Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 233.000 de angajați în 59 de țări și piețe. În 2021, compania aniversează 150 de ani de la înființare.

 

Toate cele 5 arii de activitate Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2019, aproximativ 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900
 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.
 

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.

Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 
Programul de Manufacturing Trainee
este un program de 18 luni care te va introduce în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea.

Ce presupune programul?
 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și dinamică;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Profilul unui trainee la Continental:
 • Să aibă un background universitar în inginerie (mecanică, industrială, chimică, electrică);
 • O persoană cu experiență interculturală obținută prin stagii internaționale sau în timpul semestrelor la o universitate din străinătate;
 • Să dețină abilități interpersonale și de comunicare puternice;
 • Abilitate puternică în gândirea analitică / structurată;
 • Vorbește fluent limba engleză.
Aplică acum la programul de Manufacturing Trainee


Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat un program cu o expunere internațională pentru tinerii cu potențial mare. Acest program îți va crea o perspectiva unică și de amploare față de orice altă poziție pe care o poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Ca Manufacturing Trainee ai posibilitatea să înveți de la început specificul unui mediu de producție. Îți lărgești orizonturile culturale colaborând cu oameni talentați din întreaga lume. Jobul oferit la finalul programului va fi cadrul perfect să pui în valoare competențele dovedite pe parcursul programului.

Haideți să vedem ce au de spus colegi de ai noștri care au terminat acest program de trainee.

Denis Radu:

De Continental și despre programul de Manufacturing Trainee aflasem la un târg de joburi. Doream o poziție de început care să-mi formeze o vedere cât mai amplă asupra activității unei companii și să pot lucra într-o echipă internațională.” povestește Denis Radu despre începuturile lui ca Manufacturing Trainee la fabrica de anvelope din Timișoara.

Întreg parcursul de la candidat la angajat a început cu interviuri cu echipa locală din Timișoara și cu cea centrală din Hanovra. Ultima etapă a fost și cea mai interesantă: Assessment Center. Doar experiența câștigată în urma procesului de recrutare este motiv să recomand cu mare drag oricărui candidat să aplice pentru acest program.”

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”

Dacă îți plac provocările și te încântă posibilitatea să lucrezi cu oameni din toate colțurile lumii, atunci cred cu sinceritate că poziția de Manufacturing Trainee este un început ideal pentru cariera ta.”
 

Silviu Bulza:

„Pe lângă faptul că era o poziție axată pe dezvoltarea competențelor necesare integrării cu succes în companie, cel mai mult mi-a stârnit interesul caracterul internațional al postului, unde se pot căli abilitățile de comunicare în cadrul unor experiențe de colaborare cu persoane din alte țări. În acel an am fost aproape 1000 de aplicanți, așa că procesul de selecție a fost îndelungat. Spre surprinderea și încantarea mea, am aflat că sunt candidatul final, ceea ce a însemnat un ultim interviu la Hanovra, cu coordonatorul global al programului. Atunci am realizat atenția și importanța acordată acestui program în cadrul companiei.

La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte fabrici de anvelope din lumea Continental.”

Cam așa își amintește Silviu Bulza începutul de carieră la Continental ca Manufacturing Trainee. Ce i-a plăcut cel mai mult la această experiență? „Cel mai mult mi-a plăcut stagiul de pregătire și proiecte din Hanovra. Grupul de lucru din care am făcut parte a fost de departe cea mai diversă și multiculturală echipă de-a lungul întregii mele activități profesionale. O glumă recurentă era că avem în echipă oameni de pe fiecare continent, mai puțin Australia și Antarctica. A fost o experiență deosebită: la șase ani și mii de kilometri distanță înca mai păstrăm legătura.”

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programului!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Material Planner - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Product Industrialization Chemist Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Introduces and industrializes the compounds to the required standards;
* Responsible for the continuous tracking of the compound quality data and implementation of corrective actions and management measures to achieve plant targets;
* Evaluates the test compo[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical and Utilities Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensuring the necessary compressed air, vacuum, cooling water for production in the highest efficiency conditions;
* Monitoring the consumption of compressed air and cooling water, so that they are within the predetermined limits;
* Ensuring preventive and pre[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HW Lead Engineer for Camera - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the Advanced Driver Assistance Systems department are developed products and systems based on intelligent Camera sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital proces[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
New Product Launch Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Supports planning & manufacturing of experimental Tire Order for VAN, UHP and UUHP tires, is responsible for on time delivery and reports;
* Ensures SOP of new VAN, UHP and UUHP products and technologies according to R&D requirements and plant objectives;[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Service Owner for HRC Cross Applications - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Management and coordination of the entire service chain and implementation of processes in alignment with all stakeholders;

- Management of the service information flow to stakeholders;

- Optimization of the services, including continuous service improvement ([..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Consultant for global Oracle Database team - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Design and implement architecture for database server and cloud services within Continental Group IT;

- Management of Oracle Database, middleware environment as well as cloud environments (AWS/Azure);

- Steering of external service providers for on-premise and[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Developer for Special Applications Web (1.5 years contract)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for a passionate Software Developer to support us in developing a suite of solutions for the entire Continental organization using guidelines and methodologies specific to the automotive industry.

You will have the opportunity to:

Software Archite[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SAP ABAP Programmer - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Are you willing to work in a young and motivated team?

Are you already an expert or would you like to develop your technical and /or business processes knowhow in one of our main IT Business Applications areas as Finance or Logistics?

Then Continental IT Center [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Reliability Technician - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship System and Software - IT TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Support the end users of the applications by resolving related tickets (incidents, requests, etc.);

- Involved in patches, new version deployments and testing activities;

- Involved in monitoring and maintenance activities;

- Contribute to improvements a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship - QL Laboratory Instrument & Control - QL TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them.? We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the test[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Architect for ADAS MTS Frmework - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- We are looking for a passionate SW Architect, with a good SW Architecture, Design and Development knowledge for Windows desktop applications;

- A good candidate needs to have strong OOP background. Experience on WTL, Boost and COM programming will be a plus, as well[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
System Requirements Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them.

Our intelligent sensors provide functions such as : Emergency Brake Assist , Adaptive Cruise Control , Lane [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Tehnician Analiza FF HMI - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Reliability Test Engineer - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Lead Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passionate about mechanical design but also interested in smart cars? Take a look at our Mechanical Lead Engineer role in our Mechanical Engineering ADAS team.

Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that con[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Financial Controller - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Job description* Control of business risks, effectiveness of the internal control system, and compliance with regulatory requirements;
* Controlling calculations and reports for management decision (local and international);
* Analysis of Financial figures and reports;
* [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Continental Entry Training Program - Timisoara

part-time 0 - 1 an experienta

Training Description Continental Entry Training Program is an intensive training, mainly dedicated for university graduates that are motivated to improve their know-how in Embedded SW Development domain and to work for Continental Automotive Romania after the training finishes. This training prog[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Health Responsible - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensures compliance with legal requirements in the field of occupational health (HG 355 / GEO 96 / L 319 / HG 1425 etc.;
* Defines the strategic direction in its area of responsibility;
* Follows the implementation of the initiatives part of the plant strategy[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Technical PL for Vehicle Networking & Info - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Technical Project Leader for VNI TSR? These should spark your interest: You will:* Manage a multi-discipline project (Software, Hardware, Mechanical Design and Testing) for telematic (connectivity) unit for premium OEMs from technical point of view, having the pro[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Facility Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Technician for Sample Production VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As a Mechanical Technician in Sample Shop you are responsible for:

Job description:


[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for SQM department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Architect for Application in Instrument Clusters-VNI HMI-TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! As a Software Architect, you will be part of the team responsible to design and maintain the software of instrument clusters of the passenger cars from various OEMs. Yo[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Development Quality Engineer (SW) for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Plan Quality Assurance activities for SW discipline within the project's life cycle;
* Monitor compliance to the defined process and quality of the work products;
* Identify gaps and non-conformances;
* Drive the definition of improvement actions for the[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SQM Project Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Align planning with AP with regards to supplier release, SCR, nomination etc;
* Ensure early involvement of SQM and suppliers;
* Assign SQM CI to each new component;
* Drive component introduction within the customer and development projects;
* Initi[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Optical Design Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are developing Advanced Driver Assistant (ADAS) sensors which are based on advanced technologies in electronics and Optics. The ADAS sensors enhance the vehicles with new driver assist and preventive safety functions and they are among the most important components of th[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Electronic Simulation Engineer - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Consult the business in terms of the Electronic Simulation Tools functionality to increase the efficiency of the Electrical Engineering Development Processes;

- Identify, understand and collect Business Unit needs and requirements in terms of Electronic Simulation a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship - Software Developer - QL TSR

part-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an Internship as Software Developer to build and implement functional programs and encapsulate them in a global environment.

You will work with senior Developers and Project Managers throughout a software development life cycle environment.

In this role, you should [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Management Support - Finance - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You will be a part of the Customer support department of Continental Automotive Romania SRL. You will be responsible, for several customers of one of our Divisions, for the following activities:

Job description:* Manage the open receivable for external customers, contact the cu[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Technician for Sample Production VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As a Mechanical Technician in Sample Shop you are responsible for:

Job description:


[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Recruitment Team Leader TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for recruiting team
* Recruiting activities for HR and other Key positions
* Responsible to ensure cross functional communication in order to improve information flow inside his/ her team.
* Keeps the contact with the business partners.
*[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW PM for Application in Instrument Cluster - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! As a Software Project Manager, you will be responsible to lead the SW development team for instrument panel cluster of the passenger cars from various OEMs. You will be[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Line Leader - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cu o cifra de afaceri de 40,5 miliarde de euro tn 2016, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial si are circa 230,000 angajati tn 56 de tari. Divizia Chassis & Safety dezvolta si produce tehnologii active si[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Development Quality Engineer (HW) for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Plan Quality Assurance activities for Hardware discipline within the project's life cycle;
* Monitor compliance to the defined process and quality of the work products;
* Identify gaps and non-conformances;
* Drive the definition of improvement actions f[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Sales Administration for Customer German OEM (m/f) VNI HMI -TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As Sales Administration (m/f) for Business Human-Machine Interface (HMI) you are responsible for management of tracking and invoicing of tools and price setting for projects under own responsibility.

Job description:* Prices: Setting series prices into the SAP system, check an[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Vehicles Support CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient. Thus Commercial Vehicle and Services has been able to establish itself as a market and technology leader. From trucks to busses, cranes, on-site and agricultural vehicles, the busines[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Student for Facility Department - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Good skills in communication;
* Fast learner (working with internal applications);
* People skills;
* Good knowledge in using Microsoft Word and Excel;
* Ability to work based on clearly established priorities
* Teamwork;
* Determination and [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Engineer - Product Owner:

full-time 0 - 1 an experienta

SW application is one of the most important component in every HMI (Human Machine Interface) product (instrument cluster, head-up display, display solutions, interior camera) and together with a certain set of predefined data give unic identity to every single product produced in our manufacturin[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Engineer - EEPROM data sets developer - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

SW application is one of the most important component in every HMI (Human Machine Interface) product (instrument cluster, head-up display, display solutions, interior camera) and together with a certain set of predefined data give unic identity to every single product produced in our manufacturin[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Graphic Design Internship HR - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an Internship in the Employer Branding team, you will:

Job Description:* Work with HR Employer Branding Specialist to deliver best materials to promote Continental Employer Brand;
* Use Continental standardized templates and brand guidelines to produce and maintain broch[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Recruiting Internship - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the HR field, specifically the recruiting and selection process? This internship position will support the recruiting team in daily activities involving the recruitment of talent to fill open positions. We are looking for someone that is open to learning [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Architect for HMI XDomain SW - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! As a Software Architect, you will be part of the team responsible to design and maintain the software of HMI HPC(High Performance Computer) of the passenger cars from v[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HW Internship for Projects Support VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Commercial Vehicles & Services department. We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient. Thus Commercial Vehicle and Aftermarket ha[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
System Architect for Digital Key systems - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

What we do?

We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies (Bluetooth Low Energy, Ultra Wide Band, Near Field Communication, Digital Key) for precise localization and secure authentication, t[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
System Engineer for Digital Key systems - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

What we do?

We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies (Bluetooth Low Energy, Ultra Wide Band, Near Field Communication, Digital Key) for precise localization and secure authentication, t[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Supply Chain Specialist (limited contract)- CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

* Responsible for the coordination of Business Unit material allocations in the production plants in order to avoid Continental or customer production line-down caused by material shortages;

* Decide about the necessity to change supplier's production planning and/or [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Target Costing Controller - Controlling Service Center TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Prepare Plant Cost Structure;
* Cost Optimization and Cost Reduction;
* Target costing for strategic cost management;
* Target costing Benchmark, Plant analysis, Component/Tooling expert;
* Prepare transparent and consistent Customer Communication ac[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Learning & Development Internship - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Being part of an enthusiastic, open and dynamic R&D Learning & Development (L&D) team, you will have the following roles:

Job description:* Support HR Training Responsible in fulfilling training plan for Timisoara R&D employees and in finding development actions[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Team Assistant - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Organize meetings, workshops, business partner visits, trainings, team buildings and other events to ensure the smooth running of the events from administrative point of view;
* Interface with collaborators and suppliers, office supply service providers, courier[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
RF/Antenna Design Engineer - VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an RF/ Antenna design engineer to join our Access Systems group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communication (RF, LF, Bluetooth, Ultra-wide-band, Wireless Power Charging and other new technologies). The candidate will work wi[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Hardware Engineer TIS - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the TIS group we make sure that your car will run with optimal tire pressure and our systems will monitor your car tires on every trip, even when your car is parked. Tire Information System is interesting subject involving wireless communication (Radio-Frequency, Low-Frequency, Bluetooth), low[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Engineer - Function Responsible - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

SW application is one of the most important component in every HMI (Human Machine Interface) product (instrument cluster, head-up display, display solutions, interior camera) and together with a certain set of predefined data give unic identity to every single product produ[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Homologation Engineer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a homologation engineer to join our Access Systems group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communication (RF, LF, Bluetooth, NFC, Wireless Power Charging and other new technologies). The candidate will work with us and help homo[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Quality Engineer in Project (QMP-SW) for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Engineer in Project (QMP) for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Requirements Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The permanent technological advancement in vehicle electronics means the amount of information that has to be shown to the driver is increasing year by year. The Instrument Cluster is the main interface of the vehicle to the driver. The technical solution to display the increasing amount of infor[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Senior SW developer for Instrument Clusters - VNI CVS -TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our group is responsible for implementing the SW Application for instrument clusters for commercial vehicles: motorcycles, trucks, buses, tractors, etc. We use model based development for the SW Application development: Matlab Simulink, Logicad 3. SW Application Model Based Developer is responsib[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
CSC Sales Channel Controller CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As Sales Channel Controller you will be part of multinational team of Sales controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:* Coordinating segments[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship HR Administration - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- Fill in data into our time attendance system and using it to maintain our processes accurate - Work on Administrative projects and tasks in order to support the HR Administration functions - Writing and Preparing Reports, Documents, and Spreadsheets - Assist with month-end administration report[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Vehicle System Architect for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a system architect, you will be involved in various and challenging activities with interactions across the product lifecycle such as quotations, concept design validation with the customer, as well as feature refinement workshops with our internal development teams.

[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Engineer for Software - VNI CCN TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Software Quality Engineer your responsibilities will be to:* Establish the SW Quality strategy for allocated projects;
* Check the process conformance and quality allocated projects;
* Participate in project milestone reviews;
* Collaborate with project management te[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Advanced Purchaser / Project Purchaser - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Material cost management of relevant ADAS-products (i.e. BOM pricing; initiation of Cost-Value-Analysis; collaboration in IDesign-to-Cost"-measures; etc.);
* Planning and execution of component sourcing (i.e. leading sourcing-teams; execution of RFIs/RFQs; regul[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Medior buyer NPM HUB Purchasing Romania TSR - Sourcing Center

full-time 0 - 1 an experienta

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our team, located in Timisoara. You will have the opportunity to work in strong cooperation with all Continental locations in Romania and with Corporate Global Clusters/Categories of Indirect Materials,[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Business Developer Manager for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services is expanding activities in Eastern Europe and plans to establish a dedicated organization to address potential customers and business development opportunities in the region. We are looking to hire in our location in Timisoara an experience and motivated Business [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Engineering Strategy Manager VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

What we do? VNI Central Engineering is a platform centric and function orientated development organization. We set standards for the new server based vehicle architectures and foster re-use in order to improve our competitiveness. Our organization covers the full set of R&D activities, starti[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Software and Linux - He[a]t CT TSR

part-time 0 - 1 an experienta

We are looking for intelligent hard working students, with strong interests in the Linux world, more specifically in Embedded Linux Distributions. The main job is to learn and contribute to future Automotive HPC (High-Performance Computing) Applications with:* Creation of Linux distr[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Developer Vehicle Access Systems - VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of mobility together. Our products are part[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Signal & Power Integrity Specialist . What you'll do: You will use highly performant simulation environment to perform:* Multilayer / HDI PCB Stack-up simulation;
* Pre Layout and Pos[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Optical engineer for HUDs - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Optical Engineer for HUDs .

Portfolio:

Electronic Control Units:* Connectivity applications;
* Telematic Units;
* Clusters;
* Displays;
* Head-up Displays;
* Multimedia[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Requirements engineer - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Architect for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Developer for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Product Owner Architecture D&VM - VNI PMT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Product Owner "Architecture Design & Variant Management" in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), you are responsible for the development of engineering solutions in the area of SYS and SW architecture as well as Variant Management together with your fu[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SWD - Embedded Electrical Mobility - VNI CE (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of electrical mobility together. A day in t[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Product Owner - SW bootloader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Innovative Software Developer with Linux - HEAT CT - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Corporate System and Technologies Organization is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects which are directed towards automotive software systems. This includes but is n[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Developer for Advanced SW Technologies - HEAT CT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Introduce new SW Technologies in the Automotive world.
* SW development and integration for proof of concepts and showcases around Automotive High-Performance Computing, using not necessary all at once:
* C, C++, scripting, virtualization, Containerization, [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Developer for HEat - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Corporate System and Technologies Organization (S&T)is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects which are directed towards automotive software systems. This includes[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Java developer for Software Tools for he[a]t PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Be part of a highly motivated team of the new he[a]t PMT organization which creates tools to be used in the entire Automotive Group of Continental. You are invited to be part of a new development team for a SW Test Framework (Test-tool abstraction framework) which can launch and collect results f[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Scrum Master - SW bootloader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Vehicle System Engineer - Tooling - HEat TSR

full-time 0 - 1 an experienta

To master the technologies challenges, we need you to:* Design vehicle and vehicle system architectures based on requirement specifications;
* Capture the necessary architecture views (functional, logical, technical,...) in models using PREEvision;
* Evaluate Architecture Too[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Product Owner for NFC Products - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

What we do?* We develop software for NFC products inside the Car (for use-cases like car access, engine start, OOB pairing, telematics) for customers all over the world.
* We work closely with system & software requirements engineers, software architects and project teams to [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Vehicle System Engineer - Tooling - HEat TSR

full-time 0 - 1 an experienta

To master the technologies challenges, we need you to:* Design vehicle and vehicle system architectures based on requirement specifications;
* Capture the necessary architecture views (functional, logical, technical,...) in models using PREEvision;
* Evaluate Architecture Too[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Controller Customer Center Daimler for VNI HMI -TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Project Controller is responsible for cost calculation, target costing, updating relevant systems with financial information and approval workflows and supports the Segment Controller and Quote/Project team in all commercial issues.

Job description:* Product calcula[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Sample planner pre series/ series CC - BMW for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As Sample Planner (m/f) for Business Unit Human Machine Interface you have to coordinate delivery of samples for projects during pre-series and series phased, ensuring customer needs are fulfilled.

Tasks:

- Planning:* Sample Demands for all Sample stages during de[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passe[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SAP MM Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for SAP Material Management (MM) Consultant with main responsibility in area of Purchasing and Procurement of production materials.

Your main tasks will be:

- Analysis and consultation in case of requirements from our internal customers (Purchasin[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Head of Operations Group IT Infrastructure - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Develop and implement global G IT IN OCS Operations strategies;

- Manage the service provisioning budget;

- Perform budget forecast in alignment with Global Controlling;

- Identify and implement cost savings opportunities in alignment with the global org[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Category Purchasing for Functional Plastic Parts - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the Category Management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers in Europe for customized Functional Plastic Components.

<[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Fast Bootloader Software Developer - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. Responsibilities:* understand project/client requirements;
* implement, integrate and validate software components;
* development should be[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Manager for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:* Instru[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Manager with German - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Define project goals (financial, scheduling and quality goals);
* Establish project core team members in conjunction with the SAT line management;
* Establish adequate project organization (meeting structure, information/ knowledge exchange, documentation, archiving);
* Setup [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;
* Maintain Prices in SAP;
* Provide Support to Strategic Buyers;
[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Recruiting Internship - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the HR field, specifically the recruiting and selection process? This internship position will support the recruiting team in daily activities involving the recruitment of talent to fill open positions. We are looking for someone that is open to learning [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Manager in Project - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a Quality Manager Project, your role is to support the Project Manager as empowered partner with regard to effective planning, implementation and control specific actions taken for quality assurance. Being a member of the project team, you will ensure that internal and e[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
IT SAP Consultant Controlling Project System - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Maintenance and Implementation of IT Solution and Processes in Area SAP Project System with focus Finance and Controlling;

- Creation of Feasibility Studies, Translation Business Concepts into technical specification, Execution & Coordination of developments;

Continental Timisoara
22.06.2021
Accounts Receivable Accountant - Finance - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Performing complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of general ledgers, registers or other records and preparation of periodic and specific financial reports in line with Romanian law, accounti[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Category Purchaser for Castings/Sintered Parts - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers for Castings and Sintered Parts in Europe.

Responsibilitie[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Test Engineer Product Launch - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Test Engineer Product Launch you must take care that the products developed in our R&D center are transferred towards the Continental production lines, located all over the world. To have a successful transfer, you have to create detailed specification's containing information's about wh[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Logistic Specialist for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the ve[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

If you are still a student you can find the opportunity to develop yourself in a professional environment in our logistic team.

Our intern will provide support for:* placing orders in SAP;
* maintaining database;
* reports preparation.


We are searching for [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Quality Engineer - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews, support the investigations [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Develop and launch of New Test Equipment for manufacturing of innovative Driver-assist products like Analogic Clusters, Full Display Clusters, Touchscreen Displays, Head-up Displays and Camera Sensors; * Develop and implement state-of-the-art Test solutions for a worldwide leading Manufacturing[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Packaging Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Design new packaging in Solid Works (or similar tool) for inbound, internal and outbound packaging considering cost, ergonomics, efficiency and safety norms; - Develop packaging concept based on customer requirements, together with packaging suppliers: cardboard packaging, plastic (PS,PP), foam[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Quality Engineer in Project (QMP-SW) for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Embedded SW Developer for Digital Process Units - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. ADAS is a combination of electric systems that are focused on automating a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Project Manager for ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Customer Project Manager (CPM) is the overall owner and leader of the project responsible for the overall planning, execution and delivery. He/she is responsible to ensure successful project completion according to project targets, within the agreed time schedule, according to budget and with[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Maintenance Engineer responsible for HVAC - Tire division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensures the necessary steam, compressed air, vacuum, cooling water, HVAC system for production in the highest efficiency conditions;
* Monitors the consumption of steam, vacuum, chilled water, compressed air, well water and cooling water, that they are aligned to[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
eXplore Tires Manufacturing Trainee - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Job description

Local functions in the Plant* Introduction to technologies and machines in PLT/CVT Plant - department rotation, a deeper introduction to plant operation;
* Introduction to production processes, Rubber Technologies, Material's flow and Components in order to [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for SQM department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Developer for Telematics VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a word-wide leading location for commercial vehicles software development. We are developing a wide product portfolio for which we are searching a passionate and committed Software Developer to support us i[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Optical Test Engineer for Injection Molding - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Develop and launch of Test equipment for optical inspection for state of the art components ( mirror ) for Driver-assist products: Head-up Displays; * Implement the latest Manufacturing Execution System data transfer between test equipment and Continental Cloud; * Develop and implement state-of[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Global DLA mySuccess - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization.

Job description:* Consult and coach internal [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Logistics Specialist with German and English

full-time 1 - 5 ani experienta

? Ensuring the order acceptance, the complete order processing and the delivery to international customers (Monitor order entry and create orders) ? Coordination of special freights ? Daily coordination of delivery dates with customers, production, demand planning and sales ? Allocate available s[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;
* Maintain Prices in SAP;
* Provide Support to Strategic Buyers;
[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Purchasing Internship - GBS TSR

practica 0 - 1 an experienta

Global Business Services Department is currently looking for an intern within our dynamic Purchasing team. With guidance from your mentor, you will provide support to buyers on purchase order management both for Production and Non Production Materials, involve in minor issue resolution, goods rec[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Team Assistant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Responsible to organize meetings, workshops, business partner visits, trainings, team buildings and other events in order to ensure the smooth running of the events from administrative point of view;

- Responsible to organize, coordinate and control the business tri[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
DevOps Engineer for A IT IN NV&PM - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Develop automation solutions for all Secure Connectivity Solutions (LAN, WLAN, Network Security, Voice) and Program Management area;

- Analyze existing operational processes (implementation-operations-termination), recommend measures in order to improve operational [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Cyber Security Stack Developer for Automotive - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the future the vehicle is permanently and seamlessly connected. This serves for new functions in the car and beyond, for example regarding infotainment, vehicle security or intelligent traffic management. At the same time Holistic Connectivity also is the key to automate[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Financial analyst - BU Controller - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You will be a part of BU as Controller of Continental Automotive Romania SRL. You will be responsible for Business Units controlling regarding the following activities:

Job description:* Prepare and verify monthly Profit and Loss Statement on Cost Center Level;
* Ensure mon[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Financial Internship for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As an internship you will have to:* Support the Financial Controller in providing meaningful and informative analysis explaining business results;
* Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;
* Support in the preparation of per[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Series Product Change Management - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We're looking for a series product change manager, with experience in lead and manage required changes in products in series production within best possible time frame, minimum implementation cost with highest quality and customer satisfaction.

Provide solutions, prio[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SW Developer for Advanced SW Technologies - HEAT CT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Introduce new SW Technologies in the Automotive world.
* SW development and integration for proof of concepts and showcases around Automotive High-Performance Computing, using not necessary all at once:
* C, C++, scripting, virtualization, Containerization, [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Developer for HEat - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Corporate System and Technologies Organization (S&T)is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects which are directed towards automotive software systems. This includes[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Scrum Master - SW bootloader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
System Test Engineer - Airbag Control Units - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Continental AG is a leading international partner to the automotive industry. With currently about 150,000 employees worldwide, a turnover of 25 billion euro in 2006 and our unrivalled expertise in the fields of tire and brake technology, chassis components and vehicle electronics, we are com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Test Sequence Developer for I ID - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Interior Instrumentation and Driver HMI (I ID) department. The specialists in our Interior Division work passionately to keep drivers and passengers informed of their vehicles' status - and in touch with[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Team Lead Global HR Systems Operations EC & Master Data-TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Team Lead Global HR Systems Operations mySuccess EC&Master Data-TSR

Global HR Systems Operations as part of Global People Services (GPS) organization and is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global processes and systems. The role Team Lea[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Manager in Project for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Ensure and drive the execution of Quality related measures defined in the project quality plan (PQP) in the project. Provide independent quality assurance of work products and processes in the area of product development on system level. Achieve the project quality goals with the help of methods,[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Product Quality Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The CPQM is the overall customer interface for series production quality for assigned products in order to gain customer satisfaction. Ensuring product quality will be maintained and improved over a product's lifetime. In coordination with QC/QKAM, the CPQM is responsible for tracking and respond[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Optic Design Engineer for HUD - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

A Head-up Display (HUD) is a projecting system that shows all relevant information for a car driver directly in their line of sight. This is done by projecting light into the driver's eyes, which will perceive a virtual image, containing all this information, in front of the car, overlapped with [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Custom & Transport Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Product Test Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In HMI (Human Machine Interface) we take care that the drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Production Technology Engineer FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

-Prepare new concept for production lines and define layout; -Finding new suppliers, implement new concept with the team. -Ensuring all special processes are running within specified quality targets (dispensing, glueing and thermal paste), selective soldering, milling); -Support for new product a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Training Internship - Manufacturing TSR

temporar 0 - 1 an experienta

For our awesome HR Team we are searching for a passionate student who dreams to become an outstanding HR profesisonal!

His/her responsabilities will be:* Introducing feedbacks, presence list, test results for training center, reports;
* Effectiveness trainings check;
* [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Logistics Specialist with German and English

full-time 1 - 5 ani experienta

? Ensuring the order acceptance, the complete order processing and the delivery to international customers (Monitor order entry and create orders) ? Coordination of special freights ? Daily coordination of delivery dates with customers, production, demand planning and sales ? Allocate available s[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Human Machine Interface department. Core Responsibilities:

Job Description:* Setting project strategy and keeping the team aligned toward goal;
* Maintaining project timelines and [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* Safeguarding the flow of information and materials in conjunction for new projects with the customer and external supply centers, with the aim of 100% customer supply in preserial phase, explicit orientation to customer requirements;
* Working on introduction of[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Facility Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* Solve any corrective problem/request related to facility area in a professional way and with high quality;
* Checking and maintaining the location, building, equipment and infrastructure functionality and fills in the functionality parameters in the related docu[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Algorithm developer for ADAS Computer Vision - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Algorithm developer for ADAS Computer Vision (3D reconstruction).

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take acti[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Algorithm developer for ADAS Computer Vision - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Algo Testing - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful pro[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Algorithm Testing - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing elements that a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software developer for ADAS Computer Vision - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Software developer for ADAS Computer Vision (3D reconstruction) - TSR

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software developer for ADAS Computer Vision - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Software developer for ADAS Computer Vision (3D reconstruction).

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actio[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Software for VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment. You will learn how software application is developed, integrated and tested. As Internship for Software Development you will pe part of the SW group, offering supp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Hardware Internship for Airbag projects - PSS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for an Internship for Airbag projects development. The team is developing the Airbag Control Unit mainly for EU, but also ASIA and NA customers. We're looking for somebody who feels motivated by this kind of challenging work. Responsibilities:* Searching, ordering and [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Internship for VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a communicative and self-organized person that is eager to learn and develop within a global HR team located in Timisoara. If you feel comfortable to interact with people within an international environment and to show initiative in moving things forward then it is the time to [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Training and Development Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are a passionate and motivated HR team. We are determined, joyful, dynamic and results oriented. We are looking for a colleague just like us, in the role of a HR Training and Development Specialist for our Continental Electronics Manufacturing facility in Timisoara.

The responsibilities [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Financial Analyst - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As an Internship Financial Analyst you will have to:

- Support the Financial Controller in providing meaningful and informative analysis explaining business results;

- Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;

- Support in the pr[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Test Vehicle and ECU Analysis - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Perform mechanical disassembly of ADAS sensors and document disassembly steps (pictures, conclusions). Perform hardware analysis and part identification for ADAS ECU PCB and document relevant data;

- Perform maintenance tasks to ensure basic demo car operation (spec[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
System Engineer - Radar - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Advanced Driver Assistance Systems provide active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them.

The candidate will be part of the Radar Systems Engineering team with a focus on Systems Architecture, from Concept P[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, do[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Training Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

For our awesome HR Team we are searching for a passionate student who dreams to become an outstanding HR professional!

His/her responsibilities will be:* Introducing feedbacks, presence list, test results for training center, reports;
* Effectiveness trainings check;
*[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Consultant for Service Management Processes - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Development, maintenance & improvement of complex processes out of the ITSM Process portfolio;

- Consultancy of the IT Organization for implementation, usage & improvement of processes based on available ITSM Tools;

- Self responsible realization of gl[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
WISE Developer/Analyst - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- The WISE Developer/Analyst will be responsible for the maintenance and development of new functions for a software solution based on the PLM system Windchill. The PLM system Windchill is used for the data management of the engineering data at Continental Automotive.

Continental Timisoara
22.06.2021
ReDTC Specialized Purchaser - Purchasing - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Purchasing Representative in Project team from acquisition phase until SOP for Purchasing and SQM activities:* Ensures early involvement of purchasing and suppliers;
* Sub-Project Manager for Purchasing content;
* Supporting activities planned by the business field to harmoni[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Student for NPM Purchasing HUB Romania - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:* Support for NPM Purchasing Department in different projects;
* Responsible for Purchase Orders tracking;
* Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;
* Support for Vendor Master Data maintenance and Material Da[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, do[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Technical Project Leader for IDD - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction of driver and vehicle. Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs. With our broad technic[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SPM or ME experienced designer for HuD - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Tasks:* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines.
* Responsible to validate design through various techniques (e.g. mathemati[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Management Internship for VNI CVS - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Are you a student at Economics/Bussiness Administration interested in a part-time job (4h/day)?

Great!

We are looking for an internship to support the PM. The project manager drives, leads and manages a project within the specified time, budget and quality framework to the satisfactio[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Product Owner - Systems Engineering Solutions - he[a]t PMT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Product Owner for solution part within "Systems Product Owner for solution part within "Systems Engineering" process is responsible for:* the definition, harmonization and implementation of the solution part roadmap, including process activities, methods, tool related work instructio[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Embedded Test SW developer for VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of the team that builds the cars of the future?

If the answer is yes, then this is the opportunity for you! Main challenge: crafting test software that enables hardware testing and manipulation of a wide range of peripherals (GPIO, Communication, stepper motors, illum[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Sales Analyst BU CCN - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a sales analyst, you will manage the short and long term sales planning process and sales forecast analysis for the assigned customers, reflecting the latest market information as well as internal operational factors. Based on experience, the role can be enhanced including a coordination role [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Project Administration Support for VNI HMI - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Would you like to put your knowledge into practice in a dynamic, multicultural environment? As a student in our team, you will:

Job description:* Assist with various activities related to project tracking and reporting;
* Collect, centralize & check received data, and p[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Logistics

full-time 1 - 5 ani experienta


Job Description :
Responsible for the organization, coordination and control of all relevant workflows and processes in the context of order processing. First customer contact for all logistic related topics.
? Ensuring the order acceptance, the complete order processing and the deliver[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Training and Development Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are a passionate and motivated HR team. We are determined, joyful, dynamic and results oriented. We are looking for a colleague just like us, in the role of a HR Training and Development Specialist for our Continental Electronics Manufacturing facility in Timisoara.

The responsibilities [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Administration Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are a passionate and motivated HR team. We are determined, joyful, dynamic,and results oriented. We are looking for a colleague just like us, in the role of a HR Administration Specialist for our Continental Electronics Manufacturing facility in Timisoara.* Receives the hiring off[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Senior Engineer for Android Audio Infotainment System VNI CE

full-time 0 - 1 an experienta

Would you like Hi-def surround sound experience of a concert in your car? Join our Audio team to put your stamp on the next gen cars. We are looking for a Senior Engineer for Android Audio Infotainment System You will have to do:* Create high quality code either in Java/C++/C# at pla[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HW Designer Engineer for Camera, Radar and Lidar Sensors - ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

In the Advanced Driver Assistance Systems department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital processing[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* PLC programming;
* Support and update of Production Equipment;
* Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification;
* Participate at installation of the new equipment;
* Hardware production, eq[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Invest Controller HMI - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As Invest Controller you will be part of multinational team of Invest controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:

Job description:* Monthly Reporting of Invest[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Segment Controller HMI - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Prepare Segment Review with Business Unit head/ Segment head;
* Active checks of plant data entry in Fire before final Fire closure;
* Details for monthly variation, review of Controller's Letter;
* Investigate special impacts of the monthly result, spec[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
IT Consultant for Active Directory - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Consulting and 3rd Level Support for Active Directory, Azure AD and Federation Services for all internal customers in Continental;

- Assist customers in implementing Active Directory services or linking their services to Active Directory;

- Analysis, evaluatio[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
ME Function Modules Specialized Purchaser - Purchasing - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible to be actively involved in the tracking of Purchasing KPI`s from area of responsibility;
* Responsible to be actively involved in the tracking of BU/Division target achievement level;
* Contributes with knowledge for big data source tools used wi[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Tehnician Analiza FF HMI - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Disponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;
* Studii medii tehnice;
* Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;
* Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);
* Cunostinte de [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
ESH Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Business Controller for Connected Car Networking BU - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Business Controller job is located in Timisoara while the role is dealing with worldwide projects for German OEMs. Main areas & responsibilities concern:

Job description:* Project profitability follow-up during Development Lifecycle (calculation updates) & Serial Life ([..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Project Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are developing software for innovative products like Lane Departure Warning based on image processing technologies. Lane Departure Warning protects drivers from unintentional lane changes, contributing to enhanced comfort. Furthermore, more and more functions are introduced in camera based sys[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Rapid Prototyping SW Developer/Architect - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our ADAS engineering team in Timisoara, we are looking for a multi-skilled Software Developer to be part of our Rapid Prototyping SW development team.

In this role, you will develop software in all functional areas of the product, targeting quick solutions to deli[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Product Industrialization Chemist Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Introduces and industrializes the compounds to the required standards;
* Responsible for the continuous tracking of the compound quality data and implementation of corrective actions and management measures to achieve plant targets;
* Evaluates the test compo[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Logistic Specialist for FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Vehicles Support CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient. Thus Commercial Vehicle and Services has been able to establish itself as a market and technology leader. From trucks to busses, cranes, on-site and agricultural vehicles, the busines[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HW Internship for Projects Support VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Commercial Vehicles & Services department. We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient. Thus Commercial Vehicle and Aftermarket ha[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Senior IT Engineer - Client Administration & Digital Workplace

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As an Senior IT Engineer, you will operate in the following fields:

- Installation, patching and troubleshooting of physical and virtual clients;

- Manage Active Directory OUs;

- LAN infrastructure;

- Operating systems: Windows, Linux;

- Remote[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Engineering Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Assists in structured problem-solving tasks/projects for industrialization challenges in the plant;
* Execute industrialization activities of new and experimental materials, products and processes;
* Ensure that internal KPIs are met on a consistent basis and[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Process Engineering Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Shopfloor case studies regarding reasons for non-conform material generation across several areas;
* Gathering of shopfloor data and analysis for further decisions;
* Preparing basic reports on findings;
* Data collection from existing IT systems or shopf[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Financial Controller - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Control of business risks, effectiveness of the internal control system, and compliance with regulatory requirements;
* Controlling calculations and reports for management decision (local and international);
* Analysis of Financial figures and reports;
* [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Maintenance Engineer responsible for HVAC - Tire division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensures the necessary steam, compressed air, vacuum, cooling water, HVAC system for production in the highest efficiency conditions;
* Monitors the consumption of steam, vacuum, chilled water, compressed air, well water and cooling water, that they are aligned to[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Engineer for IDD - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines;
* Contributes to the communication process with internal and exte[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Engineer Internship for ADAS - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passionate about mechanical design but also interested in smart cars? Take a look at our internship role in our Mechanical Engineering ADAS team.

Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to gre[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
DevOps Internship - for Continuous Integration - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

ADAS - Advanced Driver Assistance Systems - department develops products and systems based on intelligent sensors (Camera, Radar & Lidar) that are able to detect and collect details from the surrounding traffic of the vehicles which are then analyzed and translated into[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Sales Analyst BU CCN - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a sales analyst, you will manage the short and long term sales planning process and sales forecast analysis for the assigned customers, reflecting the latest market information as well as internal operational factors. Based on experience, the role can be enhanced including a coordination role [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Student for Facility Department - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Good skills in communication;
* Fast learner (working with internal applications);
* People skills;
* Good knowledge in using Microsoft Word and Excel;
* Ability to work based on clearly established priorities
* Teamwork;
* Determination and [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Junior Procurement Buyer NPM Purchasing- TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, and bring added value to [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Hardware Engineer for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction of driver and vehicle. Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs. With our broad technic[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Functional Safety Manager for HUD - VNI HMI

full-time 1 - 5 ani experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Senior Algorithm Developer for Advanced Engineering - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Advanced assisted and autonomous driving systems, are becoming areas with significant impact in our society and a technological sector with enormous growth potential. New emerging technologies in these areas will revolutionize our daily lives in terms of mobility comfort an[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Scrum Master SW - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a genuine servant leader to protect, shield and help our Agile Team. She/He will be forever named Scrum Master :) Her/His tasks will be:* Help the team to become self-managed and self-organized;
* Remove impediments;
* Shield team from external interference[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Mechanical Engineering - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Manager German OEM - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The project manager drives, leads and manages a project within the specified time, budget and quality framework to the satisfaction of the customers, ensuring economic success for the company and profitability of the product over lifetime.

Job description:* Definition o[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Global HR Systems Operations Consultant - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global System Business Consultant", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global team processes and systems. Your core responsibilities and tasks will be:

Job description:

Continental Timisoara
22.06.2021
Global HR Senior Systems Operations Consultant - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global HR Senior Systems Operations Consultant", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global processes and systems.

Your core responsibilities and tasks will be:[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical designer for HUD - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines.
* Responsible to validate design through various techniques (e.g collision chek )
* [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Global HR Systems Consultant SuccessFactors Learning - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization.

Job description:* Provide outstanding support[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
HR Recruiting Internship - Tires Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Manage candidate database;
* Give feedback to candidates involved in the recruitment process;
* Manage candidates on the Continental online recruiting platform;
* Generate and update specific reports;
* Overall support in other activities of the Recru[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Student Purchasing Support TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you PASSIONATE about the automotive industry? Are you DYNAMIC, SELF MOTIVATED and excellent in COMMUNICATION? JOIN our team and have a KEY ROLE in bringing to life the most INNOVATIVE automotive products and GROW with us in an open multicultural environment! Job description:* Sup[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Operations Equipment Project Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Main purpose: Coordinate backend Equipment Project Management activities for new projects that are launched in parallel in more than one location to assure the same level of standardization respecting the project targets (quality, cost and schedule) and participate in product reviews (DfM, DfT an[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Experienced DevOps Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you want to change the future of mobility, join our research and development center for the Vehicle Networking Information division in Timisoara. Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Thus, we are looking for an experienced DevOp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Quality Manager for ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the Quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production.

QMSW is part of the project team, but reports independently from the SW project management, ensuring objective audits, reviews and compliance of the work products w[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Requirement Engineering - Smart Access - VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Responsibilities:* Creation of software requirements from assigned areas of the customer;
* Derive requirements for interfaces between software components from system and software architecture;
* Ensure traceability between system- and software requirements;
* Tracking re[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Line Leader - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cu o cifra de afaceri de 40,5 miliarde de euro tn 2016, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial si are circa 230,000 angajati tn 56 de tari. Divizia Chassis & Safety dezvolta si produce tehnologii active si[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Hardware Engineer - Sample Manager - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Is the main interface between sample shop and ECU development team in ECC;
* He is the key E&M interface for sample to explain the needs of the ECC R&D regarding timing, sample outcome and other requirements;
* Tracking and checking the electronic co[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Hardware Engineer - Product owner - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for HW Engineering discipline during the serial life of an ECU (for B2P and D2S);
* In charge of one ECU or a family of ECU's in serial production;
* Responsible to prepare the annual requalification plan;
* Review qualification plan coming f[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Senior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Highly skilled in programming? Now your knowledge can make a difference in the future of mobility. Within the Passive Safety and Sensorics team your and engineering skills can make a difference in the development of exciting new automotive products and technologies. In Passive Safety and Sensoric[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for TPMS Software - PSS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment. You will learn how software application is developed, integrated and tested. As Internship for Software Development you will pe part of the Tire Pressure Monitorin[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Administration Support for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our Human Machine Interface (HMI) business unit makes that drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
IT SAP Sales Distribution Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a SAP Sales & Distribution consultant with experience in implementing SAP-related projects you will be assigned to challenging tasks, supporting our business colleagues achieving their goals.

You will work closely to the business and must demonstrate very good [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Integration & Verification Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to develop the next sensor generation for assisted and autonomous driving with us?

Do you want to be part of the development team, working in a highly professional technology environment and being part of our vision towards autonomous driving?

As Int[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Integration & Verification Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to develop the next sensor generation for assisted and autonomous driving with us?

Do you want to be part of the development team, working in a highly professional technology environment and being part of our vision towards autonomous driving?

As Int[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Senior IT Consultant for Container Management/Orchestration

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Responsible for the development and maintenance of a high quality, reliable, secure Kubernetes platform for Group IT and related IT areas;

- Design and tracking of development of cloud based solutions based on micro-services to ensure highly scalable, reliable and s[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
IT Consultant - TSO for Automotive SysOps service - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Technical Service Owner SysOps for Automotive Service;

- Consulting activities in the area of Group IT Infrastructure Operations for internal customers;

- Support locations managed by Group IT Infrastructure Operations with budget inputs and forecasts;

-[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Engineer - DevOps - for Continuous Integration - ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

ADAS - Advanced Driver Assistance Systems - department develops products and systems based on intelligent sensors (Camera, Radar & Lidar) that are able to detect and collect details from the surrounding traffic of the vehicles which are then analyzed and translated into[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
PLC Engineer for FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- PLC programming; - Support and update of Production Equipment; - Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification; - Participate at installation of the new equipment; - Hardware production, equipment testing according to defined requirem[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Customer Project Leader for VNI CE SW - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of a team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! Customer Project Leader role is the bridge between SW Platform (Generic parts used by multiple projects) and Application projects (specific application for customers li[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Category Management for Passive components - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Definition of the supplier strategy and market analysis reflecting Business Units requirements and the developments on the global market;
* Performing sourcing, annual price and contract negotiations with Passive components suppliers with validity of prices, terms and conditions for a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Category Purchaser Printed Circuits Boards - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Tasks:* Performing sourcing decisions and assessing market situations and particular risks to business processes to avoid/prevent potential difficulties through appropriate countermeasures;
* Assigned supplier coach responsibility within global team (e.g. negotiation leader, stra[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Student for Accounts Payable Team - Finance TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Involved in the activity of scanning the documents for Accounting Payable area;
* Uses web tools for the internal approval of documents;
* Responsible for database maintenance and documents verification;
* Prepares reports related to his/her area of resp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Project Leader CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Mechanical Project Leader. Portfolio:* Electronic Control Units: Connectivity applications, Telematic Units, Clusters, Displays, Head-up Displays, Multimedia Applications, Haptic Control, Comfort Cont[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Software Development - PSS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate junior SW developer to join us.<[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Mechanical Engineer for FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- Give input to the Manufacturing Concept for quote based on experience in production, lean principles, and robust processes; - Implementation of the equipment and processes necessary for the product; - Reports the project progress, participate in definition of corrective measures if deviating fo[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship HR OC DM - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for a part time (6 or 8 hours/day) Operations Center Student.

As Internship in the Operations Center you will:* Perform HR processes that work with employee data;
* Utilize software, databases and tools appropriately;
* Answer inbound phone calls;
* A[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Security & Privacy Tester VNI CE TSR Systems

full-time 0 - 1 an experienta

Who we are?

Young and passioned system engineers and system testers team, working with the latest wireless technologies (UWB, BLE and NFC), to create the most secure access and start systems on vehicles.

What we do?

We analyze and identify the weak points in vehicle functions wi[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Security & Privacy Analyst - VNI CE TSR Systems

full-time 0 - 1 an experienta

Who we are?

Young and passioned system engineers and system testers team, working with the latest wireless technologies (UWB, BLE and NFC), to create the most secure access and start systems on vehicles.

What we do?

We analyze the system concept holistically and systematically, [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SQM Cost recovery coordinator - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for System Application - VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta* Definition of stakeholder needs;
* Transformation of stakeholder needs into stakeholder requirements;
* Transformation of stakeholder requirements into system requirements;
* Use cases definition;
* Define system requirements;
* Define system requirements to successive[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Controller German OEMs - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Project Controller is responsible for cost calculation, target costing, updating relevant systems with financial information and approval workflows and supports the Segment Controller and Quote/Project team in all commercial issues.* Product calculation for customer projects in Q[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Program Controller (2y contract) - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Program Controlling is responsible for driving the future profitability of the business with detailed cost and price knowledge. The main goal is to understand, evaluate and track the development of the engineering costs, manufacturing costs and sales price and drive the achievement of the target [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Mobile Innovation Internship - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

We're looking for creative, inventive and passionate students with good experience in various software technologies, who want the result of their work to stand out from the crowd and also want the comfort and empowerment offered by a company like Continental.

You will work in a skilled team[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Smart Access Systems - Software Developer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We handle the invisible What we do?

We develop software for Smart Access System for customers all over the world. We work closely with system & software requirements engineers, software architects and project teams to deliver a high-quality Smart Access functionality. We are a young and[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Software Integrator - Autosar - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job desciption:* Integration and configuration of Autosar automotive embedded C projects (AUTOSAR BSW Modules and RTE);
* Build and maintain a project development environments;
* Responsible for delivering a working and tested BSW product on project HW sample;
* Develop/p[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Project Manager for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:* Instru[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Quality Engineer - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You will be part of an international team and you will work closely together with different colleagues from various departments. The position is within Total Quality Management - Governance and Regulations Team. The position requires:

Job description:* Manage all company rules [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
IT Consultant for Messaging - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Manage and coordinate global Outlook/O365 related activities and projects, such as Outlook deployments and operational client enhancements, in alignment with our internal customers;

- 3rd level support tasks for messaging related topics, knowledge sharing with 1st a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Reliability Test Technician - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them.MWe simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Category Purchaser Mechanical Components - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Description* The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Responsibilities:
* Conducts market analysis,
* Update yearly strategy[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Sales Administration for Customer German OEM (m/f) VNI HMI TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sales Administration for Customer Center German OEM (m/f) VNI HMI TSR:

As Sales Administration (m/f) for Business Human-Machine Interface (HMI) you are responsible for management of tracking and invoicing of tools and price setting for projects under own responsibility.

Job descriptio[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Technical Risk Assessment Moderator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Create and maintain the Design FMEA/System FMEA or technical analysis (eg. FTA, FMEDA, DRBFM, DFA) in project;

- Create and synchronize the FMEA time schedule within project management;

- Organize and lead the FMEA moderation meetings;

- Support concept [..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship Algorithm Developer - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful pro[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
System Engineer for ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automo[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

If you are still a student you can find the opportunity to develop yourself in a professional environment in our logistic team.

Our intern will provide support for:* placing orders in SAP;
* maintaining database;
* reports preparation.


We are searching for a[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
SQM Cost Recovery Coordinator - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Target Costing Controller - Controlling Service Center TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Prepare Plant Cost Structure;
* Cost Optimization and Cost Reduction;
* Target costing for strategic cost management;
* Target costing Benchmark, Plant analysis, Component/Tooling expert;
* Prepare transparent and consistent Customer Communication ac[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Learning & Development Internship - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Being part of an enthusiastic, open and dynamic R&D Learning & Development (L&D) team, you will have the following roles:

Job description:* Support HR Training Responsible in fulfilling training plan for Timisoara R&D employees and in finding development actions[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Global HR Systems Operations Internship - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization. Main Tasks:

Job description:* Provide support[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
System Engineer (System Architect) for ADAS Base Radar - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Advanced Driver Assistance Systems provide active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them. The candidate will be part of the Radar Systems Engineering team with a focus on Systems Architecture, from Concept Phase t[..]

Continental Timisoara
22.06.2021
Internship for A.I. Research Projects - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental R&D Romania is looking for research students with A.I. knowledge, with innovative, outside-the-box mindset, with passion to win and a desire for freedom to act, that will form a new AI research group in Continental R&D Timisoara, aligned with other AI re[..]

Continental Timisoara
22.06.2021

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data