Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 240.000 de angajați în 59 de țări și piețe. 
 

Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900

 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.
P
entru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
  Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației. OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer


 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader


O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

 

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

                          

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine
 

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Line Leader - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cu o cifra de afaceri de 40,5 miliarde de euro tn 2016, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial si are circa 230,000 angajati tn 56 de tari. Divizia Chassis & Safety dezvolta si produce tehnologii active si pasive integrate care cresc [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician Debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Disponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;
* Studii medii tehnice;
* Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;
* Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);
* Cunostinte de [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Engineering Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Category Purchasing for Functional Plastic Parts - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the Category Management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers in Europe for customized Functional Plastic Components. Responsi[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Category Purchaser for Castings/Sintered Parts - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the category anagement in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers for Castings and Sintered Parts in Europe. Responsibilities:

<[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
HR Recruiting Internship - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the HR field, specifically the recruiting and selection process? This internship position will support the recruiting team in daily activities involving the recruitment of talent to fill open positions. We are looking for someone that is open to learning [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Buyer for Production Equipment - Purchasing - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

For our Timisoara Purchasing Team we are searching for a high motivated Production Equipment Buyer. The purchasing specialists in our Purchasing Team work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers and bring added value to our organization by guaranteeing the be[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Financial Controlling Internship - CSC TSR

practica 0 - 1 an experienta

Main Responsibilities:

* Support Financial Controllers in providing meaningful and informative analysis explaining business results;

* Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;

* Support in the preparation of periodical management reports;

* Take[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Mechanical Internship for VNI HMI - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:* Learn / Perform GOM measurements for different Mechanical BOM components;
* Learn / Contributes to design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of the specified products according to defined guide lines;
Continental Timisoara
19.01.2021
Student for Facility Office Support - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:* ID Cards / Photo for employees; credential numbers;
* Presentation for new employees;
* Postage processing;
* Visual management - regular checks of the signs status;
* Support for key management;
* Support for printing center Timisoara;
* Off[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passe[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata); * Tmbunatatire scrap, FPY, downti[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Price Controller for CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Controlling Service Center in Timisoara starting with 2003. We are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlling, Research & Development (R&D) Controlling, Operations Controlling, S[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Mechanical Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Requirements engineer - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Communication Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Junior Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Collect, check and clarify financial data and information from the Business Unit locations;

- Prepare and review monthly consolidated financial results and implement monthly variance reporting as compared to budget / forecasts;

- Analysis and tracking of sa[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

- Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;

- Devise methods an[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
HR Data Analyst - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Continental is currently building up a global Shared Services for HR Data Reporting & Analytics, supporting internal customers globally by providing reporting and analytics based on HR-related data. Within your role as a HR Data Analyst you belong to a global team locat[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Global HR Systems Operations Consultant EC

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global System Business Consultant EC", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global team processes and systems. The job will be fulfilled in an integrated global HR Cloud based too[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Customer Demand Planner BU PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Volume updates in official planning tool, including input of approved volumes out of the volume review meetings;
* Responsible for new part number set-up process, including proper set-up of volume split when part number switch takes place;
* Manage volume sh[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Global HR BP for BU HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* The center point of contact for all HR topics (which are not covered by Shared Services) within his/her area of responsibility for employees and managers, on a global BU level. Guides employees and supervisors in HR related matters (supports in decision making &[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Sales Administration Specialist CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Participate in the Customer Demand Planning processes for the assigned segment:
* Volume review meetings set-up and moderation
* Maintenance of volumes, prices and projects master data into the official planning tools
* Sales forecast reporting
* Con[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Supply Chain Specialist (limited contract)- CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

* Responsible for the coordination of Business Unit material allocations in the production plants in order to avoid Continental or customer production line-down caused by material shortages;

* Decide about the necessity to change supplier's production planning and/or [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician Analiza - Fabrica de Electronice TSR

full-time 0 - 1 an experienta

*Disponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;

*Studii medii tehnice;

*Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;

*Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);

*Cunostinte de limba engleza la nivel m[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician Debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cerinte:* Disponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;
* Studii medii tehnice;
* Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;
* Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);
* Cunostinte de limba [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Engineering Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- PLC programming; - Support and update of Production Equipment; - Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification; - Participate at installation of the new equipment; - Hardware production, equipment testing according to defined requirem[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Senior Software Developer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Software Requirements Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician MES - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora. Societatea cu profil tehnologic, fondata tn 1871 ofera solutii sigure, eficiente si accesibile pentru autovehicule, utilaje, tr[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
HR Internship Admin&Payroll - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Provides support to update the existing databases;
* Provides support in hiring process;
* Provides support in administrative activities (photo editing, sorting, archiving).[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Technical Project Leader for Instrument Clusters - VNI HMI -TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Biggest PDC (Product Development Center) in business unit HMI by number of engineers;
* International team, with world wide lead in Timisoara;
* Wide product range with different display sizes (from 4" low resolution to 12.3" Full HD);
* Latest technologies on the market: high[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
ReDTC (Re-Design to Cost) Agent for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Drive the generation and execution of DTC and ReDTC ideas;
* Conducting ReDTC workshops (generic and project specific) worldwide;
* accelerate ReDTC ideas to maturity for fast adoption to projects;
* Support ReDTC workshop planning with ReDTC Agents, Product Development Center[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician Debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Disponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;
* Studii medii tehnice;
* Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;
* Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);
* Cunostinte de [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Intellectual Property Paralegal - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

To support the Patent Professional and/or Patent Counsel and to take care of formal issues related to Intellectual Property subjects

Job description:

- Is responsible of register the invention disclosure in the administration system;

- Is responsible of implementing new invent[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, do[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Engineering Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Public Funded Projects Administration Specialist - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We're looking for an experienced and diligent person, responsible for the operational activities run by our company in the area of the public funded projects (European funded projects, National Funding, State Aids, Research, Infrastructure, etc.)

Main tasks will be related, but not limited [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Technical Lead for Diagnostic & Services for VNI CVS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental's Diagnostic & Services platform is the foundation for innovative connected services. The platform permits unified access to multi-brand vehicle data via various hardware options and targets a wide range of customers.

It is fully integrated into Continental's modular cloud a[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Custom & Transport Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Category Management for Passive components - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Definition of the supplier strategy and market analysis reflecting Business Units requirements and the developments on the global market;
* Performing sourcing, annual price and contract negotiations with Passive components suppliers with validity of prices, terms and conditions for a[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Junior R&D Controller for ADAS in CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Month-end reporting & preparation;
* CATS tool key user & reporting;
* R&D locations reviews, based on actual costs;
* Global PS Key User (back-up);
* Allocations in/out for BU ADAS ww;
* Ad-hoc requests and analyses;
* Involvemen[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
ESH Student for CAR - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

ESH Student Waste Management:

- Monitor and control the waste storage area;

- Supervise the activity of waste contractors(recycling/disposal) and report to Environmental Officer;

- Supervise the activity of cleaning company regarding the waste managemen[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Business Unit Central Controller - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;

- Prepare and review monthly and ad-hoc controlling reports (Headcount, Weekly Sales Tracking, DSO, R&D allocations);<[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Internship for SW Requirements Manager - ADAS TSR

practica 0 - 1 an experienta

As a Internship for SW Requirements Manager you will:* Identify stakeholders of our projects and discover their requirements;
* Analyze requirements and solve conflicts by discussing with stakeholders;
* Document the requirements;
* Moderate reviews to clarify open issues[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Maintenance Manager - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensures technical availability and capability of production machineries according to the company's requirements and approved budgets;
* Implements planned and unplanned maintenance processes in order to achieve annual maintenance targets such as MTTR, MTB using s[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Manufacturing Trainee - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Job requirements

Local functions in the Plant* Introduction to technologies and machines in PLT/CVT Plant - department rotation, a deeper introduction to plant operation;
* Introduction to production processes, Rubber Technologies, Material's flow and Components in order to[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Financial Analyst for Plant Controlling - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Mechanical Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Technical assistance machines from area in order to ensure their availability to set operating parameters;
* Ensures maintenance competence and advantageous cost for machinery in the area, including in terms of preventive maintenance / predictive and MTC;
* A[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Global HR BP for BU HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* The center point of contact for all HR topics (which are not covered by Shared Services) within his/her area of responsibility for employees and managers, on a global BU level. Guides employees and supervisors in HR related matters (supports in decision making &[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
System Engineer for vehicle system integration&testing-CVS TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As a System Engineer you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit VNI CVS for the location Timisoara.* Analyze customer and/or internal system requirements and create system integration plan; ?
* Define system architecture, together with discipl[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Technical Project Leader for VNI CVS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transport. In 2016, Continental gene[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Category Purchaser Mechanical Components - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Responsibilities:
* Conducts market analysis,
* Update yearly str[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Accounting&Admin Specialist (limited contract) - Tire Division

temporar 0 - 1 an experienta

Job description* Registration of expense statements and related supporting documents;
* Registration of travel statements and travel documents made for travel;
* Chronological archiving of suppliers' and customers' invoices in accordance with procurement and sales journals, a[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Public Funded Projects Administration Specialist for CBS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We're looking for an experienced and diligent person, responsible for the operational activities run by our company in the area of the public funded projects (European funded projects, National Funding, State Aids, Research, Infrastructure, etc.)

Main tasks will be related, but not [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, do[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Global HR Systems Operations Internship-TSR

practica 0 - 1 an experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization. Main tasks:

Job description:* Provide[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Process Coating Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Spare Parts Technician - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Gestionarea pieselor de schimb tn SAP (export costuri, introducere date);
* Verificarea comenzilor tmpreuna cu departamentul Purchasing;
* Mentinerea standardului 5S;
* Suport pentru tehnicienii de mentenanta tn indentificarea pieselor de schimb necesare;
* Tntocmirea docu[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Line Leader - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cu o cifra de afaceri de 40,5 miliarde de euro tn 2016, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial si are circa 230,000 angajati tn 56 de tari. Divizia Chassis & Safety dezvolta si produce tehnologii active si[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Business Unit Central Controller - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;

- Prepare and review monthly and ad-hoc controlling reports (Headcount, Weekly Sales Tracking, DSO, R&D allocations);<[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Junior R&D Controller for ADAS in CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Month-end reporting & preparation;
* CATS tool key user & reporting;
* R&D locations reviews, based on actual costs;
* Global PS Key User (back-up);
* Allocations in/out for BU ADAS ww;
* Ad-hoc requests and analyses;
* Involvemen[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Quality Laboratory Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Performing laboratory tests on raw materials, in-process materials, finished products to ensure the quality of the manufactured parts;
* Set up, operate and maintain laboratory equipment for different testing activities;
* Responsible for working with business and technical staff [..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

- Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;

- Devise methods an[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
R&D Controller for Controlling Service Center - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Controlling Service Center in Timisoara starting with 2003. We are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlling, Research & Development (R&D) Controlling, Operations Controlling, S[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
CP -Connectors&Plastic Mechatronic components PUR TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* We are looking for a strategic buyer for connectors and plastic mechatronic as soon as possible for the Electromechanics cluster within the purchasing department of the Automotive Group. CPM comprises worldwide purchasing responsibility for a sub-area within the glo[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Supplier Quality Manager in Project for BU PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* SQM Representative in project core team from quotation phase until product safe launch is achieved without supplier related component failures;
* Escalation at Business Unit level for critical topics during component introduction;
* Early risk identification[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Advanced Purchaser - Purchasing - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Automotive Purchasing representative in project team from acquisition phase until. Start of Production and interface to Commodity Management, Business Units / R&D and Plants;
* Lead sourcing of new components, send request for quotation's and analyze offers,[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Automation Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Offers technical assistance machines during the project implementation phase and the break down machines;
* Creates software updates and implements them on the machines;
* Ensures coordination of external service companies;
* Ensures the optimization of e[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Logistics Specialist for Controlling Service Center - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Controlling Service Center in Timisoara starting with 2003. We are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlling, Research & Development (R&D) Controlling, Operations Controlling, S[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Supply Chain Analyst CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for the coordination of Business Unit material allocations in the production plants in order to avoid Continental or customer production line-down caused by material shortages;
* Decide about the necessity to change supplier's production planning and[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Senior IT Engineer for Local IT - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an Senior IT Engineer, you will operate in the following fields:* Support installation, patching and troubleshooting of servers and operating systems;
* Support for data storage and back-up infrastructure;
* Manage Active Directory OUs;
* LAN infrastructure;
* Unix[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Line Leader - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cu o cifra de afaceri de 40,5 miliarde de euro tn 2016, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial si are circa 230,000 angajati tn 56 de tari. Divizia Chassis & Safety dezvolta si produce tehnologii active si[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Einkaufsanalyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental grundete ein Global Business Service Center in Timisoara. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europe. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden in den Konzerngesellscha[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Kreditorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden in den Konzern[..]

Continental Timisoara
19.01.2021
Debitorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden in den Konzern[..]

Continental Timisoara
19.01.2021

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data