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Team Assistant - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Product Manager for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about planning and ownership of a complete software package? Our Autonomous Mobility engineering team is working in Agile and Non-Agile projects delivering highest results and we are looking for a Software Product Manager to join our team in Timisoara.

The role of the Software Pr[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Integration Developer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about software development but also curious about how all the software components work together? We are looking for a Software Integration Developer to join our development team in Timisoara. The Software Integrator plays a key role in the success of the project being responsible for i[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineer - Radar - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provides active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them. You will be part of the Radar Systems Engineering team with a focus on Systems Architecture, from Concept Phase through Design Phase for radar sensor products.<[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sensor Fusion SW Dev/Engineer for Autonomous Driving - AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a mature team of software engineers and developers focused on the development of framework for a multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Working closely with mathematicians and physicist, our goal is to provide them a framewo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance and helping to avoid them.

We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics. Our intelligen[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Developer for AM Computer Vision(3D reconstruction) - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Autonomous Mobility, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's way. The goal of[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Algorithm Developer for Computer Vision - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Autonomous Mobility, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's way. The goal of[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Algorithm Dev for AM Computer Vision (3D reconstruction) (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Autonomous Mobility, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's way. The goal of[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Embedded Software Developer for Digital Process Units - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility (AM) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments.

Autonomous Mobility is a combination of electric systems that are focused on automating and improving all of the vehicle's[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship - Sensor Fusion for Autonomous Driving - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sensor Fusion Engineer for Autonomous Driving - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Requirements Engineer - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. Our intelligent sensors provide functions such as: Emergency Brake Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Assist, Blind[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Debug and Analysis Engineer - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, AM (Autonomous Mobility) business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring,[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Technical Risk Assessment Moderator - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Technical Risk Assessment Moderator in our Autonomous Mobility department.

#AutonomousMobility

As a Technical Risk Assessment Moderator you will be responsible to:* Create and maintain[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Product Industrialization Chemist Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Technical University Degree in Chemical Engineering, preferred with knowledge in advanced polymers; Previous experience in a production environment as an engineer - advantage if at least two years; [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Service Support Engineer IBM Jazz - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. Leave your mark by joining our team and let's contribute together. Do you want to be a IT Support Engineer for IBM ELM (Jazz) technology?

These should spark your interest:* Configuration and monitoring of databases to ensure bac[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SAP WM Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a SAP WM Consultant? These should spark your interest :* Designs, builds and operates worldwide SAP ERP supply chain solutions according to business requirements in line with global standards and policies
* Manages internal business and external Automotive custo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Warehouse Improvement Material Planner - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Product Owner with Potential - Remote for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and perform[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Experienced Software Test Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We develop innovative products based on different technologies like CAMERA, RADAR or LIDAR. Our top products are Lane Departure Warning by detection of lane positioning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control for automatic breaking and accelerating based on traff[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
IT Technical Analyst - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

This position is within the IT Service Management team of the global Automotive IT Infrastructure Datacenter organization. You will closely liaise with our internal customers, internal and external service providers to ensure that all relevant ITSM procedures and guidelines are met, committed qua[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Developer for Windows Utility Tool - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, AM business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring, highly and fully auto[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Quality Manager in Project - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Quality Manager Project, your role is to support the Project Manager as empowered partner with regard to effective planning, implementation and control specific actions taken for quality assurance. Being a member of the project team, you will ensure that internal and external quality require[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Hardware Test Manager for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital processing units that are[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Cyber Security Stack Developer for Automotive for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

AM (Autonomous Mobility) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles.

In the future the vehicle is permanently and seamlessly connected. This s[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Digital Design Engineer for Camera, Radar&Lidar sensors AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility department offers a large number of tech opportunities for engineers. With a long standing history in the department, electronic design is the corner stone of product development. Work done here is client centric, from development of schematics and layout, through simulati[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Architect for Base Radar - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility

As a System Architect you will be responsible to:* Define and document the operational and solution concept;
* Identify and analyze possible use cases;
* Decompose the product into components, define the interfaces, dynamic behavior, and resource con[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
SW Project Manager (NonAgile)/SW Product Manager (Agile)-AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you a curious technical oriented person? Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Software Project Manager or Software Product Manager role in Autonomous Mobility (AM).

We are developing software for innovative products like Camera, Long Ra[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Functional Safety Manager - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics.

Our intellige[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
System Engineer for European Customers - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them.

The candidate will be part of the Region Europe Systems Engineering team with a focus on System Engineering and Systems Architecture for Autonomous Mobilit[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Project Security and Privacy Manager - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Autonomous Mobility provide drivers with active support by significantly enhancing comfort, identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them.

We are developing innovative products like Lane Departure Warning based on image processing tech[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Sensor Fusion Test Engineer - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our group is focused on algorithms that provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing detections from multiple sensors (camera, radar, lidar etc.). These algorithms are crucial for advancing the level of automation of self-driving cars.

We are looking for[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Rapid Prototyping SW Developer/Architect for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Already got your black belt in embedded software engineering? Let this opening challenge you!

As Rapid Prototyping Software Developer, you will develop software in all functional areas of the product, targeting to build working prototypes that showcase the newest Autonomous Mobility product[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Power Supply Design Engineer for Camera - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital processing units that are[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Diagnostic Software Application Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient.

Thus, Commercial Vehicle and Aftermarket has been able to establish itself as a market and technology leader. From trucks to busses, cranes, on-site and agricultural vehicles, t[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Quality Manager in Project - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews, support the investigations [..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Calibration Engineer for Airbag System Development - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We aim to realize concepts, together with the automotive industry, that help maximize protection for occupants, pedestrians, and all other road users. For this reason an open mind for what's new is just as important for us as experience, focused research and development.

That's why we are l[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Global HR Systems Operations Consultant for Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global System Business Consultant for Mobility", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations of our global mobility system. Your core responsibilities and tasks will be:* Provide ou[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EMC Test Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We think that a car engine is made of hundreds of pieces, and it cannot work without a missing part. We encourage you to be a part of our team!

An EMC Test Engineer (electromagnetic compatibility) has a key role in our department and company.

If you join us, your responsibilities will[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Junior Automation and PLC Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Mechanical Designer for Instrument Devices - UX (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Product Owner with Potential at HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and perform[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
EE for Access and Connectivity projects HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The engineer has to design and validate EE architectures for Access/Smart Access and Connectivity (4G/5G) products.

EE design:* Schematic with EE architecture;
* BOM (Bill of Materials) with approved components;
* HW/SW interface for microcontrollers;
* Building tes[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Intern Support for Commodity Purchasing/Cluster Mechanics (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

JOIN our team and have a KEY ROLE in bringing to life the most INNOVATIVE automotive products and GROW with us in an open multicultural environment! As Intern support for Commodity Purchasing you would be responsible for:* Support for Commodity Purchasing in projects, sourcing and da[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Category Purchaser for Fasteners and Bearings (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself ! In the constantly changing automotive environment you can be the change! The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market c[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Category Purchaser for Auxiliary Components (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market co[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Junior Software Quality Engineer for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The main goal of the Project Quality Team is to ensure that the engineering organization develops our new automotive products according to the defined rules and guidelines.

Even if we do not code or test the software ourselves, we are very proud of our contribution to the project success. W[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Internship for D&S (data aggregation & consolidation) - SMY

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment. If you want to join our team, apply to this role. As an Intern you will be part of the SW group.

The task will be:* to collect and aggregate dat[..]

Continental Timisoara
30.09.2022
Software Project Manager for SAM Safety Control Units (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With more than 15 years of expertise in the area of Passive Safety, our R&D department has naturally assumed the leading position with regard to the development of Safety Control Units. In line with the other disciplines (Project Management, System Engineering, Hardware, Mechanics, Algorithm [..]

Continental Timisoara